Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Sta vam toliko smeta na MIUI?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Koji pie custom rom preporučujete pored Mcaosp, s obzirom da ga developer iz nekog razloga više ne razvija? Ja imam jos nekih 230 sati do otključavanja, nemogu da dočekam, ubija me ovaj MIUI [emoji24]

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk
Hoćeš da probaš ovaj: https://downloads.aospextended.com/whyred/
Ne planiram još da odustanem od mcaosp ali ako stvarno ne bude više podrške onda razmišljam o ovom [emoji115]

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Za pitu su potvrdili da stize u prvom tromesecju 2019. Tako da tu ne bi trebalo biti dileme. A sto se kamere tice ne verujem da ce biti ne znam kakvih poboljsanja sem otklanjanja tog laga pri pokretanju videa i pregledu uslikane fotografije. Svakako cekam da konacno upeglaju gcam kako treba (kao sto radi na mia1 ili rn4), bez da flesujem 437 peca da bi kamera kolko-tolko radila. Nadam se da ce se to nekad desiti...

Pie će doći sa miui 11.

A bez patch-a nećeš moći nikad koristiti gcam. Tj moći ćeš zadnju, ali prednju ne.

Meni MIUI ima sve što mi treba. Brz je i ima u sebi dosta stvari za koje bi trebao da skidam razne aplikacije na stock androidu i koje ponovo ne bi dobro radile kao MIUI.

Mene zanima malo kakav je onaj Havoc 2.0, ali mrzi me da otkljucavam i cela procedura, odvikao sam se od toga. :)

Syberia Fan Edition, koristim ga već par dana uz twistloop kernel I pokazao se skroz ok, ne znam kako funkcioniše bez TL kernela, nisam probao ali ovako je baš brz. Ima više opcija i podešavanja od mcaosp.

https://sourceforge.net/projects/sy...d-v2.1-20181221-0635-FAN_EDITION.zip/download

Ajd baš probam danas, ionako nemam kaj pametnoga raditi, samo klopa i cuga i krevet [emoji16]

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk

Ajd baš probam danas, ionako nemam kaj pametnoga raditi, samo klopa i cuga i krevet [emoji16]

Posebno mi se sviđa ovaj full dark mod koji se primenjuje i na norifikacije, podešavanja.
2e14f2841c22f47c37ddfba3fdbbd340.jpg
2f2fcff03116535d0464271d0db2cc8e.jpg

Jel imate ghosting kad je telefon hladan, kad koristite napolju dok je hladno?

Kod mene ima malo, imao sam i na starom P9 Lite.

Imao sam ja ghosting kada sam koristion napolju na hladnom, ali u pitanju je bio Sony m4 aqua, verovatno je do ips panela? Ili je mozda nešto drugo...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Uz Twistloop odlično, bez njega ne znam

Jel ima nekih bitnih razlika u odnosu na McAosp rom?Ako je ista fluidnost i baterija možda ga flešujem večeras .I jel ima za ovaj dark mod,black tema?Ova siva mi je malo gadna,al u odnosu na belu je i ona super :D

Taman nastelujem sve kako treba, skinem aplikacije i zazelim se drugog roma [emoji52] Eh da

Jel ima nekih bitnih razlika u odnosu na McAosp rom?Ako je ista fluidnost i baterija možda ga flešujem večeras .I jel ima za ovaj dark mod,black tema?Ova siva mi je malo gadna,al u odnosu na belu je i ona super :D

Ima i black tema, ja ne primećujem razliku u fluidnosti niti bateriji, da l zato što sam koristio isti custom kernel na oba ili zbog nečega drugog.

54230e36a622c72f9b7fdb483570cbb8.jpg
866c77cc7e5abbe4400a67d84d1fbce3.jpg
6a0548823ad1e99dfe0e5f6b2e246a08.jpg

Poslednja izmena:
Screenshot_2018-12-25-15-16-17-447_com.teslacoilsw.launcher.png
Zna li neko zasto mi je ovo unutra baterije ovakve boje? Nije bilo ovako do sad.

U ovo je top,nešto kao RR,njega sam vozio na skoro svakom telefonu :D
Ima i black tema, ja ne primećujem razliku u fluidnosti niti bateriji, da l zato što sam koristio isti custom kernel na oba ili zbog nečega drugog.

E sad ću da se ubijem.

E sad ću da se ubijem.

Mogu zaključiti da je dobra zamena za mcaosp u slučaju da stvarno batali razvijanje. Ima više opcija a deluje stabilno i brzo sve za sada. Ovih dana sam imao više vremena pa sam isprobavao romove. Aosip je ok, ali je imao nekih bugova pogotovo oko menjanja tema i tih stvari. Od ostalih mi se ni jedan nije toliko svideo, svakom po nešto fali ili mene lično nešto nervira.

Mogu zaključiti da je dobra zamena za mcaosp u slučaju da stvarno batali razvijanje. Ima više opcija a deluje stabilno i brzo sve za sada. Ovih dana sam imao više vremena pa sam isprobavao romove. Aosip je ok, ali je imao nekih bugova pogotovo oko menjanja tema i tih stvari. Od ostalih mi se ni jedan nije toliko svideo, svakom po nešto fali ili mene lično nešto nervira.

Ovaj je odličan osim što nema temu da bude skroz tamna što ću prežaliti samo da puste bar po neku nadogradnju. Izdržaće dok ne izbace 9-ku na miuiu.

[emoji23][emoji23][emoji23]. Batali vise flesovanje[emoji6]. Jel smem pitati koliko imas godina?

28. Ne diram ništa inače mi ode nalog za eon [emoji3] A i radi super, gcam dosta stabilna. Jedino substratum ne ubacujem inače ode u bootloop. Ili se krlja substratum sa magiskom. Sad nemam ni magisk ni substratum. Blokada odlično funkcioniše.

[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Ja skidam pa flash, ko ga j...be

Baci komentar kako radi. Valja imati alternative. [emoji6]

Kakv problem sa Eon aplikacijom? Ja je instaliram/deinstaliram ,nema problema.

Kakv problem sa Eon aplikacijom? Ja je instaliram/deinstaliram ,nema problema.
Imam samo jedno mesto za moj telefon (razdelilo se) a 2x možeš da brišeš sačuvan uređaj mesečno što sam naravno iskoristila. Ništa do nove godine. Ne prepoznaje posle uređaj ukoliko promeniš rom.

Imam samo jedno mesto za moj telefon (razdelilo se) a 2x možeš da brišeš sačuvan uređaj mesečno što sam naravno iskoristila. Ništa do nove godine. Ne prepoznaje posle uređaj ukoliko promeniš rom.

Tako sam i ja morao da budem strpljiv dok se za aktivaciju Unicredit banke moralo ići u filijalu, sad kad su to promenili i kad mogu sam da aktiviram flešujem kako hoću [emoji23][emoji23]

Tako sam i ja morao da budem strpljiv dok se za aktivaciju Unicredit banke moralo ići u filijalu, sad kad su to promenili i kad mogu sam da aktiviram flešujem kako hoću [emoji23][emoji23]

Totalno degradiraju nas bolesne ljude. Ne razumeju oni to [emoji16] Sreća da su stavili da mogu da se obrišu 2 uređaja. Do skoro je mogao samo 1 mesečno. Žaliću se [emoji48]

Imam 4 slobodna mesta pa možemo trgovati[emoji23][emoji23][emoji23]

Nazad
Vrh Dno