Prisloniš telefon umesto kartice?Plaćanje u svim marketima-radnjama gde plaćaš prislanjanjem kartice.
Očitavanje u gradskom prevozu.
Upotreba sa nfc tagovima.
Dovoljno.
Po toj logici najbolje je da poneseš samo karticu. Neuporedivo je lakša i manja od telefona.Kad sam išao sa namerom u maxi nisam mi nosio novčanik
Sta ce ti?
Mislim da optimizacija gasi otklanjanje greške. Ono kad odeš u bezbednost pa optimizuješ.Kad povezujem sa racunarom mora da se ukljuci onaj USB rezim otklanjanja greske, da li postoji mogucnost da on bude non stop ukljucen? Tj. to sam ukljucio pre par dana i sad kad sam ga povezao sa racunarom vidim da je iskljucen i morao opet da ukljucujem.
Da, stavljaju samo u mi modele. Bzv. Značio bi mi zbog dslr aparata ali mi nije neophodan jer imam povezivanje preko Bluetooth-a i wifi-ja. Ali kad sam birala aparat, bio je model koji se sa telefonom mogao povezati samo nfc-om. Na kraju je otpala kupovina tog aparata. Ali mislim da će biti neophodna ta opcija kad uvedu plaćanje telefonom.Pa podrazumeva se da telefon svakako nosiš sa sobom. I meni bi značilo da ima nfc ali to svakako nije nesto zbog čega ga neću kupiti. Ali ne razumem politiku xiaomija da ne stave nfc čip u 2018 u telefon od 200e. Sećam se da kad je keva uzela pre par godina neki krš za dinar u mts-u tipa LG spirit (mislim) imao je nfc. Ajd to nego i drugi fon koji pikiram mi8se takodje nema nfc a to je već visoka srednja klasa. Al ajde kod njega mi je veći problem b20.
Sent from my Passport using Tapatalk
Mislim da optimizacija gasi otklanjanje greške. Ono kad odeš u bezbednost pa optimizuješ.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
i ja se to stalno pitam i opet optimizujem pa sve ponovo uključujem iz početka.U pravu si. Ne znam zasto sam uopste i isao na to "optimizuj"![]()
Ne treba ga bez veze nonstop čistiti kad svejedno kešira ponovo. Samo ako zabaguje neka app to bude možda od koristi.Sta je problem cache?
Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari