Ja mislim da su to preporuke samo za aplikaciju bezbednost, a nevina ceo sistem.Ima,meni je pomagao @vodka_commando da nadjem gde se to iskljucuje,mada je vec bilo iskljuceno.
Pogledajte prilog 284151
Ja mislim da su to preporuke samo za aplikaciju bezbednost, a nevina ceo sistem.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Takođe se i meni dešava sličan problem. Mikrofon nije tih nego sagovornik me cuje kao seckanje nekada radi normalno mikrofon bez problema a nekada jednostavno sagovornik me ne čuje. Po stranim forumima sam nalazio da neki takođe imaju isti problem. Nije dolazio u dodir sa vodom ili prasinom tako da ne verujem da je hardverski problem. Telefon uzeo u Vip-u u decembru a ovaj problem imam vec dva meseca. Hvala u napred na bilo kakvoj pomoci.
Ja sam imao taj problem kad razgovaram preko Bluetooth slušalica, ali se rešilo nadogradnjom na A10.Takodje isti problem, tel tek kupljen nov.
Čekam nadogradnju, nadajmo se da će se ovaj "bug" rešiti.Ja sam imao taj problem kad razgovaram preko Bluetooth slušalica, ali se rešilo nadogradnjom na A10.
Da li se jos nekome desavaa problem sa mikrofonom na telefonu? Kad je obican poziv mikrofon ne radi dok recimo ako se zove preko vibera ili Wa sve je okej.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Settings>Lock Screen>Sleep...i tu imas vreme gasenja ekrana..![]()
Očigledno da nemaMeni se desava, redmi note 8. Ima li resenja?
Meni se desava, redmi note 8. Ima li resenja?
Da nije problem do sim kartice?
Meni se isto dešava i sa pozivima preko neta bilo da koristim moje podatke ili wifiPa jedino mi to pada na pamet, s obzirom da pozivi preko neta rade okej...![]()
Nije problem reklamiracu, ali mi samo nije jasno da ovoliko broj ima nas sa istim problemom i to kao sto vidis na drugim redmi modelima. Jos uvek cekam azuriranje na 10-ku pa cu videti ako se bug i dalje nastavi.Što ne nosite na reklamaciju te telefone na kojima imate probleme sa mikrofonom nego se patite? Ja bih odmah nosio da reklamiram telefon kada bi krenuo tako da me zeza.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
I ja sam pre neki dan pročitao na gsmareni. Ista lista je bila u pitanju.Trebalo bi da dobijemo nadogradnju na MiUI 12,slika sa zvanične MiUI 12 Telegram grupe
Pogledajte prilog 284249
Ja sam imao slicne probleme. Spustio sam wifi kanal za 5G ispod 100ke, npr na 36.
I promenio sam region na US u telefonu. Ovo drugo znam da mozda nema nikakve veze ali meni je magicno proradio wifi i uvek ide max brzinom speedtest. Pre toga sam dosta gubio mrezu i dosta sporo je islo.
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Tako je. Resetovao sam modem pre milion god poslednji put. Fabricki pass se izgubio, jedva nadjoh. A za 5ghz je potreban bas taj fabrickiUh, ti hoces da se povezes a ne znas password?! Zanimljivo.![]()
Default password je cesto na nelepnici na samom uredjaju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari