Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Pa ni ne trazi pin nakon otiska.Odakle si skinula?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Sa linka ispod videa https://youtu.be/XNdfC5WnMdg
Sad tek videh da ima na telegramu sve i gapps i patch za gcam. Preko neta su ostavljali linkove sa Google + a njega više nema. Uglavnom je dobar mcaosp, ne planiram da se vraćam na miui.
Kakva su ti podešavanja u opciji zaključavanje ekrana, mcaosp settings-lockscreen? Mora da sam nešto propustila kad svaki put posle skeniranja prsta moram da ukucavam pin.

Otključava odmah ako se zaključa na dugme a ako se preko nova lansera podesi da zaključava na dupli dodir onda traži pin.

Ja koristim Poco Launcher, zakljucavam duplim dodirom na status bar i ne trazi mi pin [emoji3]

Treba li se ovo flesovati za magisk? Kako vidim, negde pise treba negde ne treba...

22ee065c5362dda5c4803be93434ea7e.jpg

Poslednja izmena:
Koju galeriju koristite na mcaosp? Ja sam install ovu https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sehcia.gallery

I nervira me sto kad slikam portret gcam 5.1 nedavno kacena ovde..napravi mi za svaki kao poseban folder i u njoj dve slike, jedna zamucena jedna ne...da li je to do galerije ili kamere..ne svidja mi se ova galerija, a druge su mi jos gore, galery simple neka jos itd .guglovu ne bih jer se tripujem slucajnih uploada na gugl. Ne želim nista tog tipa na netu..

Pitanje u vezi xiaomi.eu ROM-a..
Ako hoću da instaliram noviju verziju skinem zip, flešujem u twrp I obrišem cache samo? Sva podešavanja sistema ostaju ista?
Ja sam sada na stable verziji a flešovao bih weekly.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Koju galeriju koristite na mcaosp? Ja sam install ovu
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.memoria.photos.gallery

I nervira me sto kad slikam portret gcam 5.1 nedavno kacena ovde..napravi mi za svaki kao poseban folder i u njoj dve slike, jedna zamucena jedna ne...da li je to do galerije ili kamere..ne svidja mi se ova galerija, a druge su mi jos gore, galery simple neka jos itd .guglovu ne bih jer se tripujem slucajnih uploada na gugl. Ne želim nista tog tipa na netu..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.memoria.photos.gallery.pro
Naš čovek radi, pronašao pre neki dan ovde na forumu i odlična je
Do kamere je, tako funkcioniše gcam portret mod.
Neke od modovanih gcam aplikacija imaju podešavanje i za to
1630c4cabe4143ce2a7e8f38dc3ec2a6.jpg

Poslednja izmena:
Pitanje u vezi xiaomi.eu ROM-a..
Ako hoću da instaliram noviju verziju skinem zip, flešujem u twrp I obrišem cache samo? Sva podešavanja sistema ostaju ista?
Ja sam sada na stable verziji a flešovao bih weekly.

Dobijaš OTA update preko telefona redovno. Kad ažuriraš ništa se ne briše.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Biće ažuriranje, oko Ng verovatno, neko ga isprozivao na telegramu i čovek se naljutio. Mnogo zavidnih klinaca počelo da ga optužuje što nije open source a dosta njih koristi njegov kernel I vendor kao važi za portovanje romova.

Prestao je da koristi Google+, ažuriranja objavljuje na telegram kanalu.

Poslednja izmena:
Google + se gasi uskoro izjavio Google.

Je li možda neko instalirao Stereo Whyred modul u magisku? Može li štetiti gornjem zvučniku?

Vredi li uzeti ovaj fon,posle Huaweia P10 Lite?
Zavisi uz koju doplatu, generalno je na svakom polju bolji ali da je neka ogromna razlika nije.

Imam 2 Vibera, 1 karticu, stock Miui and na drugom Viberu sam ograničio da radi van WiFi mreže, i kad god izadjem napolje iskoči ovo obaveštenje, pa molim za savet kako da mi skloni ovo jer iritira [emoji16]
273674a7550e280a804e18a6fe3994dc.jpg

RN 5

Verovatno u pozadini pokušava da sinhronizuje a ne može pa te obavesti o tome.

Знам да није место, али нова је 0,99$....

Lakše je koristiti piratsku verziju, nego dati 99 dinara.

Hvala.Razmisljam i o Pocophoneu,ali me neke stvari ipak odvracaju od njega.
Poko je već osetno jača stvar, al diskusija o tome nije za ovu temu :)

Nazad
Vrh Dno