To je "Curtana" model, njemu ide odavno android 11, to pravljen za trziste Indije. Vecina ima "Joyeuse" model koji preovladava kod nas. Toliko su ga zakompikovali da je to nenormalno...Ja imam 12.02 vec sigurno desetak dana
Imaš i vizuelnu notifikaciju.Da ali onda nece da se cuju ni kada je zvuk ukljucen, to nije resenje.
Do max 5 otisaka prstiju.Da li neko može da mi kaže koliko otisaka prstiju može da se snimi na Redmi note 9 pro?
Pozdrav svima,kako znati koji model imam Curtana ili Joyeuse?To je "Curtana" model, njemu ide odavno android 11, to pravljen za trziste Indije. Vecina ima "Joyeuse" model koji preovladava kod nas. Toliko su ga zakompikovali da je to nenormalno...
Instaliraj Cpu-Z sa playstora i na strani Device pise ti naziv ploce - Board. Zakacio bih ti screenshot ali mi buguje browser na android 11, ne diozvoljava mi da uploadujem bilo sta.....to je "unapredjenje" izgleda....ko da je alfa verzija Miui....strasnoPozdrav svima,kako znati koji model imam Curtana ili Joyeuse?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari