[emoji16]Respect za trud, koristim oficijalni miui pa ne znam bas tacno sta je covek napravio, ali svaka cast
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
[emoji16]Respect za trud, koristim oficijalni miui pa ne znam bas tacno sta je covek napravio, ali svaka cast
Nemojte me sada, opet ću flashat nešto [emoji16]Au kako rade FSG sad, nema nikakvog laga. Dobra stvar i sto su procenat ubacili u bateriju. Nisam primetio sta je jos promenjeno.
Da li radi „Do not Disturb?“Au kako rade FSG sad, nema nikakvog laga. Dobra stvar i sto su procenat ubacili u bateriju. Nisam primetio sta je jos promenjeno.
Isprobao sam mnoge gesture aplikacije i GMD gesture control mi je najbolja, bez premca. I Fluid Navigation Gesture je dobra, mada GMD nudi više opcija. Skupa je, i za root-ovane uređaje je, ali je sjajna.
Uzgred, smeta mi na nekim AOSP romovima to što imam svega jednu ili često nijednu crtu od četiri na barovima mreže, iako imam solidan signal od oko -95 dBm na 4G. Sa istim tim signalom imam 3/4 ili čak 4/4 crte na MIUI-u, tj. kad je kazaljka signala na zelenom , tad na MIUI imam maksimum barova, kad je žuto jednu manje itd. Ovako na AOSP rom-ovima često pomislim da nemam mrežu iako je signal ok, što ume da frustrira. Ima li rešenja za ovo? Da li bi moglo da ima nekakve veze sa firmware-om?
Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk
![]()
Kod mene radi sasvim normalno. Nikad nisam ni imao problema sa tim.Da li radi „Do not Disturb?“
Misliš u 99% vremena nisi imao nijednu crtu, iako je signal bio tu, pa čak i solidan? Ne znam, evo prebacih se na 3g, i sve vreme imam sve crte i pun signal.Ima veze s tim sto Xiaomi lazira jacinu signala. Sa svim njihovim telefonima a sa custom romovima,nisam nikad imao ni jednu crtu(99% vremena)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Misliš u 99% vremena nisi imao nijednu crtu, iako je signal bio tu, pa čak i solidan? Ne znam, evo prebacih se na 3g, i sve vreme imam sve crte i pun signal.
Zna li neko kako se povezuje "Bezicni ekran"(povezite se na ekran koristeci WiFi)?
Ne znam šta je bežični ekran. Misliš na puštanje videa sa telefona na tv preko WiFi mreže i slično?
I jel zna tko? Da li mogu flashati zip sa miui10 stranice kroz twrp? Navodno još moram i Lazyflasher nakon toga flashati...?Kad već mrdam pa da promrdam pošteno [emoji16]
Šta, jel mogu skinuti zip sa miui10 stranice i u twrp ili ne?
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Verovatno.Ima opcija u podesavanjima,pa zatim jos i tu pise bezicni ekran putem WiFi-a.
I jel zna tko? Da li mogu flashati zip sa miui10 stranice kroz twrp? Navodno još moram i Lazyflasher nakon toga flashati...?
Povezi smart tv i telefon na istu wifi mrezu pa se onda konektuj sa telefona i unesi pin koji se pojavi na tv-u
Zao si. Hahahahah [emoji23]Predlazem svima koji su na nekom custom romu da probaju ovaj zadnji miui, bas su ga odradili kako treba
+1Kad bi twistloop radio dobro na miui kao na custom razmislio bih. Ovako mi se ne žrtvuju fluidnost i baterija, a i gcam lepše radi na pie. Kad izađe miui baziran na pie dajem mu šansu sigurno
90% romova koristi istu bazu, kernel, device tree. Jedina razlika je u tim opcijama. Ako nisi probao twistloop probaj, nećeš se pokajati. Kolega @LordVladd može takođe da potvrdi+1
Havoc radi besprekorno i ima dosta custom-izacija koje su mi na MIUI nedostajale, ali dao bih mu šansu kad budu izbacili Pie.
90% romova koristi istu bazu, kernel, device tree. Jedina razlika je u tim opcijama. Ako nisi probao twistloop probaj, nećeš se pokajati. Kolega @LordVladd može takođe da potvrdi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari