Jedno neobično pitanje s obzirom da nemam nigdje prilike isprobati RM5 prije nego ga naručim. Je li vam uređaj pretežak(u ruci, hlačama)? 182 grama mi se ovako čini dosta, još ako bi stavio masku...
Zar ne bi trebalo na maksimum da pojača?Nema staklo. Ja sam zbog toga se i maknuo na aosp. Znači na 2 moba luduje. Izađem po danu iz auta ovaj odmah na minimum, koma.
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Čudno. Meni sasvim najnormalnije. Kako sam ga podesio za unutra i napolje tako pamti.Nema staklo. Ja sam zbog toga se i maknuo na aosp. Znači na 2 moba luduje. Izađem po danu iz auta ovaj odmah na minimum, koma.
Je, pardon. Mislio sam stavi ga u autu na minimum i onda kad izađem van ostavi ga doljeZar ne bi trebalo na maksimum da pojača?
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
I kakav je utisak sa tim patchom za miui?Stock kamera radi lepo, to je cini mi se ona A2 portovana. Gcam portret, prednja HDR+ na super high i 100%, sve radi, bez crnih. Za video ne znam na koju od ove dve kamere mislis. Koliko ja znam, 60fps ne radi nikako na MIUI? Nisam probavao to.
Sad kad sam vec podigao novi Xeu, uzmem jos da gledam kameru i deluje mi da s ovim patchom sto sam gore postavio malo "kasni" white balance. U smislu da ga sporije i losije prlagodi pa mi unutra pod vestackim svetlom vuce na zuckasto, pa kad malo pomeram onda prilagodi. Tako nije bilo na onom starom patch-u, pa cu verovatno sad sve ispocetka...![]()
Ok, thx. Idem sad na zadnji .eu opet [emoji16]Ovaj je najbolji po meni: https://filehost.net/edb19bcaa50ef100 . Njega koristim i Arnova 8.3b1. Radi sve lepo i pravi dobre fotke.
[emoji23] +1 Nije ni čudo kad imaš najveći telefon na planeti, zamisli bez gestova.Ali realno,ja kad uzmem drugi fon i krenem da svajpujem misle ljudi da sam se slogirao u prst,moj prvi shomi max 3 pre mesec dana i prvo sto sam trazio posle "paljenja" je fsg i ne pada mi na pamet da vracam osb,kad dovatim drugov moto g6 sa kao klotom ko da gledam u plejstejsn,
taj ni nema opciju sakrivanja
Jedno neobično pitanje s obzirom da nemam nigdje prilike isprobati RM5 prije nego ga naručim. Je li vam uređaj pretežak(u ruci, hlačama)? 182 grama mi se ovako čini dosta, još ako bi stavio masku...
Zna li neko način kako da vratim šifre? Na stock MIUI su mi se odmah vratile sa Google naloga.Sviđa mi se xiaomi.eu, ima dosta ljepše animacije od stocka. Jedina zamjerka je što volume up/down dugmad mijenjaju zvuk zvona umjesto zvuk medija.
Nisam uspio povratiti wifi šifre ni preko Mi Clouda ni preko Googla, postoji li neko rješenje da ih vratim, bekapovane su prije toga 100%?
Meni se vrate kad se prijavim na Chrome.Zna li neko način kako da vratim šifre? Na stock MIUI su mi se odmah vratile sa Google naloga.
Urikill + ovaj patch.
Mislim da onaj ruthles launcher sa play stora podrzava icon pack.Постоји ли неки модификовани Гугл лаунчер што може да користи друге икон пекове?
Купујмо домаће!
Stigle slušalice. Dakle, 1000% no brainer preporuka. To svira za te pare nevjerovatno. Čak i dobro stoje na uhu obzirom na izgled, ne zamaraju. Do sad sam imao one Quad od LG-a i ove KZ peru pod s njima. Evo nisam vjerovao da sluške od cca 20 dolara tako mogu zvučati.Naručio danas nove KZ ZSN sluške, valjda bu dobre[emoji4]
https://m.aliexpress.com/item/32943...d=2666amp-6hYRbdSMTDRA1AgAymRQfA1540644185087
Evo upravo sam uradio ali ništa..Meni se vrate kad se prijavim na Chrome.
Stigle slušalice. Dakle, 1000% no brainer preporuka. To svira za te pare nevjerovatno. Čak i dobro stoje na uhu obzirom na izgled, ne zamaraju. Do sad sam imao one Quad od LG-a i ove KZ peru pod s njima. Evo nisam vjerovao da sluške od cca 20 dolara tako mogu zvučati.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Meni nikada, nista nisam cackao telefon, ni root ni bl.Da li se nekome desava bag kao da se zamrzne touchscreen? Ne mogu ni levo ni desno, ne reaguje dok ne restartujem.
Kakvih 15$, ja platio mislim 1.5 ili 2 baksa, stiglo za 2 tjedna, u HR.Uh bre, $15 shipping? Ima ih po ebay-u, ali zvanicna radnja je na aliju.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Isti problem je bio i kod mene pre 2-3 dana...Da li se nekome desava bag kao da se zamrzne touchscreen? Ne mogu ni levo ni desno, ne reaguje dok ne restartujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari