Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Ocu da predam "zahtjev" za otkljucavanje BL i kad se ulogujem odvede me na ovu stranicu... Sto da upisem ovdje? [emoji23][emoji23]
7a525d09acf3af6aa9096d619f4e3f81.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ocu da predam "zahtjev" za otkljucavanje BL i kad se ulogujem odvede me na ovu stranicu... Sto da upisem ovdje? [emoji23][emoji23]
7a525d09acf3af6aa9096d619f4e3f81.jpg

Broj telefona,ako me kineski još služi[emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bojim se da te kineski izdao [emoji23][emoji23]
Nije...

Za bootloader, idi u developer opcije, i spoj tel sa nalogom. Skini Miunlock, spoj ga u Fastboot i upisi nalog. Nakon toga ce krenuti da otkucava 360 sati

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Pojavilo mi se u status baru Themes is running tap for more information or to stop the app. Da zaustavim app? Nece da pobrljavi tel? Nervira me sto stoji gore bzvz.

Svajpuj notifikaciju u levo, pa na zupčanik i isključi da ti prikazuje. Ne moraš Force stop

Ja baš neki dan. Skineš zip sa miui10 stranice i lazyflasher zip nađi. Onda brišeš sve osim internal storage i system, pa flash rom pa flash lazy pa clean dalvik pa restart. Možda će malo duže biti prvi boot ali strpljen spašen.
Makar meni je kad sam flashao ovaj zadnji stable bio na regiji Kina i nisam mogao staviti HR...
I naravno, ne briši ili stavi neki aosp rom koji imaš sada na internal, ako ode šta vrit da možeš nazad.

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
I ja kad sam dev rom provukao kroz twrp pre mesec dana, isto nije hteo da makne region kina

Svajpuj notifikaciju u levo, pa na zupčanik i isključi da ti prikazuje. Ne moraš Force stop

Kod mene nema te opcije verovatno zato sto nisam apdejtovao sistem. Ali nasao sam u podesavanjima.
Drugo pitanje, ako prihvatim apdejt sto mi nudi fon za sistem jer ne gubim nista od aplikacija i podataka?

Ne gubiš ništa , sve ostaje.

Pojavilo mi se u status baru Themes is running tap for more information or to stop the app. Da zaustavim app? Nece da pobrljavi tel? Nervira me sto stoji gore bzvz.

Jesi li prešla na custom rom, ili si na MIUI?

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

Musko sam :) i na miui sam.

Ja danas flashao sve i svašta i na kraju brick pa miflash i sad sam na zadnjem stable miui10. Koma...[emoji16][emoji16]

Jel probao tko Arrow rom? Vidim danas update izašao...

Poslednja izmena od urednika:
Ja danas flashao sve i svašta i na kraju brick pa miflash i sad sam na zadnjem stable miui10. Koma...[emoji16][emoji16]

Jel probao tko Arrow rom? Vidim danas update izašao...

Što ne probaš Havoc? :)

Što ne probaš Havoc? :)

Jesam prije sat-dva. Generalno ok ali mi nije htio proraditi camera2api. Probao i Arrow, ništa specijalno, ne isplati se stavljati.
Na kraju opet nazad na mcaosp i teško da ću dalje na nešto drugo, najbolje mi radi. I baterija, i gcam, i jedini mi daje Pixel storage na Google Photos [emoji16]

Pixel storage na Google Photos je beše unlimited za originalni kvalitet? Kapiram da može nekako da se promeni u build.prop-u i za ostale rom-ove.

Jesam prije sat-dva. Generalno ok ali mi nije htio proraditi camera2api. Probao i Arrow, ništa specijalno, ne isplati se stavljati.
Na kraju opet nazad na mcaosp i teško da ću dalje na nešto drugo, najbolje mi radi. I baterija, i gcam, i jedini mi daje Pixel storage na Google Photos [emoji16]
Ni meni nije hteo upaliti camera2api na havocu, pokusavao 3-4 puta

Tek sam kasnije skontao da ima taj patch

Мцаосп није апдејтован? Да није ЕОЛ?

Ево Ево

Мцаосп није апдејтован? Да није ЕОЛ?

Ево Ево
Čini mi se da jeste... Mada se potajno nadam da će u jednom trenutku objaviti novu verziju jer je izjavio da nastavlja razvoj ali samo za sebe i najbliže drugove :D

Ma ludi Rus samo daje malo fore konkurenciji da napravi nešto makar približno dobro [emoji6] [emoji1]

Добар је мц стварно са твист Луп кернелом је кидалица...Мада ни сиберија није лоша, има потенцијала да замени мц...

Ево Ево

I syberia danas izbaci final verziju [emoji30]

Zezno sam se, ovako se zove ova tamna tema
Mcaosp je uff...
Upravo flesovao zadnji miui global, lepo radi, nemam zamerki samo se ceka pita
e496a4d072ef0f08aecffb53d0abca88.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno