Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Nema staklo. Ja sam zbog toga se i maknuo na aosp. Znači na 2 moba luduje. Izađem po danu iz auta ovaj odmah na minimum, koma.

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk

Jedno neobično pitanje s obzirom da nemam nigdje prilike isprobati RM5 prije nego ga naručim. Je li vam uređaj pretežak(u ruci, hlačama)? 182 grama mi se ovako čini dosta, još ako bi stavio masku...

Nije uopste tezak. Dolazim sa telefona koji je bio tezak 155 grama, nisam ni primetio tu razliku u tezini.

Nema staklo. Ja sam zbog toga se i maknuo na aosp. Znači na 2 moba luduje. Izađem po danu iz auta ovaj odmah na minimum, koma.

Zar ne bi trebalo na maksimum da pojača?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Čudno. Meni sasvim najnormalnije. Kako sam ga podesio za unutra i napolje tako pamti.

Ni ja nisam primetio taj problem sa automatskim osvetljenjem, već 3 zadnje verzije roma.

Što se tiče težine, telefon u ruci skoro kao S9. Ako si držao S9, onda neka ti to bude reper. Uostalom S9 svuda može da se pogleda pa eto. Uglavnom nije težak telefon, ali jeste teži i više premium u ruci od npr RN4.

Jesi li siguran da je upaljeno uopšte? Meni baš brzo reaguje.

Stock kamera radi lepo, to je cini mi se ona A2 portovana. Gcam portret, prednja HDR+ na super high i 100%, sve radi, bez crnih. Za video ne znam na koju od ove dve kamere mislis. Koliko ja znam, 60fps ne radi nikako na MIUI? Nisam probavao to.

Sad kad sam vec podigao novi Xeu, uzmem jos da gledam kameru i deluje mi da s ovim patchom sto sam gore postavio malo "kasni" white balance. U smislu da ga sporije i losije prlagodi pa mi unutra pod vestackim svetlom vuce na zuckasto, pa kad malo pomeram onda prilagodi. Tako nije bilo na onom starom patch-u, pa cu verovatno sad sve ispocetka... :D
I kakav je utisak sa tim patchom za miui?
Ili imaš nešto bolje. Pratim onu Telegram temu pa neznaš ko koga...

Ali realno,ja kad uzmem drugi fon i krenem da svajpujem misle ljudi da sam se slogirao u prst,moj prvi shomi max 3 pre mesec dana i prvo sto sam trazio posle "paljenja" je fsg i ne pada mi na pamet da vracam osb,kad dovatim drugov moto g6 sa kao klotom ko da gledam u plejstejsn,
taj ni nema opciju sakrivanja
[emoji23] +1 Nije ni čudo kad imaš najveći telefon na planeti, zamisli bez gestova.
Jedno neobično pitanje s obzirom da nemam nigdje prilike isprobati RM5 prije nego ga naručim. Je li vam uređaj pretežak(u ruci, hlačama)? 182 grama mi se ovako čini dosta, još ako bi stavio masku...

Meni je težak. Ne držim ga u džepu, nije ni u rukama problem, al brate, kad gurnem njega u torbu i povodac za psa, novčanik i sitnice otpadne mi rame.

Sviđa mi se xiaomi.eu, ima dosta ljepše animacije od stocka. Jedina zamjerka je što volume up/down dugmad mijenjaju zvuk zvona umjesto zvuk medija.

Nisam uspio povratiti wifi šifre ni preko Mi Clouda ni preko Googla, postoji li neko rješenje da ih vratim, bekapovane su prije toga 100%?

Zna li neko način kako da vratim šifre? Na stock MIUI su mi se odmah vratile sa Google naloga.

Постоји ли неки модификовани Гугл лаунчер што може да користи друге икон пекове?

Купујмо домаће!

Zna li neko način kako da vratim šifre? Na stock MIUI su mi se odmah vratile sa Google naloga.

Meni se vrate kad se prijavim na Chrome.

Olupao sam Pocophone, pa zavrsio na Note 5.
Listam temu i ne mogu da nadjem ono sto me zanima.
Koja je preporucena gcamera i u cemu je fora sa patchevima?

Постоји ли неки модификовани Гугл лаунчер што може да користи друге икон пекове?

Купујмо домаће!
Mislim da onaj ruthles launcher sa play stora podrzava icon pack.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Naručio danas nove KZ ZSN sluške, valjda bu dobre[emoji4]
https://m.aliexpress.com/item/32943...d=2666amp-6hYRbdSMTDRA1AgAymRQfA1540644185087

Stigle slušalice. Dakle, 1000% no brainer preporuka. To svira za te pare nevjerovatno. Čak i dobro stoje na uhu obzirom na izgled, ne zamaraju. Do sad sam imao one Quad od LG-a i ove KZ peru pod s njima. Evo nisam vjerovao da sluške od cca 20 dolara tako mogu zvučati.

0c980cda4b6e2c78b8e5844f4d4ffa33.jpg
45ebf213c50b5f442e6d5a462f629cb3.jpg
9b82badb8cfddf1a5bc84518c16af267.jpg

Djilkos, hvala.
Instalacija klasika, izabere se instalacija sa druge lokacije, pokrene apk i to je to?

Sto se tice sluski. Rock zirkon. Imate sajt budget audio i ove su neki best buy

Meni se vrate kad se prijavim na Chrome.

Evo upravo sam uradio ali ništa.. :(
Imaju li ostali koji koriste xiaomi.eu ovaj problem?

Da li se nekome desava bag kao da se zamrzne touchscreen? Ne mogu ni levo ni desno, ne reaguje dok ne restartujem.

Stigle slušalice. Dakle, 1000% no brainer preporuka. To svira za te pare nevjerovatno. Čak i dobro stoje na uhu obzirom na izgled, ne zamaraju. Do sad sam imao one Quad od LG-a i ove KZ peru pod s njima. Evo nisam vjerovao da sluške od cca 20 dolara tako mogu zvučati.

Uh bre, $15 shipping? Ima ih po ebay-u, ali zvanicna radnja je na aliju.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ekvilajzer se može koristiti samo ako imam priključene Xiaomi slušalice ili ?

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Ma nisam cackao ni ja. Desilo mi se dok je bio na punjacu, ja otkljucao i nece levo-desno. I zeni se desilo jednom. Vrv je neki bag, sredice apdejtom.

Meni juce na Max 3, na RN5 ne. Ne znam do cega je, radi padajuci meni jedino. Mislim da je do neke aplikacije garant.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Ja sam imao isti problem na R5+ jutros,otključam ga ali ne reaguje na dodir restartovao ga i radi normalno...

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Vrh Dno