imas limitless, mislim da se tako zove super je temaPreporuka za neku tamnu temu?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Nisam na miui, mislim da se zvala Limitless TTMoze link? Ne mogu je naći...
Extraction v10Preporuka za neku tamnu temu?
Mislim na nekom China romu.Xeu je baziran na dev romu?
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
To ti je bolovanje tarifa. Sve wifi puni signal, bez razgovora i čitanje knjiga.Ma kako toliko [emoji23] ja stavio onaj kernel gore al msm da mi sa njim lošije, al trenutno nije merodavno i gasim ga dok ucim..videcemo neki dan dva kad testiram sa normalnom upotrebom al ja 4h na 50% ti kao da ga ne koristis a ipak na 5h sota skoro za 25%...strasno [emoji23]
Ja baš neki dan. Skineš zip sa miui10 stranice i lazyflasher zip nađi. Onda brišeš sve osim internal storage i system, pa flash rom pa flash lazy pa clean dalvik pa restart. Možda će malo duže biti prvi boot ali strpljen spašen.Moze li se ubaciti miui stable preko twrp? Sta treba da se vajpuje?
Probao sam sva tri, u suštini su isti sto se fluidnosti tiče, s tim da se razlikuju u mogucnostima custom-izacije, tu je havoc najjači, a od sledećeg build-a bi trebalo da ima i integrisanu gcam sa patch-om.Za ekipu koja je probala svo troje...koji je bolji, Havoc, Syberia ili Syberia Fan edition?
Gcam, twistloop i slično.
I da, da li možete probati da li vam radi Custom Navigation Bar app od paphonb-a.
Ima sve postavke koje mi trebaju za navbar ali neće mi raditi na mcasop-u da probam.
Thx unaprijed
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Koristio sam fan edition uz twistloop i odlično mi se pokazala ta kombinacija.Za ekipu koja je probala svo troje...koji je bolji, Havoc, Syberia ili Syberia Fan edition?
Gcam, twistloop i slično.
I da, da li možete probati da li vam radi Custom Navigation Bar app od paphonb-a.
Ima sve postavke koje mi trebaju za navbar ali neće mi raditi na mcasop-u da probam.
Thx unaprijed
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari