Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Iskreno, ne svidja mi se nesto ovaj notch...bolje izgleda kada je kao kaplica, a ne ovako kao polu krug... :D
Ali dobro je sto su ubacili i manuelni mod za kameru...bice ovo super fon.. :D

Stock(Black mode)

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
5beb4235fc5a989842ffc022450f20fc.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam zasto, ne radi mi search. Jel moze link do teme?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

[emoji115] Ta je definitivno najbolja, lepo se vide notifikacije.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Instalirao jutros update neki i sad su back,home...tasteri fiksni...ne sklanjaju se sa ekrana i nisu beli ko pre...Malo me nervira i hteo bi da ih sklonim...tj da bude ko pre apdejta.

Nema weekly update-a vec drugog, Kinezi slave praznike. :D

Xeu weekly redovno izlazi.

Mislim na dev rom.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Xeu je baziran na dev romu?

China official dev (beta). Samo skinute kineske stvari + ubaceni neki tweakovi i Google aplikacije.

Ko ne voli miui a ni custom romove može i ovako. Zadivljujuće stabilno i lepo radi ali ima još uvek nekih sitnih bugova.
9f7d9266f7febb57fd0a83639101f91d.jpg
f6d775b3e941a62cb5afc643ae8013e0.jpg
19559b688f8203efa1f501c5596208b6.jpg

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Joj, što još nema novog mcasop-a...
82ceef19e1f15fff9588e2f167884387.jpg

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk

Ma kako toliko [emoji23] ja stavio onaj kernel gore al msm da mi sa njim lošije, al trenutno nije merodavno i gasim ga dok ucim..videcemo neki dan dva kad testiram sa normalnom upotrebom al ja 4h na 50% ti kao da ga ne koristis a ipak na 5h sota skoro za 25%...strasno [emoji23]

Poslednja izmena od urednika:
Ovo je sa tl, izvuce 10h na kraju
80302062c6c4cae6c3701ec3dff5cef5.jpg

Ma kako toliko [emoji23] ja stavio onaj kernel gore al msm da mi sa njim lošije, al trenutno nije merodavno i gasim ga dok ucim..videcemo neki dan dva kad testiram sa normalnom upotrebom al ja 4h na 50% ti kao da ga ne koristis a ipak na 5h sota skoro za 25%...strasno [emoji23]

To ti je bolovanje tarifa. Sve wifi puni signal, bez razgovora i čitanje knjiga.

Moze li se ubaciti miui stable preko twrp? Sta treba da se vajpuje?

Moze li se ubaciti miui stable preko twrp? Sta treba da se vajpuje?

Ja baš neki dan. Skineš zip sa miui10 stranice i lazyflasher zip nađi. Onda brišeš sve osim internal storage i system, pa flash rom pa flash lazy pa clean dalvik pa restart. Možda će malo duže biti prvi boot ali strpljen spašen.
Makar meni je kad sam flashao ovaj zadnji stable bio na regiji Kina i nisam mogao staviti HR...
I naravno, ne briši ili stavi neki aosp rom koji imaš sada na internal, ako ode šta vrit da možeš nazad.

Poslednja izmena:
Za ekipu koja je probala svo troje...koji je bolji, Havoc, Syberia ili Syberia Fan edition?
Gcam, twistloop i slično.
I da, da li možete probati da li vam radi Custom Navigation Bar app od paphonb-a.
Ima sve postavke koje mi trebaju za navbar ali neće mi raditi na mcasop-u da probam.

Thx unaprijed

Za ekipu koja je probala svo troje...koji je bolji, Havoc, Syberia ili Syberia Fan edition?
I da, da li možete probati da li vam radi Custom Navigation Bar app od paphonb-a.
Ima sve postavke koje mi trebaju za navbar ali neće mi raditi na mcasop-u da probam.

Thx unaprijed

Probao sam sva tri, u suštini su isti sto se fluidnosti tiče, s tim da se razlikuju u mogucnostima custom-izacije, tu je havoc najjači, a od sledećeg build-a bi trebalo da ima i integrisanu gcam sa patch-om.
Probao sam samo Havoc sa twistloop-om, čini mi se da je malo usporio prilikom otključavanja i gestures, pa sam vratio stock kernel tj. flash-nuo nazad boot.img i opet radi super [emoji41]

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja koristim Syberia fan vec nekih nedelja dana.Ima par sitnih bagova-tipa ne moze se postaviti zvono iz fabricke aplikacije-izbaci has stopped working

.Sve ostalo je okej, ima dark, black tema, fontovi i boje se mogu menjati.Izdrzi 10h sota.
@uncle_eddie koliko ti izvuce sot-a havoc?

Poslednja izmena:

Thx unaprijed

Koristio sam fan edition uz twistloop i odlično mi se pokazala ta kombinacija.
Inače ovaj OxygenOS bukvalno kida kako radi. Najbrži rom koji sam probao. Za sada je sve stabilno osim što se desi nekad da uđe u vibrate only mod I da je potrebno uraditi restart telefona. To sam video na listi bug-ova ali mi se nije desilo.
Neke funkcije ne rade što je i očekivano, kao alert slider, face unlock, always on screen I slične koje ipak na neki način zahtevaju OnePlus hardver. Osim toga sve stabilno, baterija mi se čini skroz ok, ali nisam testirao detaljno.
Ipak taj project treble ima smisla. Video sam da ima i Samsung experience portovan, sa još manje bugova ali to nisam probao jer je baziran na 8.1.
Ako imaš vremena, probaj ovo makar između menjanja romova, da vidiš kako radi :D
Jedini dom sa kojim mi fejs radi glatko, a to se ne viđa tako često :D

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
2942ce159963add8a3fed908fd649cd5.jpg
5197fbc27375879324c663eaecfcce21.jpg

Poslednja izmena:
Na Havoc-u za sada nisam našao nijedan bug, a koristim ga nekih pet dana.

445e55fc48ba9a50239e6c05af4ee9e7.jpg
a0f863eb10b7b8dd04bc3491f4b70170.jpg

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

Ljudi hvala. Jel bi mogao netko samo probati onda tu Custom Navigation Bar app da vidi jel će raditi. Deinstalirajte poslije

Vrh Dno