Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Wi-Fi na 2.4GHz ravno duplo sporiji od 2.4(i jedinog) Wi-Fi na P9 Lite, malo razocarenje.

Ne gine mi 5GHz ruter :(
Baterija je vrh, kako je krenulo, preko 10h SoT cu imati bez problema.
Probaj da izaberes high speed ako imas u wifi settings...

uploadfromtaptalk1529438827696.png

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Nalazi opciju u search ali kad udjem tamo nema je..
Link speed je 72Mbps..Screenshot_2018-06-19-22-22-38-666_com.android.settings.png

Poslednja izmena:
Varira link speed stalno.

Daj postavi da vidim(o) signal strength (dBm), imas mocnu app kao WiFi Analyzer (pa Access Points SS).

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Predji na Global rom, pa cemo onda resavati problem...

Nalazi opciju u search ali kad udjem tamo nema je..
Link speed je 72Mbps..Pogledajte prilog 252993

zasto search?
91dc42238093bfd6229e0382857b4d5e.jpg

Preci cu na global svakako, prvom prilikom. Search sam koristio jer nisam nasao manualnom pretragom :D

Uspeo sam da pokrivim sim tray, pritisnuo malo jace i iskrivio se, mazgetina :D

Ispravio i radi normalno, porucicu rezervni sa Alija sa svaki slucaj, ako budem nasao :D

Redmi note 5 4/64gb u gigatronu 45k dinara...sad su ga preterali poprlicno...3/32gb model je 30k dinara... :O

Jel ste skidali fabricku foliju?

Mene nervira, osecam pod prstom da nije staklo, ali mi zao da skinem jer je savrseno zalepljena :(

Sačekaj staklo ako si vec naručio, ako nisi skini [emoji6]

Nisam narucio staklo, do sada svako staklo koje sam koristio na prethodnim telefonima je bilo primetno losije od fabrickog sto se tice skupljanja otisaka i osecaja pod rukom.

Poslednja izmena:
Nilikin ili CHYI ja imam samo reči hvale, doduše CHYI ima full glue, uz to ide od ivice do ivice.

Model za kinesko trziste koji je kod mene ima ispod te deblje zastitne folije toliko dobro zalepljenu foliju da sam je primetio tek sutradan :D

Na koju fabricku foliju mislis? On ima samo ono preko ekrana sa specifikacijama nema nikakvu foliju ispod, valjda.
Negde stigne sa ispisanim specifikacijama negde ne, sve zavisi za koje trziste je. U svakom slucaju je mat ta nalepnica tako da ide dole odma

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Xiaomi ne isporucuje modele sa zalepljenom folijom...Samo fabricka... to je prodavac dodatno zalepio. Takodje ,fabricka je uvek mat.

Svasta, toliko je lepo zalepljena da sam 100% bio siguran da je fabricka. Uzet na Taobao, "Xiaomi official flagship store", koliko je offiical ne znam :D :D

Mat je bila bez specifikacija. Interesantno deluje ovo CHYI cudo.

Sto se telefona tice, brzina je fenomenalna. Brightness hoce ponekad previse da obori kad je na auto, neke animacije nisu 100% ispeglane, mogu reci da sam prezadovoljan sa sada. Kad budem stavio global rom pisacu detaljno.

Poslednja izmena:
Ajde slikaj ako moze da se vidi, bas me zanima...

Ovo foliju ko zalepi bez baloncica, taj je car... nemoguca misija.

To je folija, nije staklo, lepo piše not tempered glass [emoji23]
Vidim, zato sam i pitao :D

@Kidence
Ne nalazim na brzinu preko aplikacije CHYI staklo za RN5, pogledacu preko desktopa veceras. Slikacu u toku popodneva, trenutno nemam cime.

Link iznad tvog posta za njihovu prodavnicu [emoji6]

Vrh Dno