vladof
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.11.2011
- Poena
- 225
Ocu da predam "zahtjev" za otkljucavanje BL i kad se ulogujem odvede me na ovu stranicu... Sto da upisem ovdje? [emoji23][emoji23]![]()
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
I ja kad sam dev rom provukao kroz twrp pre mesec dana, isto nije hteo da makne region kinaJa baš neki dan. Skineš zip sa miui10 stranice i lazyflasher zip nađi. Onda brišeš sve osim internal storage i system, pa flash rom pa flash lazy pa clean dalvik pa restart. Možda će malo duže biti prvi boot ali strpljen spašen.
Makar meni je kad sam flashao ovaj zadnji stable bio na regiji Kina i nisam mogao staviti HR...
I naravno, ne briši ili stavi neki aosp rom koji imaš sada na internal, ako ode šta vrit da možeš nazad.
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Kod mene nema te opcije verovatno zato sto nisam apdejtovao sistem. Ali nasao sam u podesavanjima.Svajpuj notifikaciju u levo, pa na zupčanik i isključi da ti prikazuje. Ne moraš Force stop
Jesi li prešla na custom rom, ili si na MIUI?Pojavilo mi se u status baru Themes is running tap for more information or to stop the app. Da zaustavim app? Nece da pobrljavi tel? Nervira me sto stoji gore bzvz.
Što ne probaš Havoc?Ja danas flashao sve i svašta i na kraju brick pa miflash i sad sam na zadnjem stable miui10. Koma...[emoji16][emoji16]
Jel probao tko Arrow rom? Vidim danas update izašao...
Jesam prije sat-dva. Generalno ok ali mi nije htio proraditi camera2api. Probao i Arrow, ništa specijalno, ne isplati se stavljati.Što ne probaš Havoc?![]()
Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk
Da. Ima mislim čak i patch za twrp ili magisk ali u mcaosp-u radi po defaultu.Pixel storage na Google Photos je beše unlimited za originalni kvalitet? Kapiram da može nekako da se promeni u build.prop-u i za ostale rom-ove.
Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk
Ni meni nije hteo upaliti camera2api na havocu, pokusavao 3-4 putaJesam prije sat-dva. Generalno ok ali mi nije htio proraditi camera2api. Probao i Arrow, ništa specijalno, ne isplati se stavljati.
Na kraju opet nazad na mcaosp i teško da ću dalje na nešto drugo, najbolje mi radi. I baterija, i gcam, i jedini mi daje Pixel storage na Google Photos [emoji16]
Ja sam samo flash-nuo patch i upalio se sam.Ni meni nije hteo upaliti camera2api na havocu, pokusavao 3-4 puta
Čini mi se da jeste... Mada se potajno nadam da će u jednom trenutku objaviti novu verziju jer je izjavio da nastavlja razvoj ali samo za sebe i najbliže drugoveМцаосп није апдејтован? Да није ЕОЛ?
Ево Ево
Ja, bezveze, ništa specijalno.Jel probao iko Arrow Os?
Koristim.Ja, bezveze, ništa specijalno.
Jel probao tko zadnju Syberiu Fan 2.2 od jučer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari