crveni_orao
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.12.2009
- Poena
- 159
телефон се клацка када се користи на столу.!
Jel je nisi izgrebao? I probaj da obrises pre slikanja.
телефон се клацка када се користи на столу.!
I meni je prednja kamera ispravnih boja. Zadnja je ok. Na gcam ne radi prednja dok se ne isključi hdr a i tad je loša. Mislila sam da je to do njih i da će srediti nekom nadogradnjom ali još ništa. Meni ne smeta ali sigurno neću preporučiti fon nekome kome jeste. Video zapisi mnogo zuje dok sam ih snimala pre nekih mesec dana na miui 9 stable. Nisam isprobala skoro da vidim ima li poboljšanja.Онда моја не ваља...чак ни са гцам не прави добре слике као на миа1.
Бљутаве и испране, камера је много осетљивија на мрдање него на миа1.
Звук у слушалицама опет лошији него на миа1 [emoji52], предња камера (коме је битна) је боља него на миа1, дисплеј је лепши али није тако светао као на миа1(можда због рома/ кернела на АЕХу).
Батерија је на страни рн5 (већа је ако ништа друго) али много мање цури него на миа1.
Позиција камере је нјагора могућа, телефон се клацка када се користи на столу.
Мало ћу детаљније да напишем за неки дан...рн5 ВС миа1
Има ли могућност да се искључи амбијент сензор? Нисам наашо нигде?
Јој што волим супу од детлића!
Mislim da ne postoji idealno staklo za ovaj telefon. Kao što mi reče Kidence pre neki dan, pošto je ekran 2,5d staklo neće nalegati savršeno, uvek će biti malih zazora na ivicama, lepak u pipeti koji se dobija uz neka stakla može da reši problem ali samo privremeno. Kad tad će doći do odvajanja na ivicama.Je l imate preporuku za neko dobro staklo sa alija da ne brinem kad ispadne telefon
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Možeš li da okačiš neku sliku da vidim kako čuči uživo?Moze da ti posluzi fabricka, poruci sa Alija, imas Mofi case-ove za 6-7$ perverzija koliko su dobri.
Kacio sam i pre neku stranu link za 360 case, dobar koncept, lepo drzi.. ne isplati se uzimati lokalno.
U Logicu je Global verzija Note 5 4GB, danas potvrdjujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari