Kakvo pitanje posle 87 strana diskusije... pročitaj malo, sve piše.
Trazit cu lovu pa cu kupit vjerojatno Letvu x600 ili Mi4Zato sam bio oprezan oko porudzbine.Dali super cenu ,lager nemaju i na kraju tako ispade.
Šta si na kraju odlučiio?
Sd je u pitanju ne reaguje telefon uopste..samo je radio update neke aplikacije obicne sa play storea i vise se nije upalioKoji model? MTK ili SD? Ako je SD imas video u nekom mom postu, pa potrazi...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ne salje u BiH [emoji20]@muxa vjeruj mi da je bolje platiti tipa kod topone 10-15e skuplje a nije ni toliko razlika i ne razmisljati kada ce ga poslati ili imaju li ga na stanju...
Post #2323 u ovoj temi.Ne daje nikakav znaka to prespajanje na ploci kako se radi..to ne mozemo da nadjemo nigde
![]()
Pretpostavljam da ste trazili vec resenje, ali ako ga ne vidi komp, mala sansa da se ista odradi u "kucnoj radinosti"... ***...
Pojuri nexus 5x star par meseci, za te pare je bolji... A i bice "dugovecniji", ako planiras da drzis par godinaHteo sam da uzmem Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 GB
Treba mi telefon koji ću da koristim naredne dve godine, a da ne zapucava, da nema bug-ova i da sve radi na njemu.
Da li je ovo dobar izbor?
Kakav je za gaming?
Kakav je ovaj sistem što dolazi uz telefon, da li sve radi kako treba?
Dve godine je predug period, sta se sve promeni za 6 meseci na polju mob.telefona...a kamoli za 24...
Ako planiras da ga koristis kao telefon, moze da traje i 4 god..., a ako planiras kao "igracku", tesko da mozes da budes zadovoljan u naredne dve godine.
Ljudi koji dolaze ovde traze od nekog drugog da im kaze da li da kupe ovaj telefon ili ne, sto je suludo...Postoji tema, procitas...nadjes nekog ko ima telefon, poigras se malo sa njim i zakljucis sam da li je vredan kupovine ili ne.U temi je opisana vecina problema, potencijalna resenja, mane i vrline ovog telefona...Zato tema i postoji.A da li je ovaj telefon dobra kupovina, nadjes i ostale telefone u tom cenovnom rangu , uporedis prednosti i mane i sam izvedes zakljucak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari