Slomio sam ekran na Redmi note 5, koji je super radio i ne bi ga menjao, ali eto.
Kada sam kupio Note 5, dobio sam sa redwolf nekim bootloaderom, ili kako se to vec zove, koji je verovatno dodatno instaliran, a na telefonu sam imao neki Masik rom.
Ok mi je to bilo, jedna od najvaznijih stvari je sto sam imao automatsko snimanje razgovora, to mi puno znaci, a dopadalo mi se sto i kada swipe na desno sa main ekrana dobijem neke alatke, precice, a imao sam i pedometar, mada ga nisam ni gledao, ali mi je to nekako OK izgledalo, navikao sam.
Na ovom Redmi note 9 Pro 6/128 imam neki rom originalni i to onu global verziju 12.5.3.
Nisam se drndao sa telefonima od soni xperia mini, na kome sam bio instalio neki cyogen mod, i super je to radilo.
E sada me malo mrzi da sve ovo opet ucim, pogledao sam sta ste pisali i deluju mu komplikovano, ili sam se ulenjio...
Da li mozda neko moze da odradi update na neki custom rom koji preporucite, a da ima automatsko snimaje razgovora barem., i da platim tu uslugu, da ne citam tutoriale, ili sta predlazete?