Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 9 / 9 Pro / 9S

ok, ja sam podelio jer sam bio siguran da se nekome jos desilo, ali neki ljudi prosto vide samo jedno

radi se o 100% netaknutom global romu, trenutno osim exif fajla kao dokaza nemam ništa drugo

Poslednja izmena:
To da je istina brujao bi internet, a Xiaomi nije pao sa kruske pa da u svojim telefonima reklamira Apple proizvode. Nego jednostavno custom rom pa neko nasao da se igra, na video snimku koji si okacio lepo se vide dve face nekih kineza, sto mi govori da se neko igra sa romovima pa su slike izasle na netu pa sada se uvek nadje neki junak da to pokusa da predstavi kao vidi brate sta mi se dogodilo.

Apple tema sa custom boot logom. Nikakva mudrost.

e to je moguće itekako, ali zar je moguće da xiaomi dozvoljava promenu boot logotipa?

Ko se razume u modovanje i budzenje taj moze da uradi sta hoce u custom romu.

Ahaha, to cak nije ni rom neka tema. 😂

Ima medju temama Apple tema, cak i neke druge menjaju boot animaciju...

Posle prelaska na Android 11,bag sa bluetooth-om.Prihvata fajlove,ali nece nikako da salje.Hard reset mi se ne radi.RN9Pro EU Rom.

Sada sam probao, kod mene radi i slanje fajla... Probaj da odeš u Apps, pa Manage Apps, pa u Bluetooth i uradi Clear data. Možda pomogne, izgubićeš uparene uređaje, pa čćeš morati ponovo da ih upariš...

Jel ima neki korisni modul za Magisk da probam na RN9 pro? Ne znam ni sta ce mi rutovan, al aj da probam 😂

Sada sam probao, kod mene radi i slanje fajla... Probaj da odeš u Apps, pa Manage Apps, pa u Bluetooth i uradi Clear data. Možda pomogne, izgubićeš uparene uređaje, pa čćeš morati ponovo da ih upariš...
Probao,ali i dalje isto.U svakom slucaju,hvala ti ;)

Propast mi radi ovaj 12.01 :(
Ima li neka preporuka za neki drugi ROM da dobro radi ne mora da bude MIUI ? i ako moze neki tutorijal nisam se dugo zezao sa ovim stvarima jer je stvarno bilo super unazad godinu dana ali ovo je očaj sada

Ne mogu da zakačim sliku kao prilog mailu 😂
Dešava li se kome ?

Uključi MIUI optimizaciju u developerskim podešavanjima, ako ti je ugašena.

Viper4android, systemless hosts.
Ok je Viper znam od ranije, ali i stock audio modovi su sasvim dovoljni za mene. Za slusalice moze da se podesi zvuk bas lepo. Viper jedino ako probam neki lineage ili tako neki rom...
Za sad ostajem na xiaomi.eu patchovan rom. Stvarno sve ostalo na bazi Miui je kopija istog.

Flesnuh ja Miui 12.5.3 ported by Tito na Redmi Note 9 pro, global verzija. Save radi super. Nemam zamerke. E da, NFC nije ubacio moze modul u Magisk , al ja to ne koristim. Stvarno unapredjen ovaj Miui 12.5....

Prilozi

• Screenshot_2021-07-06-19-51-24-283_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-07-06-19-51-24-283_com.android.settings.jpg
    49.9 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_2021-07-06-19-51-32-993_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-07-06-19-51-32-993_com.android.settings.jpg
    63 KB · Pregleda: 23
Da li neko moze da mi pusti neki tutorijal za redmi note 9 da ubacim custom rom??
Posto vidim da nema nigde tema izvinjavam se moderatorima ako nisam u dobru temu ubacio.

Da li neko moze da mi pusti neki tutorijal za redmi note 9 da ubacim custom rom??
Posto vidim da nema nigde tema izvinjavam se moderatorima ako nisam u dobru temu ubacio.
Otkljucas bootloader, fleshujes custom recovery Orange fox miatoll, skines neko custom ROM u 99 %slucajeva u recovery uradis format data, onda wipe dalwik, cashe, data. Onda ides reboot u recovery I fleshujes ROM. .Kod mene imas kako da fleshujes recovery, linkovei, Kako da fleshujes xaomi.eu.

Otkljucas bootloader, fleshujes custom recovery Orange fox miatoll, skines neko custom ROM u 99 %slucajeva u recovery uradis format data, onda wipe dalwik, cashe, data. Onda ides reboot u recovery I fleshujes ROM. .Kod mene imas kako da fleshujes recovery, linkovei, Kako da fleshujes xaomi.eu.

Samo sto je kod mene merlin redmi note 9 mediatek procesor.Da li to ima neke razlike? Ili mora posebno da trazim da otkljucam i flesujem??

RN9PRO (EU) mi se update-ovao na MIUI 12.0.1 (A11) i krenuo sa random reboot-ovima tokom razgovora.. Vidim da se na samom benchu već javilo par ljudi sa istim problemom tako da mogu da zamislim koliki je stvaran broj pogođenih uređaja. S druge strane, iako imam telefon godinu dana, ja se bukvalno ne sećam kad sam poslednji update dobio. Možda i bolje, sad kad pogledam. Pošto vremena za smaranje sa fabričkim resetom i instalacijom brda meni značajnih, modovanih i nemodovanih aplikacija trenutno nemam, preostaje jedino da ga udam. Al ni to ne može da prođe bez dodatnog smaranja - telefon ima prašinu kod ultrawide senzora koju će servis verovatno mesec dana da popravlja.

vrati ga na fabricko.

Ako si hteo redovan apdejt nisi trebao uzimati mediatek procesor

To je potpuno drugi telefon, nemoj da koristis bilo sta od fajlova za Pro verziju ili 9S. Za tvoj Mediatek idu drugi fajlovi.
Pa to razumem..Zato sam ii pitao jer ovo je mediatek potpuno drugo.I idu drugi fajlovi.Samo ne mogu naci kako i sta da otkljucam bootloader pa da flesnem TWRP i onda custom rom.

vrati ga na fabricko.

Ako si hteo redovan apdejt nisi trebao uzimati mediatek procesor
SD720G je u RN9PRO (joyeuse) pa je i dalje za ovih godinu dana broj novih featuresa jednak nuli. Doduše, zaboravio sam da spomenem da animacije koje su lagovale sad još više laguju, možda je to novi f...

Loša fora, slažem se, ali da sam razočaran - jesam. Mada to nije od danas, odavno je to, ovo je samo kulminacija. Od osobe koja je za ove 4 godine navukla bar 30 ljudi na ovaj brend, dolazimo do situacije da pomišljam da više ne uzimam niti preporučujem njihove telefone. Dok su cene bile donekle razumne, imao sam nešto razumevanja za brojne dečje (kako softverske, tako i hardverske) bolesti koje ih prate, al sad više opravdanja nema.

Meni ili tebi može da se uputi predlog za fabrički reset, uradio sam ih makar stotinu u životu, verovatno koliko i ti, i uradiću i ovde pre nego što ga stavim na oglase, kad nađem vremena. Al fabrički reset da treba da radi desetine ili stotine hiljada običnih korisnika zbog random reboota tokom razogovora, to je nedopustivo.

Ja sam ovaj telefon kupio sa namerom da stavim xiaomi eu rom,
onaj stock global rom od kad ubacuju google aplikacije mi ceo telefon pravi groznim.

Mislim da ovo xiaomi radi da bi se dodvorio guglu i da ne bi prosao kao huawei i to uvlacenje im za sada dobro ide i ako se korisnicima to nista ne dopada.

Stavi xeu rom i vrati veru u telefon :)

Baš su se "dodvorili" Google-u sa svojom muzičkom aplikacijom, ima jedno pola godine gde su implementirali YT u pozadini...Toliko o tome.

Da li može preporuka za hard case za Redmi Note 9 Pro, a da ima da se kupi kod nas.

Pozdrav. Zna li neko kako se pokrece ova aplikacija "здравље"? Postoji u telefonu, a nema je medju app.

Recimo ako otkljucam bootloader da li bih mogao china rom da instaliram? Jer vidim da ima 12.5 za redmi note 10x i za redmi note 9.Jel to mogu tako preko miflash tool ili mora nesto drugo?

Nazad
Vrh Dno