Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 8 / 8T / 8 Pro - GCAM u prvom postu

Stigla desetka!
a3c0c8fc791458e5ca178a7b9a46ad11.jpg

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Ima li negde da se skine i ubaci iz interne naknadno? Danas stigao tastu iz Vipa, nema desetke.
Edit:
Našao [emoji106]
29ba35da279726a91e9fbccd75c41a15.jpg

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li se jos nekome desavaa problem sa mikrofonom na telefonu? Kad je obican poziv mikrofon ne radi dok recimo ako se zove preko vibera ili Wa sve je okej.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Pokušaj da drziš prstom na ikonu dialera (PHONE iz aplikacija) dok ne dobije app info, potom tu u app permissions proveri da li je mikrofonu dozvoljeno.

Kako mogu da promenim prikazivanje kontakta sa jednog naloga? Naprimer samo sa sim kartice ili gogla a ne sve da mi prikazuje na jednom mestu.

Phone -> Contacts -> gore desno Settings -> Configure contact lists

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Nemaš ovu opciju u settings?
299b8884556a99ca4e8e252b0782196b.jpg

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

U opcije prikaza nalazi se to podesavanje

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Meni je chrome mnogo bagovao na miui 11, android 10, nisam mogao da skrolujem kako treba...obrisao sam update chrome-a i sad radi kako treba.. :)

Devojka je probala da kupi i nije bilo kod nas u gradu, sad ne znam da li nemaju uopste ili nisu imali u tom trenutku :)

ima u vipu, meni juce stigao

Neka te lepo sluzi, pre svega.

Kako si uzeo? Verovatno iz poslovnice jer ne postoji opcija za online kupovinu a samim tim ni za popust za online kupovinu.

Zbunili ste me oko RN8 Pro jer su mi iz Vip rekli da nemaju aparat i da rodjak prati internet stranicu dok se ne pojavi "kupi online" i da svakodnevno azuriraju sajt.

Poslednja izmena:
Ja sam tako ganjao A3 i RN8Pro danima, pojavio se RN8P, a A3 izbačem skroz sa stranice.

Ja sam tako ganjao A3 i RN8Pro danima, pojavio se RN8P, a A3 izbačem skroz sa stranice.

Razumem, da. Nadam se da si na kraju nasao.
Skroz bezveze od Vipa da ne naglasi da ima na stanju. Mozda jos neko poput mene nije gledao spisak raspolozivosti aparata po poslovnicama, a receno mu je da cim se pojavi "kupi online" da to vazi za raspolozivost uopste. Kapiram potez Vip-a, jedan je od najprodavanijih aparata i nece da dozvole popust od 5000 za online kupovinu. Trebalo je da naglase.

Razumem, da. Nadam se da si na kraju nasao.
Skroz bezveze od Vipa da ne naglasi da ima na stanju. Mozda jos neko poput mene nije gledao spisak raspolozivosti aparata po poslovnicama, a receno mu je da cim se pojavi "kupi online" da to vazi za raspolozivost uopste. Kapiram potez Vip-a, jedan je od najprodavanijih aparata i nece da dozvole popust od 5000 za online kupovinu. Trebalo je da naglase.
Uspeo sam uzeti rn8pro, baš sa 5000 popusta online. Stigao u sredu, naručen u petak uveče.

kupljen online sa popustom od 5000 din. kako da ga azuriram na android 10. dobio sam neko azuriranje 11.0.3

Da li se jos nekome desavaa problem sa mikrofonom na telefonu? Kad je obican poziv mikrofon ne radi dok recimo ako se zove preko vibera ili Wa sve je okej.

Sent from my LEX820 using Tapatalk
Takođe se i meni dešava sličan problem. Mikrofon nije tih nego sagovornik me cuje kao seckanje nekada radi normalno mikrofon bez problema a nekada jednostavno sagovornik me ne čuje. Po stranim forumima sam nalazio da neki takođe imaju isti problem. Nije dolazio u dodir sa vodom ili prasinom tako da ne verujem da je hardverski problem. Telefon uzeo u Vip-u u decembru a ovaj problem imam vec dva meseca. Hvala u napred na bilo kakvoj pomoci.

Mozda da probas da vratis na fabricka podesavanja, ako i dalje tako zeza , najbolje da odneses u Vip da to srede.

Kako vam radi wifi na 8t telefonu?
Ja kod kuce imam Sbb, 100 Mb/s download, 5G ruter njihov plus vezan na njega svoj 5G Asus RT-N66U, solidam ruter.
I na jednom i na drugom kada pustim speedtest brzine ne prelaze preko 30-40 dok sa kompa ide maksimum. Slicna situacija je i sa nekim prastarim Samsung tabletom koji podrzava 5Ghz wifi.
Cesto mi se desava da mi se jako koci Viber i da mi cak izbaci iz video poziva, povezze na 4G mobilni net i posle par sekundi rekonektuje na Wifi. Jako cudno.
Deluje mi da u pocetku nisam imao problema, mislim da sam cak i testirao i da je speedtest uvek isao maximalno. Kao da su nesto zabrljali sa nekim update-om.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Jel mozes da pogledas kako ti ke podesen wifi? Da li je limitiran Channel width na 40Mhz ili ide i na 80?
I koji kanal koristis? Ima li neke fore sa regionom koji je izabaran na telefonu? Probao sam sve zivo na oba rutera.

edit: Evo, sada sam probao da promenim region, umesto UK sam stavio US i speedtest radi normalno skroz! Ide na 98Mbit/s na oba rutera! Vratim UK i isto OK radi. Ovo sam danima testirao i uvek je na tabletu radilo ok kao i na kompu tako da nije do SBB-a.
Gremlini.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno