Probao,ali i dalje isto.U svakom slucaju,hvala tiSada sam probao, kod mene radi i slanje fajla... Probaj da odeš u Apps, pa Manage Apps, pa u Bluetooth i uradi Clear data. Možda pomogne, izgubićeš uparene uređaje, pa čćeš morati ponovo da ih upariš...
Viper4android, systemless hosts.Jel ima neki korisni modul za Magisk da probam na RN9 pro? Ne znam ni sta ce mi rutovan, al aj da probam 😂
Ok je Viper znam od ranije, ali i stock audio modovi su sasvim dovoljni za mene. Za slusalice moze da se podesi zvuk bas lepo. Viper jedino ako probam neki lineage ili tako neki rom...Viper4android, systemless hosts.
Otkljucas bootloader, fleshujes custom recovery Orange fox miatoll, skines neko custom ROM u 99 %slucajeva u recovery uradis format data, onda wipe dalwik, cashe, data. Onda ides reboot u recovery I fleshujes ROM. .Kod mene imas kako da fleshujes recovery, linkovei, Kako da fleshujes xaomi.eu.Da li neko moze da mi pusti neki tutorijal za redmi note 9 da ubacim custom rom??
Posto vidim da nema nigde tema izvinjavam se moderatorima ako nisam u dobru temu ubacio.
Otkljucas bootloader, fleshujes custom recovery Orange fox miatoll, skines neko custom ROM u 99 %slucajeva u recovery uradis format data, onda wipe dalwik, cashe, data. Onda ides reboot u recovery I fleshujes ROM. .Kod mene imas kako da fleshujes recovery, linkovei, Kako da fleshujes xaomi.eu.
To je potpuno drugi telefon, nemoj da koristis bilo sta od fajlova za Pro verziju ili 9S. Za tvoj Mediatek idu drugi fajlovi.Samo sto je kod mene merlin redmi note 9 mediatek procesor.Da li to ima neke razlike? Ili mora posebno da trazim da otkljucam i flesujem??
Pa to razumem..Zato sam ii pitao jer ovo je mediatek potpuno drugo.I idu drugi fajlovi.Samo ne mogu naci kako i sta da otkljucam bootloader pa da flesnem TWRP i onda custom rom.To je potpuno drugi telefon, nemoj da koristis bilo sta od fajlova za Pro verziju ili 9S. Za tvoj Mediatek idu drugi fajlovi.
SD720G je u RN9PRO (joyeuse) pa je i dalje za ovih godinu dana broj novih featuresa jednak nuli. Doduše, zaboravio sam da spomenem da animacije koje su lagovale sad još više laguju, možda je to novi f...vrati ga na fabricko.
Ako si hteo redovan apdejt nisi trebao uzimati mediatek procesor
Imas ovde sve sto te zanima https://forum.xda-developers.com/c/redmi-note-9.10955/Pa to razumem..Zato sam ii pitao jer ovo je mediatek potpuno drugo.I idu drugi fajlovi.Samo ne mogu naci kako i sta da otkljucam bootloader pa da flesnem TWRP i onda custom rom.
Pokusacu da vidim.Sad sam bas gledao tu u neku sekciju kako TWRP da instaliram.Pa cu da vidim koji je rom najbolji.Imas ovde sve sto te zanima https://forum.xda-developers.com/c/redmi-note-9.10955/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari