- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Zar nije samo za kinesko, takodje nema lte podrsku?
...über rimini 7
...über rimini 7
Jel primecujete ono sto i ja u gornjem delu ekrana i u gorenjem uglu?
Dal sam tolki maler.... Al mog da reklamirwm ovo u garanciji je.![]()
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Gornji deo okrana mi se oslikava ghost effect pei jacem osvetljenju. Izadjem i b92 aplikacije. I ostanu mi gore one rubrike sport itd.. preslika se. Zvao sam mi store srbija kazu da posaljem telefon. Kupljen je u italiji u mi store u jednom trznom centru.
Ne znam sta to tacno znaci drndanje dok se puni apsolutno to ne radim..
Ovo je slikano sa kevinim j32016 upravo sada. Cudna stvar je da ghost nestane pa se vraca opet.naravno budi ljubazan pa mi slikaj ekran a ne screenshot!
Ovo je slikano sa kevinim j32016 upravo sada. Cudna stvar je da ghost nestane pa se vraca opet.
Nazalost dosao i konacan odg od xiaomi srbija. Posto sam ga kupio u italiji a ne kod nas,ne mogu da mi uvaze garanciju ocigledno.
I meni na redmi 5 plus i sestri na redmi note 5 se to dešava, mislim da je to "normalno" i da ne bi ni imali za sta da ti zamene a da se to ne desavaOvo je slikano sa kevinim j32016 upravo sada. Cudna stvar je da ghost nestane pa se vraca opet.
Nazalost dosao i konacan odg od xiaomi srbija. Posto sam ga kupio u italiji a ne kod nas,ne mogu da mi uvaze garanciju ocigledno.![]()
![]()
Image retention nije trajna stvar, javlja se zbog lose kalibracije ekrana. U podesavanjima za ekran, promeni boje na Warm ili Cool, trebalo bi da resi problem.Gornji deo okrana mi se oslikava ghost effect pei jacem osvetljenju. Izadjem i b92 aplikacije. I ostanu mi gore one rubrike sport itd.. preslika se. Zvao sam mi store srbija kazu da posaljem telefon. Kupljen je u italiji u mi store u jednom trznom centru.
Ne znam sta to tacno znaci drndanje dok se puni apsolutno to ne radim..
GCam - bez night moda i sa....
Prosto da ne poveruješ kakva čuda čini softver.
Sansa da dobijes telefon sa istim problemom opet postoji, posto problem nije trajan i softverski je, a ne hardverski, mislim da ne treba gubiti vreme sa reklamacijom.Imam isti problem na rn5. Jel realno da urade nesto da ga nosim u Lo**c shop dok je pod garancijom ili da batalim i da ne gubim vreme?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari