NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 785
Ja vidim koliko si ti iskusan po tome šta si napisao.
Od tebe sigurno jesam.
Ja vidim koliko si ti iskusan po tome šta si napisao.
I ja sam moj RN8 kupio na Aliju od zvanicne Xiaomi store uz racun boje white i radi bez problema. Ovo mi je cetvrti fon koji kupujem na Aliju i nikada ni sa jednim nisam imao problema,tako da cu i ubuduce tamo kupovati.
@joriq da li je njen telefon global ili za kinesko trziste? Da li ostale aplikacije rade? WhatsApp ?
Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk
...a sa svakom garancijom možete da se pozdravite sa prvim padom.ne kažem da ne postoje ljudi koji fon paze kao oči u glavi (sam poznajem par takvih) ali oni su izuzetci od pravila.
Koliko besplatne reklame za svercere sa KP...
Koliko te je koštala carina ?
Msm na cenu plus koliko posto je carina ? I da li stižu zaštićeni, lepo upakovani telefoni ?
@joriq Ali stvarno ne vidim ni jedan razlog zasto bi to bio problem sa telefonom? pogotovo ako radi eto kao sto kazes facebook messenger,
da se ne ponavljam, ukratko: xiaomi forumi su puni prijava istog problema, Telenor CG je potvrdio problem, serviser u zvaničnom servisu je potvrdio da im je gomila telefona donesena sa istim problemom, svi Note 8 (ne T, makar ne piše da je T u about phone dijelu).
pošto je user Pawell konačno banovan, da pomenem epilog slučaja drugarice koja je uzela Note 8 u crnogorskom Telekomu: vajber nije radio, morala ga je poslati na servis, i servis ga samo vratio uz obrazloženje da je telefon OK i da će problem sa glasovnim pozivima biti riješen u nekom od narednih softverskih ažuriranja. Takođe, rečeno joj je da su dobili na desetine telefona sa istim problemom i da nemaju rješenje za sad, ali i da ne mogu garantovati da će aplikacija koja ne dolazi preinstalirana raditi. Tako da ga koristi uz onaj "on hold" workaround (i ne, ako će neko opet da predloži, ne radi ni instaliranje verzije vajbera od prije godinu dana). Tako da se ja razočarah u Xiaomi i ažurnost rješavanja problema. Zlatio se moj OnePlus![]()
kupljen preko Telenora CG (ko što rekoh više puta), nije T, nije pro.
FB Messenger radi normalno voice call. WhatsApp zaista nije nešto popularan u CG, ja prvi ga nemam instaliranog, a tek njoj ne treba, preporučio sam joj Google Duo za audio/video pozive sa roditeljima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari