vladimir00
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2017
- Poena
- 70
Ta bacim ja svoj skrinsot [emoji16]
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Meni pie recents uopšte ne prikazuje aplikacije.Meni je recents na Oreo stavljen jel mi je lakši za pregled i odmah dostupan clear all gumb.
Meni pie recents uopšte ne prikazuje aplikacije.
Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk
Ovo je Orbitel 901Na rn5 ili? Vidim da ti je sig Orbitel 901, šta god to je.
Koji launcher koristiš?Ovo je Orbitel 901Mislio sam na RN5, ne prikazuje mi nista u recents kad stavim recents na Pie.
![]()
Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk
Probaj ovo,možda može...Može li kako navbar da bude crne boje uvijek? Bez root-a.
NovaKoji launcher koristiš?
Niko ne kaže da je miui loš posebno eu koji daje više opcija. No mi volimo da menjamo romove i eksperimentišemo vidiš da nismo zdravi [emoji1787] Dobra stvar je što su custom romovi postali mnogo bolji nego ranije. Promeniš rom, kao da imaš drugi fon. Kad izađe pie za rn5 ima da se vratimo na miui brzinom svetlosti, bar da vidimo ima li šta novo.Kad nekad krenem da čitam postove ovde pomislim da je stock MIUI najgori mogući na svetu. A naspram ostalih skinovanih androida koje sam koristio MIUI je miljama ispred.
Da me ne razumete pogrešno, poštujem ja što vi volite custom ROM-ove, i što ih menjate često, ali mislim da ponekad preterate sa MiUI-jem.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Nakon što podesiš (okreneš, skupiš,...) tipke aplikaciju obrišeš...A glupo mi imati aplikaciju sa reklamama i ko zna čime samo da okrenem 2 tipke ili ih približim.
Syberia ako je obični navbar ima opciju da su compact ali ne i okretanje. Ako stavim pixel navbar onda mogu okrenuti ali nema compact. Znam da nekome zvuči smiješno ali baš mi je fizički zeznuto stiskati normalno postavljenje tipke koje se do ruba ekrana...
Meni treba za donji bar (recents/home/back), ne za notifikacije. A plus nisam uspio da nadjem ovu app, sa ovakvom ikonicom.Probaj ovo,možda može...![]()
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Isto na MIUI 10.2. Odradio sam prekjuče OTA...Gestures mnogo bolje rade na xeu 10.2. Milina koristiti..
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Uu Super, hvala [emoji4]#WhyredGlobal&CN #BBDCameraPatchFeatures:
-Fix Front HDR+
-Stable Exposures on Front camera
-Fixed Red hue when HDR+ Shot Direct to the Backlight
-Reduced Noise on Video Recording&Photos
-Slowmotion upto 240fps @Thank to Nhappymann Patch
-Unlock MIUI Camera Features @Thank to Nhappymann Patch
-Correct White Balance (White balance Like pixel2)
-calibration ARCore
https://drive.google.com/drive/u/2/folders/1yU-vAEs8nGLAcOMXu9jzbbLAtuBChWC1
Novi peč od BBD za kameru. Sređena je i miui kamera i može se koristiti uz peč bez problema.
Možeš da probaš i na miui ovaj peč. Što se syberie tiče ima više verzija. Ja koristim poslednju koja nije official ali je svežija i ima možda malo bolji device tree i default kernel.U Super, hvala [emoji4]
Sutra ide syberia+ovaj patch za gcam ovaj
Stigao ti je ota na 10.2 na global romu?Isto na MIUI 10.2. Odradio sam prekjuče OTA...
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari