Другари, имам 2 проблема.
А.) Први је са "мобилним подацима". Дакле, кад сам на WIFI-u код куће и кад изађем изван домета, требало би да аутоматски пребаци на мобилне податке који су стално укључени, али то се не дешава. Кад пошаљем поруку а изван wifi домета сам, добијем поруку "No internet connection". Да би "добио" интернет, морам искључити, па укључити мобилне податке. То ме стварно фрустрира, јер некад једноставно заборавим да их угасим па упалим...
Б.) Други је са "VW" апликацијом "We Connect Go" која би требало да се аутоматски повеже преко "Bluetooth-a" на "OBD2" хардвер, односно "DataPlug by Texa". Дакле, кад уђем у ауто, телефон и "DataPlug" би требало да се аутоматски повежу. На прошлом телефону је све функционисало без проблема. Иначе на тај начин пратим доста параметара аута који возим...
Da li zna neko resenje za ovaj prvi problem sa automatskim prebacivanjem sa WiFi na mobilne podatke koji ne radi ?
Identican problem kod mene, samo se ne radi o Xiaomi Redmi Note 8 (Pro) , nego drugom kineskom proizvodjacu i modelu. Vidim po stranim forumima da su neki imali isti problem i sa nekim Samsung modelima.
Kako da ne bude tolika podrska, procesor je izvanredan, i ceo tel je kompletan uređaj~za te pare~vrh!Od sve frke i panike ispade da je najbolja podrska za Note 8 Pro sa mediatekom za Gcam.
Ne može niko to sa sigurnošću da ti kaže ,jer testovi su rađeni na p10 kada je tek izašao i softver je nadogradjivan. On ti je u prednosti zbog stabilizuje na kameri, ali su opet ovo dosta noviji uređaji. Onako laički trebalo bi da kamera bude odprilike slična.Kakva je kamera na 8t u poredjenju sa P10 i A51? Zena bi da menja p10 a samo ova 2 joj nude
Sent from my phone
Drugar je kupio 8 Pro i pita da li sme da ažurira na 11.0.3.0. jer je još uvek na MIUI 10. Da li se više troši baterija na 11 i da li ima neke razlike u performansama telefona?
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Notifications > show on lockscreen
Meni je trošio više bateriju na 11.0.3, OTG nije radio kako treba i razgovori preko bluetooth-a su prekidali. Sve se ispravilo nadogradnjom na Android 10.Drugar je kupio 8 Pro i pita da li sme da ažurira na 11.0.3.0. jer je još uvek na MIUI 10. Da li se više troši baterija na 11 i da li ima neke razlike u performansama telefona?
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Evo ja da se pohvalim, krenula zuta fleka gore u desnom cosku od radijusa ka dole. Pocela je pre nedelju dana al rekoh sve nije, tek 3 meseca napunio.
Na A1 sam to dobio posle dve godine kod digmica volume, a ovde samo 3 meseca, uz to na ekranu imam jos novih linijica. Grrr
krenula zuta fleka gore u desnom cosku od radijusa ka dole.
Pošalji screenshot, ne vidim te 'Vesti' kod mene. Ili instaliraju POCO Launcher, skoro he isti samo što mu AppValuet izgleda malo drugačije i ima opciju double tap za zaključavanje ekrana.Kako izbaciti rubriku 'Vesti' iz App Vault-a? Sa jučerašnjim update-om se pojavio i narušava mi koncept.
Ne opterecuj se. Meni je bila zuta, pa postala skoro bran, mislio sam da je lepak izgoreo skroz ispod i posle nekog vremena je nestalo, nije bilo nikakve fleke. Samo ukljuci da notch bude crn i bice boljeEvo ja da se pohvalim, krenula zuta fleka gore u desnom cosku od radijusa ka dole. Pocela je pre nedelju dana al rekoh sve nije, tek 3 meseca napunio.
Na A1 sam to dobio posle dve godine kod digmica volume, a ovde samo 3 meseca, uz to na ekranu imam jos novih linijica. Grrr
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Da li se jos nekome desavaa problem sa mikrofonom na telefonu? Kad je obican poziv mikrofon ne radi dok recimo ako se zove preko vibera ili Wa sve je okej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari