Ma je, krivo sam tebe prozvao za taj patch, nasao njega nakon pola sata.Nisam ja kacio taj patch jer ne koristim AOSP pa ne znam koji je najbolji.
Pre nekog vremena je kolega @coavasic96 kacio ovaj patch. On ga je koristio upravo uz mcaosp i bio zadovoljan kako radi. Mozes da probas.
Zar nisi na xeu prešao? Šta si bio sat vremena?Nisam citao *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*, instaliram taj patch i kako sam na mcaosp-u ode u bootloop i piši kući propalo, pao reinstall.
Jel mi mozes molim te linkati opet onaj patch za aosp romove za gcam.
Thx
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Frende, koma. Xeu mi je tako trzav bio naspram mcaosp-a da nisam mogao izdrzati. Puno bolje mi radi mcaosp, barem meni.Zar nisi na xeu prešao? Šta si bio sat vremena?![]()
Jesam, i restart i wipe dalvik i cache u twrp-u, ne pomaže. Ne kažem ja da xeu ne valja ali očigledno mi stock više odgovara. Jednostavno mi je fluidniji u radu, i to od prvog boot-a.Jesi flešovao Magisk uz Xeu? Ako jesi, obavezan je restart posle prvog bootovanja da ne bi bilo lagovanja.
Ne znam šta da ti kažem, sad baš klikćem i sve leti, otvara sve odmah, nema lagano ni ničega.Au [emoji3] Meni aosp kao da mu trebaju sekunde da otvori i najosnovnije aplikacije... Šta ti je navika.
Pretpostavljam da je XEU, ali ne i koja je verzijaPričamo već koliko strana o tome i ti pitaš koji je rom![]()
Mcaosp, Arrow, PE... Možda sam jednostavno navikao na MIUI animacije, pa mi sada sve drugo deluje čudno i sporo.Ne znam šta da ti kažem, sad baš klikćem i sve leti, otvara sve odmah, nema lagano ni ničega.
Jesi probao mcaosp ili neki drugi aosp?
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Najnovija, 8.11.1. To je weekly.Pretpostavljam da je XEU, ali ne i koja je verzija
Takva ikonica je i od poslednjeg dev roma, promenjena.Jes' minijaturna promena, ali ja ovo čekam oduvek. Dokle više ono kre*ensko prikazivanje ikonice baterije pa pored toga procenat. Dva simbola za jednu stvar. Ako već postoje opcije "graphical" i "percentage" logično je da ko bira ovo drugo ne želi ikonicu. Ovako je sada mnogo elegantnije i bolje po mom mišljenju.
Pogledajte prilog 260195
Koji update je u pitanju, ja imam Miui 10.0.2.0 pa nemam takav prikaz. Da li mozr promena teme da utiče na to?I na stocku je sad ovakav prikaz od pre neki dan, nakon zadnjeg update-a. Super fora, samo ja slabo vidim sta piše [emoji39]
RN 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari