Pa znaci sve ko pre, samo ne mozemo da se vratimo na neku raniju verziju..i to da ne moze iz fastboota twrp..E baš ti hvala. Ubacila sam adblocker i gcam. Ništa više mi ne treba.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Da. A možda ćemo i moći ali samo na romove koji već imaju anti rollback. Trebalo bi da se sa beta na stable i obrnuto prebacuje bez problema.Pa znaci sve ko pre, samo ne mozemo da se vratimo na neku raniju verziju..i to da ne moze iz fastboota twrp..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ok to, a sto se tice postupka sada, posto mi je istekao rok za otkljucavanje i za vikend cu da se igram sa tim, mogu da iz adb instaliram twrp i preko adb udjem u njega i u njemu izaberem img fajl da iz twrp-a instaliram twrp ako sam dobro razumeo?Ne moze sa rom-a koji ima ARB 4 na ARB 3.
Saltanje izmedju ARB 4 moze.Koliko sam ja skontao pricu, u nekom trenutku ce podici ARB na 5 i tada nece moci vracanje na 4.
Vazi hvala na info.Ja volim da pisem samo o necemu sto sam licno testirao.
Postupak je takav...ali ja nisam probao, pa ti ne mogu potvrditi.
Inace, ko hoce da instalira zadnji update, a da ostane na ARB 3, moze sam da odradi rom ili da skine vec preradjen gde je izbacen firmware-update i flesuje preko TWRP. Ostaje na ARB 3 i ima zadnju update.
Ovo za stelovanje nisam bas siguran, kako bude Xiaomi izbacivao novi firmware, tako ce i dev-ovi morati isti da ubacuju u svoje custom rom-ove da bi to radilo kako treba, barem ja tako vidim situaciju.
E to, hvalaubacis telefon u fastboot i preko adb kucas
fastboot getvar anti
ako je 4, nema rollback
ako je 3 i nize miran si..
evo kako izgleda kada se preradi zip za flesovanje zvanicnog rom-a a da se ne podigne firmware na ARB 4.
Ja sam na 9.5.19. Danas sam rutovao da bi instalirao gcam. Nisam to radio. Vec sam u fastbutu butovao redwolf pa iz njega fleshovao magisk. Ne moras uopste da fleshujes rwcovery.Vata fak iz dis?![]()
Magisk i gcam mi ne treba, vec rom i recovery [emoji16]Ja sam na 9.5.19. Danas sam rutovao da bi instalirao gcam. Nisam to radio. Vec sam u fastbutu butovao redwolf pa iz njega fleshovao magisk. Ne moras uopste da fleshujes rwcovery.
Zasto ne to isto sa twrp-om?Probaj kad butujes redwolf da iz njega fleshnes samog sebe
Брише...Da li bese BL unlock brise podatke sa telefona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari