Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 8 / 8T / 8 Pro - GCAM u prvom postu

Sad tek vidim da i ja imam EU... :D
Ali imam i Android 10... :D
Mada koliko se secam, skinuo sam ga sam i instalirao kad je izasao, ali ga nema vise za download... :)

Ja mislim da su to preporuke samo za aplikaciju bezbednost, a nevina ceo sistem.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Kako je rekao @vodka_commando tako iskljucujes za ceo sistem prikaz reklama.
Neka me ispravi ako gresim.

Takođe se i meni dešava sličan problem. Mikrofon nije tih nego sagovornik me cuje kao seckanje nekada radi normalno mikrofon bez problema a nekada jednostavno sagovornik me ne čuje. Po stranim forumima sam nalazio da neki takođe imaju isti problem. Nije dolazio u dodir sa vodom ili prasinom tako da ne verujem da je hardverski problem. Telefon uzeo u Vip-u u decembru a ovaj problem imam vec dva meseca. Hvala u napred na bilo kakvoj pomoci.

Takodje isti problem, tel tek kupljen nov.

Takodje isti problem, tel tek kupljen nov.
Ja sam imao taj problem kad razgovaram preko Bluetooth slušalica, ali se rešilo nadogradnjom na A10.

Ja sam imao taj problem kad razgovaram preko Bluetooth slušalica, ali se rešilo nadogradnjom na A10.

Čekam nadogradnju, nadajmo se da će se ovaj "bug" rešiti.

Redmi note 8 brzo gasi ekran, nisam naisao na podesavanje gasenja svetla, gde se to nalazi?

Pa jedino mi to pada na pamet, s obzirom da pozivi preko neta rade okej... :)

Moj drugar na 8t isto ima problem sa mikrofonom, retko al ima. Al ga sad zezamo i kad sve radi kako treba i kad nas zove, mi se deremo "alo, alo", oće da odlepi.

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Što ne nosite na reklamaciju te telefone na kojima imate probleme sa mikrofonom nego se patite? Ja bih odmah nosio da reklamiram telefon kada bi krenuo tako da me zeza.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Što ne nosite na reklamaciju te telefone na kojima imate probleme sa mikrofonom nego se patite? Ja bih odmah nosio da reklamiram telefon kada bi krenuo tako da me zeza.

Nije problem reklamiracu, ali mi samo nije jasno da ovoliko broj ima nas sa istim problemom i to kao sto vidis na drugim redmi modelima. Jos uvek cekam azuriranje na 10-ku pa cu videti ako se bug i dalje nastavi.

Lošija kontrola kvaliteta i ugrađuju mikrofone različitih proizvođača pa kako se kome zalomi.

Trebalo bi da dobijemo nadogradnju na MiUI 12,slika sa zvanične MiUI 12 Telegram grupe
858104495_401033.jpg

Pokusavam da povezem RN8 Pro Global na 5ghz wifi ali bezuspesno. Pronalazi mrezu, ne povezuje se. Malopre dobio obavestenje da password nije u redu. Ranije nisam imao problem. Da li su potrebna dodatna podesavanja?

Ja sam imao slicne probleme. Spustio sam wifi kanal za 5G ispod 100ke, npr na 36.
I promenio sam region na US u telefonu. Ovo drugo znam da mozda nema nikakve veze ali meni je magicno proradio wifi i uvek ide max brzinom speedtest. Pre toga sam dosta gubio mrezu i dosta sporo je islo.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Ja sam imao slicne probleme. Spustio sam wifi kanal za 5G ispod 100ke, npr na 36.
I promenio sam region na US u telefonu. Ovo drugo znam da mozda nema nikakve veze ali meni je magicno proradio wifi i uvek ide max brzinom speedtest. Pre toga sam dosta gubio mrezu i dosta sporo je islo.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Hvala za odgovor.. Podesicu dodatno podesavanja. Password je isti za obe mreze,, za 2.4 i 5 ghz?

Ps. Nekako sam uspeo izbrisati vec poslat odgovor. SvSta.

Uh, ti hoces da se povezes a ne znas password?! Zanimljivo. ;)
Tako je. Resetovao sam modem pre milion god poslednji put. Fabricki pass se izgubio, jedva nadjoh. A za 5ghz je potreban bas taj fabricki
pass prilikom prve prijave nakon resetovanja modema. To sam prevideo. Hvala za komentar i pomoc. Sada je sve u redu.

Default password je cesto na nelepnici na samom uredjaju :)

Default password je cesto na nelepnici na samom uredjaju :)

Znam. Napisah da se izgubio password. Natpis na modemu je skinut/ostecen. Slova i brojevi nisu citljivi. A ni pretpostavka ne pomaze. Povezah se starim telefonom,, nakon resetovanja modema, preko wps da proverim password. Zabelezio sam i sada je sve u redu. Prevideo sam da je password za 5ghz razlicit od 2.4ghz. Sada je isti password za obe mreze i zadovoljan sam.

Nazad
Vrh Dno