Jel menjao neko zvučnik na Xiaomi telefonu? Otišao mi zvučnik na redmi 3s, yt secka, kao i melodija zvona. Ima da se naruči na aliexpresu samo ne znam koliko je zahtevna popravka.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Treba da mi stigne iz kine onaj alat za otvaranje fonova. Imam neki huawei u kući koji ručno ne možeš da otvoriš a da ga ne polomiš. U međuvremenu je 3s restartovan i nema problema sa zvukom, ne znam šta mu bi sinoć.Menjao sam ja sve i svasta na raznim telefonima, ekrane, zvucnike, kamere itd. Doduse ne na Xiaomi telefonima. Mislim da nije to veliki problem zameniti, uglavnom je najveca prepreka otvoriti ga, posle je lako.
Ja imam redmi note 5AI globalnu verziju. Naručila sam masku za note 5 pro i sad u nju ne može da mi stane telefon, otvor za kameru je dosta veći i približeniji gornjem levom uglu. Za pola mm telefon ne može da stane a i kad bi stao nije to to. Negde sam našla da postoji neka, lupiću, vijetnamska verzija note 5 koja je za par mm manja i kojoj je otvor za kameru veći. Po slikama i ocenama na aliexpresu, oni imaju i maskice koje odgovaraju mom telefonu (i prikazane su na slikama) ali su mi poslali ovu.Redmi Note 5 Pro Indijski i global Note 5 su identicni u fizickom smislu.
U Telekoplus radnji je 250e sa fiskalnim racunom i 2 godine garancije. Tako da ko hoce fiskalni i pravu garanciju isplativije je uzeti kod njih nego u winwinu, gigatronu itd.
Hoce li RN5 od 3gb dobiti sve update kao i verzija sa 4 i 6 gb vremenom?
U dilemi sam oko 3 i 4gb, prosjecan sam korisnik fb, messenger, viber, surfanje i youtube. igre slabo igram rijetko. ne znam da li dati 20 eura više za 4GB model.
Hoce li RN5 od 3gb dobiti sve update kao i verzija sa 4 i 6 gb vremenom?
U dilemi sam oko 3 i 4gb, prosjecan sam korisnik fb, messenger, viber, surfanje i youtube. igre slabo igram rijetko. ne znam da li dati 20 eura više za 4GB model.
E to me je interesovalo. Znam da na GSM areni oba modela izgledaju identično i po merama, i po svemu. Verovatno nije prvi slučaj da im se ljudi žale na masku. Nije mi toliko zbog ove silikonjare od 1e koliko mi je do one smart na preklop koju čekam da mi stigne. I na tom oglasu piše rn5 pro ali i global.Trazi da ti vrati novac, ili je maska losa ili je za drugi telefon, posto su Indijski Note 5 pro i taj koji ti imas identicni.
Imas li cime da ga uslikas i pokazes nam plavog lepotana? Ajde ako te ne mrzi prvom prilikom...Stigo plavi lepotan(meni licno lepsi od crnog), 6/64, ubaceni google servisi posto je kineska verzija, ide global rom prvom prilikom, prvi utisak je odlican
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Bezveze ako je od napred beo. Staviš neku masku i imaš beli telefon. Crni jedini izbor po meni.Trenutno mogu da slikam samo sa P8 Lite i svetlo je lose, bolje slike za neki dan. Od napred je beo.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Beli mi mix 2?Malo se promeni. Meni je isto bilo zanimljivo uzeti silver iPhone koji je imao napred bio beo. Stalno crne telefone sam imao, ovako sam koristio ovaj beli, pa se vratio na crni. Sad bih možda opet uzeo beli.
Meni je okej, crni su mi dosadili vise, malo za promenuBezveze ako je od napred beo. Staviš neku masku i imaš beli telefon. Crni jedini izbor po meni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari