vladof
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.11.2011
- Poena
- 225
Нисам мењао ништа, на 17 ици сам мада после хард ресета приметио да се драстично брже отвара апликација, брже и "окида"... Печење одлично изгледа на ГЦам.
Јој што волим супу од детлића!
Нисам мењао ништа, на 17 ици сам мада после хард ресета приметио да се драстично брже отвара апликација, брже и "окида"... Печење одлично изгледа на ГЦам.
Da, na Miui 10 po default-u ima opcija snimanja 1080p 60fps... Miui 10 inace radi odlicno i mnogo mi se svidja kako su ga odradili, sve je tip-top![]()
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Pravih 4k i stabilnih 30fps (edit, bas sam sad proverio u mraku i u mxplayer pise 30fps), samo sto je to na custom Miui 10 romu (konkretno Masik)... Ne znam na oficijalnom da li su jos uvek ubacili tu opciju, kao i 1080p 60fps (stabilnih)? Neko ce valjda reci...4k interpoliran ili ne? ima li stabilnih 30fps i u lošem osvetljenju bez ikakvih tweakova? da li je fail pokloniti nekom a1 a uzeti rn5. pod "fail" mislim jel trenutno može išta bolje da se nabavi do 28k din.? da prodajeem a1 u pola cene-hvala ne.
60 fps-a ima stabilnih, ali ne i 4k [emoji16]Pravih 4k i stabilnih 30fps (edit, bas sam sad proverio u mraku i u mxplayer pise 30fps), samo sto je to na custom Miui 10 romu (konkretno Masik)... Ne znam na oficijalnom da li su jos uvek ubacili tu opciju, kao i 1080p 60fps (stabilnih)? Neko ce valjda reci...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kod mene 50% puni za 20 do 25 min ako dobro meri. Tako mi pokazuje na zaključanom ekranu. Toplina baterije 38 stepeni. Obično punim od 30 do 90%. Retko padne ispod 30% a na punjaču nekad ostane i do 100% kad mi nije pri ruci. Baterija se nekad više greje (do 43s) zavisno od utičnice. I uglavnom ne koristim telefon tokom punjenja.Ovako je kod mene. Fabrički napuni od 10-100 posto za 2.15 minuta. AUKEY QC 3.0 to uradi za 15-20 minuta brže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari