Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 8 / 8T / 8 Pro - GCAM u prvom postu

Imaš na Telegramu sve informacije, tamo se preselilo sve. XDA je prevaziđen. Ja stavim BitGapps Core - najminimalnija opcija sa Play Store, Wallet radi, mape, sinhronizacije...
Probaj 23.2, ako ti radi sve još bolje. Svakako će biti sve ispeglaniji. Preporuka da nadogradiš ROM jednom mesečno, ako nema nekih bitnih izmena, onda i ređe.

Tako sam i ja mislio. Dok cekam 168 sati, da prikupim sto vise materijala ako nesto podje po zlu...
Možeš li mi na pp poslati link do telegram grupe te?
I ako imas link do poslednjeg zvanicnog RN8T roma.

Postaviću ovde, mislim da neće biti problema:

Poslednja izmena:
Odličan je, LOS mu udahne potpuno nov život. I kamera mu je top sa GCAM. Jedan se koristi, a pazario sam još jedan bukvalno nov za smešne pare.

Odličan je, LOS mu udahne potpuno nov život. I kamera mu je top sa GCAM. Jedan se koristi, a pazario sam još jedan bukvalno nov za smešne pare.
Gde si našao i po kojoj ceni? ovaj moj ima jako izgubljen ekran, možda bih samo njega zamenio mada verovatno mi se više isplatilo da kupim drugi.

Kako je stanje sa bankovnim app?
Mada sestra to bukvalno ne koristi. Samo da je ubedim da joj "cackam telefon".
Inace je to moj stari telefon. Ali stvarno lose radi, verujem da mu ROM da novi zivot.

Radi sve, tipa Yettel, Raiffeisen, RaiPai, G Wallet, OTP, ali treba se malo poigrati sa tim i ažurirati blagovremeno potrebne module. Uglavnom app detektuju otključan boot i onda prave problem. Mislim da nije priča za ovu temu.

Na 8 Pro je već neko vreme moguće otključati bootloader pomoću mtkclient alata, pri čemu se ne čeka ništa, a ujedno se i ne brišu podaci.

Nazad
Vrh Dno