Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Pitanje, treba da uzmem mobilni, koliko sam sve video isplati se za taj novac najvise. Jel gresim ili da ga uzimam? Jel potrebno instalirati neke dodatne stvari da bi bolje radio ili sljaka sam od sebe

Uopste ne moras nista da instaliras dodatno, cak i stock kamera pravi odlicne slike.

Hvala momci, uzimam sutra pa cemo videti kako instalirati sta i kako.

Iz principa uzimam jeftinije telefone i nosim 2 godine.
2016e uzeo Lenovo K3 Note 8x1,7/2/16/fullHD5,5" bio je pravo čudo od 170€ za 2015u i prodam ga sad za 100€. Vođen tim iskustvom (uloženo-dobijeno-vraćeno) uzmem pre par dana Redmi Note 5 duall camera 64/4, 220€ me izasao kod "dobavljača". Možda sam ovaj put malo kiksao, mogao sam sačekati da spadne ispod 200€ al nema veze.

Cenim da je ovo opet dobra kupovina i za 2g uz neku doplatu od 100-150e imacu opet neki dobar tel.

I dalje mi nije jasno da su sve ovo napakovali u ovoj ceni, telefončina za sve pare, preporuka ko vrata.

Eno na mobilnom svetu vec ima polovnih sa 2 godine zvanicne garancije i cena za 3/32gb je 135e.. :)

220e je okej za 4/64, vec ih ima za 10-15e manje, mada nije ni toliko bitno, uzivaj :)

Je l normalno da Google play store ovoliko ždere? Ne znam koliko je miui precizan sa ovim procentima potrošnje. Čudno mi što je bas play store u vrhu a ne play services..
539c74d7c7923b5e627eacb30f58dc8d.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

CHYI full cover staklo sa Ali-ja, lepak je celom povrsinom.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Je l normalno da Google play store ovoliko ždere? Ne znam koliko je miui precizan sa ovim procentima potrošnje. Čudno mi što je bas play store u vrhu a ne play services..
539c74d7c7923b5e627eacb30f58dc8d.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Mnogo je neprecizan, bukvalno nema nikavog smisla sto pokazuje u potrosnji tako da ne obracaj paznju na to. Igrao sam igricu sat-dva i gledao nesto na YT nekih 10 minuta, i pokazuje da mi YT vise potrosio. Pomenuo sam to u nekom od prthodnih postova.

Moguce da prodaju 5 Plus kao Note 5 https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_(redmi_5_plus)-8959.php stvarno su napravili *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* s nazivom
ma jok. išao sam sad da vidim oglas. piše kupljen u winwinu za 30000 što mu i jeste cena tamo

a što ga prodaje za 135e je pitanje

ps
ovo moze biti razlog

https://www.winwin.rs/mts?utm_source=WinWin Website&utm_medium=LP&utm_campaign=mts-poklon-kupon/

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kolko je bolji ili nije sem procesora i ekrana,od mi a1 ,koji je daleko jeftiniji

Nema taj telefon da se kupi van Indije. Na njemu je bolja baterija od RN5, na RN5 je bolja kamera, pa sta je kome bitno. Asus je poznat po tome da su prethodni Zenfone modeli bili rekorderi po crkavanju, taki da i to treba uzeti u obzir.

Svakako dobar telefon, stock Android, SD 636, 5000mAh baterija, pristojna kamera..

^^koliko znam, prednja kamera mu je losija od rn5, ima losiju stabilizaciju sto se tice videa, ali bolju bateriju...ne znam kakav je sto se tice podrske...racunaj da rn5 uskoro dobija miui 10, a posle toga i Android P... :)

Zaboravih primetiti, ali to je valjda boljka trenda staklastih i metalnih telefona, telefon je extremno klizav dok sa silikonskom maskicom u pakovanju se lepi za ruku. Imam osecaj da se neko zaleti da ga otme ne bi šale ga isčupao iz ruku. Bez nje sa svojom težinom i veličinom je bukvalno uvek na pola puta do asfalta.

Baterija vrh :)
Screenshot_2018-07-04-18-04-47-853_com.miui.securitycenter.png
Screenshot_2018-07-04-18-04-53-260_com.miui.securitycenter.png

250 evra cena za najslabiji model?! E ala neko ovde doooobro ubira marze, pitam se ko, mozda uvoznik............. Pa najslabija varijanta ovog modela na cuvenom Honorbuy webshop-u kosta trenutno 153 evra. Znaci skoro 100 evra razlike! Mada treba dodati i troskove poreza i carine ali to sigurno ne kosta 100 evra! I svuda su cene relativno slicne ali ovi nasi uvoznici derikoze ocekivano....... deru! Jeste stvarno best buy ali ne kod ovih nasih "zvanicnih" uvoznika, derikoza.

S obzirom na cene ostalih kod nas, moze se reci da je i u radnjama best buy.

Ko jos kupuje xiaomi po tim radnjama? Zna se ili nasi bench dileri ili kp. Eventualno Balkanska...

Vrh Dno