Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 7 / Pro

Jel imao neko slican problem?
Imam info da je update "ready" ali ne mogu da instaliram update.
Probao nakon restarta i opet isto.
ef5a5bb8f07873c8eca9406afc2a6245.jpg

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Jel si bloatware uklonio ?

Koja se beše app koristi za ovo? Treba li telefon da bude otključan?

Pisao si ranije negde, čini mi se ali ne mogu sad to da nađem.

Radi se o Mi 9T ali pretpostavljam da se ista app koristi.

Edit: Pronašao sam:
Mislim da Horizon Camera ima nesto slicno.

Sa XiaomiADBFastbootTools pobrisah bloatware sto MIUI sto Guglov, nekih 200-300mb rama manje jede.

Poslednja izmena:

Jel ti aktivan neki add blocker? To zna da zeza....

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nista slicno nisam od toga stavljao, jedino odradio ona podesavanja za blokiranje reklama i to je to.
Vec par dana je ovako, bez promene....

Meni je mob u ponedeljak izbacivao istu grešku 15-20 puta. I onda u utorak iz prve prihvatio download.

Što se 10.3.5.0 apdejta tiče, ne primećujem neku razliku u trajanju baterije. Uvek je sot 6.5-7 h, a telefon prilično koristim i osvetljenje je na 3/4 uvek.

Da li se nekome desava da telefon nece automatski da se poveze na zapamcenu wifi mrezu?
Svaki put u kancelariji i stanu moram da udjem na wifi i da se rucno povezem

Da li se nekome desava da telefon nece automatski da se poveze na zapamcenu wifi mrezu?
Svaki put u kancelariji i stanu moram da udjem na wifi i da se rucno povezem

To se meni isto dešava i na RN5. Mislim da je to mana MIUI generalno.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Хм, 95 страна и 1415 порука је можда превише да читам, да ли је оцена за овај телефон добра, одлична ... или није? Неко је скоро препоручио телефон уз неки пакет а пошто мени ускоро све истиче, планирам да нешто узмем па размишљам и о телефону. Није ми нешто преко потребан, нисам зависник и ова Нокиа 6 ми завршава посао али ако овај телефон стварно вреди, могу следеће две године да одвојим по једну чрвену више месечно.

Odlican tel za te pare. Imas zvanicnog uvoznika, servis obezbedjen i shopove da vidis i drndas doduse ne u Nisu ali bice. Ja sam hteo dosta slabiji tel da uzimam ali sacekah ovaj i sad zadovoljno cijucem.

+1 sto kaze Uriel

Za cijukanje? :D

...über rimini 7

Како ради вама пубг? Ја сад инсталирао, на медиум подешавањима лагује, објекте околне учитава споро и док се крећем. Боље ми радило на рн4

@Alukard
U vezi WiFi problema, dešava se i meni takodje. Isključio sam pre nekoliko dana Wi-Fi assistant, za sad nema problema, ali videćemo još da li je ovo rešenje.

Poslednja izmena:
Neki AOSP rom za preporuku na ovom telefonu? Ili...
Kakva je situacija sa XEU?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Za cijukanje? :D

...über rimini 7
To :D

Како ради вама пубг? Ја сад инсталирао, на медиум подешавањима лагује, објекте околне учитава споро и док се крећем. Боље ми радило на рн4

Skini GFX tool, pa se igraj malo sa podesavanjima. PUBG je neoptimizovan strasno, ali ebiga.

Koju verziju gcam-a koristis?

Prva bez night moda druga sa. Isto vreme otprilike, isti sumrak. Msm da utim situacijama kad nije potpuni mrak nema razloga da se koristi night mode.

d049239f79be85579c1dc8ec008d3ad7.jpg
fd8e69eae958d47ebf750eb111d22981.jpg

Poslednja izmena:

Radi mi bez problema
bc0888317795842dd44dc0d8631746b0.jpg

Ima li neko još problema da mu ne stiži poruke sa Vibera ili WA? Instant, a ne sa kašnjnjem ili tek kad se uđe u app? Sve sam probao, auto start, ukinuo batery optimizaciju i saver... Uključene sve notifikacije...ali opet kasne. Nekad i po 20min!

Ako ti kasne 20 min, onda ne bi trebalo da je do telefona.
Takva kasnjenja sam imao kada je brljao ili modem ili mreza ( radi se upgrade na 5g)

...über rimini 7

Do 20min. 2,3,5min uglavnom... Misliš da nije do fona ili softvera. U Win Win kupljen, MTS mreža, WiFi SBB... 10.3.5 verzija SW. Zato sam i pitao da li nekome još kasne, i da li ima rešenje. Odnosno kako je podesio dozvole oli šta već da stižu odmah poruke.

Meni se na RN5 to redovno dešava kada koristim 4G, preko wifi se zna isto desiti ali rijetko, xeu rom.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Meni se desavalo kada nije 4g :D
Ovako stoji kod mene:
d85d703d5743f2feb6ae5a0a23696070.jpg

...über rimini 7

Nije do telefona...ili je u pitanju mreža ili njihovi serveri...možda i oba.

Kako da slikam nesto naj pribliznije macro modu sa ovim telefonom?

Bezvezarija. Još nema tog ROMa a i ako ga ima, nije za EU/Global. Sajt izgleda sumnjivo a download link te šalje na drugi sajt gde piše da je za RN 5 Pro...
Preskočiti

Nazad
Vrh Dno