Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Jel izbacije nekom greška " google play filmovi su prestali sa radom"

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Ponekad,obično kada se poveže na net.Doduše ja imam Redmi 5 plus...

Meni izbacije i na mi5 i ovde

Ali ja nemam tu aplikaciju, ili ne znam da je nađem....

Idi u settings pa installed apps pa u search ukucaj movies, mozda moras tri tackice gore pa show all apps

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel menjao neko zvučnik na Xiaomi telefonu? Otišao mi zvučnik na redmi 3s, yt secka, kao i melodija zvona. Ima da se naruči na aliexpresu samo ne znam koliko je zahtevna popravka.

Jel menjao neko zvučnik na Xiaomi telefonu? Otišao mi zvučnik na redmi 3s, yt secka, kao i melodija zvona. Ima da se naruči na aliexpresu samo ne znam koliko je zahtevna popravka.

Menjao sam ja sve i svasta na raznim telefonima, ekrane, zvucnike, kamere itd. Doduse ne na Xiaomi telefonima. Mislim da nije to veliki problem zameniti, uglavnom je najveca prepreka otvoriti ga, posle je lako.

Isplati li se preci sa Redmi 4 prime na Note 5, verzija sa 3GB RAM-a? Znam da je bolja kamera i da ima Oreo, bolji procesor na papiru, ali me zanima jel se osjeti razlika u radu. Jel brze i fluidnije radi? Ne zanima me verzija sa 4GB RAM-a jer bih onda morao carinu da placam u CG (ovako samo pdv) i bilo bi dosta skuplje.
R4P nece dobiti MIUI 10, ostaje na android 6 i telefon definitivno nece imati podrsku ubuduce.

Po meni se isplati, ali pitaj prvo sebe da li hoces bolju kamera, malo jaci procesor i veci ekran, ako hoces sve to onda nema razloga da ne predjes. Sto se tice fluidnosti neces da vidis preteranu razliku, ako samo zbog fluidnosti prelazis onda nema potrebe.

Sto se mene tice, isplati se...radi brze, bolje kamere, bolji video, veci ekran, itd... :)

Dosla zvanicno verzija 4/64gb i kod nas...cena 34k dinara, kao sto je pretpostavljeno...70ak evra skuplja nego u logicshopu i na kp...iskreno, mislim da se vise isplati uzeti bez garancije, pa ako treba neki deo da se menja, naruci se sa aliexpressa... :)

Menjao sam ja sve i svasta na raznim telefonima, ekrane, zvucnike, kamere itd. Doduse ne na Xiaomi telefonima. Mislim da nije to veliki problem zameniti, uglavnom je najveca prepreka otvoriti ga, posle je lako.
Treba da mi stigne iz kine onaj alat za otvaranje fonova. Imam neki huawei u kući koji ručno ne možeš da otvoriš a da ga ne polomiš. U međuvremenu je 3s restartovan i nema problema sa zvukom, ne znam šta mu bi sinoć.

Danas mi stigne silikonska maska i nema šanse da uguram telefon i otvor zadnje kamere je malo veći. Jeste pisalo na oglasu for redmi note 5 pro. Jesu li oni isti a maska feler ili je moja greška?

Redmi Note 5 Pro Indijski i global Note 5 su identicni u fizickom smislu.

U Telekoplus radnji je 250e sa fiskalnim racunom i 2 godine garancije. Tako da ko hoce fiskalni i pravu garanciju isplativije je uzeti kod njih nego u winwinu, gigatronu itd.

Hoce li RN5 od 3gb dobiti sve update kao i verzija sa 4 i 6 gb vremenom?

U dilemi sam oko 3 i 4gb, prosjecan sam korisnik fb, messenger, viber, surfanje i youtube. igre slabo igram rijetko. ne znam da li dati 20 eura više za 4GB model.

Redmi Note 5 Pro Indijski i global Note 5 su identicni u fizickom smislu.

U Telekoplus radnji je 250e sa fiskalnim racunom i 2 godine garancije. Tako da ko hoce fiskalni i pravu garanciju isplativije je uzeti kod njih nego u winwinu, gigatronu itd.
Ja imam redmi note 5AI globalnu verziju. Naručila sam masku za note 5 pro i sad u nju ne može da mi stane telefon, otvor za kameru je dosta veći i približeniji gornjem levom uglu. Za pola mm telefon ne može da stane a i kad bi stao nije to to. Negde sam našla da postoji neka, lupiću, vijetnamska verzija note 5 koja je za par mm manja i kojoj je otvor za kameru veći. Po slikama i ocenama na aliexpresu, oni imaju i maskice koje odgovaraju mom telefonu (i prikazane su na slikama) ali su mi poslali ovu.

Ista ažuriranja dobijaju svi modeli note 5 global. Vodila sam se time da uzmem što bolje mogu, neće da se baci, pa mi je bilo bolje 20e više za 4/64.

Trazi da ti vrati novac, ili je maska losa ili je za drugi telefon, posto su Indijski Note 5 pro i taj koji ti imas identicni.

Meni bi važnije bilo ovih 64Gb nego 4Gb rama i to bih tako gledao, ne moraš da dokupljuješ sd karticu a samim tim ostaje slobodan drugi sim slot...

U dilemi sam oko 3 i 4gb, prosjecan sam korisnik fb, messenger, viber, surfanje i youtube. igre slabo igram rijetko. ne znam da li dati 20 eura više za 4GB model.

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

4GB definitivno. Koristio sam obe verzije istovremeno, oseća se 1GB više i te kako.

Trazi da ti vrati novac, ili je maska losa ili je za drugi telefon, posto su Indijski Note 5 pro i taj koji ti imas identicni.
E to me je interesovalo. Znam da na GSM areni oba modela izgledaju identično i po merama, i po svemu. Verovatno nije prvi slučaj da im se ljudi žale na masku. Nije mi toliko zbog ove silikonjare od 1e koliko mi je do one smart na preklop koju čekam da mi stigne. I na tom oglasu piše rn5 pro ali i global.

Hvala vam jos jednom na savjetima.

Ganjati 4gb model onda, ma imam svakako karticu od 64gb ako zapne nije to problem.

jedva cekam da pocne prva xiaomi avantura u rukama :D

Stigo plavi lepotan(meni licno lepsi od crnog), 6/64, ubaceni google servisi posto je kineska verzija, ide global rom prvom prilikom, prvi utisak je odlican :)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Stigo plavi lepotan(meni licno lepsi od crnog), 6/64, ubaceni google servisi posto je kineska verzija, ide global rom prvom prilikom, prvi utisak je odlican :)

Imas li cime da ga uslikas i pokazes nam plavog lepotana? Ajde ako te ne mrzi prvom prilikom... ;)

Isto pitanje sam i ja hteo da postavim, u vezi boje. Deder slikaj ako mozes da vidimo

Hvala

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Trenutno mogu da slikam samo sa P8 Lite i svetlo je lose, bolje slike za neki dan. Od napred je beo.

Prilozi

• received_1859415540746916.jpeg
    received_1859415540746916.jpeg
    84.9 KB · Pregleda: 245
Malo se promeni. Meni je isto bilo zanimljivo uzeti silver iPhone koji je imao napred bio beo. Stalno crne telefone sam imao, ovako sam koristio ovaj beli, pa se vratio na crni. Sad bih možda opet uzeo beli.

Malo se promeni. Meni je isto bilo zanimljivo uzeti silver iPhone koji je imao napred bio beo. Stalno crne telefone sam imao, ovako sam koristio ovaj beli, pa se vratio na crni. Sad bih možda opet uzeo beli.
Beli mi mix 2? :)

Bezveze ako je od napred beo. Staviš neku masku i imaš beli telefon. Crni jedini izbor po meni.
Meni je okej, crni su mi dosadili vise, malo za promenu :)

Odmah sam stavio fullscreen gestures, cistih 6" :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno