Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Kakvo pitanje posle 87 strana diskusije... pročitaj malo, sve piše.

@muxa vjeruj mi da je bolje platiti tipa kod topone 10-15e skuplje a nije ni toliko razlika i ne razmisljati kada ce ga poslati ili imaju li ga na stanju...

Neka ga veze na komp, ako da bilo kakav znak,verujem da moze da se vrati i bez otvaranja..Ako i dalje cuti, neka proba prespajanje na ploci... Nema sta da izgubi...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne daje nikakav znak :) a to prespajanje na ploci kako se radi..to ne mozemo da nadjemo nigde :)

Vrti moje postoje, naci ces...okacio sam ja, a ako ne nadjes..linkujem ti kada dodjem kuci :)

E hvala puno :) deluje komplikovano a nemam ovaj alat :D jel si otvarao ti nekad RN3?

Nisam jos uvek :) Mada po meni ovo sto Kinez radi da bi ga ubacio u EDL mode u njegovom slucaju moze i drugacije...on je zaglavio na bootloop-u, nije totalno "mrtav" kao taj tvoj.Mislim da ova metoda ne bi uspela kod tog RN3. Nesto mi govori da je kod tog otisla ploca, kada bi dao makar neki signal,imao bi neku nadu, ovako... ako ima garanciju dobro, ako nema mozemo da se poigramo sa njim...

Ma kakva garancija sa alija je drugov telefon :) ne pali se jedino kad se stavi na punjac svetli led lampica i to je to

Neka proba da drzi volume + i volume - u isto vreme i neka ga kaci na kabal na komp... Neka vidi jel hoce mozda tako da ga prepozna komp...

Pretpostavljam da ste trazili vec resenje, ali ako ga ne vidi komp, mala sansa da se ista odradi u "kucnoj radinosti"... ***... :(

Mene su poslednjih par dana GP servisi satrli, u nekom momentu se telefon usija i počinje da se puni memorija telefona do kraja, telefon postaje neupotrebljiv. Gledam u instaled apps kako se data za gp servise puni kao sekundara. Nema šta nisam probao, na kraju je morao da padne restart.

Sent from my HM NOTE 1LTE using Tapatalk

Pretpostavljam da ste trazili vec resenje, ali ako ga ne vidi komp, mala sansa da se ista odradi u "kucnoj radinosti"... ***... :(

Pa kada ga poveze sa kompom samo blinka lampica i to je to...jedino resenje je mozda da se otvori pa da se na ploci uradi ovo kao iz klipa..sta ti mislis? a u servisu je nekom bio kazu da ne znaju nista, a da ga otvaraju nece

Hteo sam da uzmem Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 GB
Treba mi telefon koji ću da koristim naredne dve godine, a da ne zapucava, da nema bug-ova i da sve radi na njemu.
Da li je ovo dobar izbor?
Kakav je za gaming?
Kakav je ovaj sistem što dolazi uz telefon, da li sve radi kako treba?

Ja sam upravo uzeo ovaj telefon jer ne nameravam da ga menjam minimum 2 god.. Za sada nisam imao vecih problema sem mozda sto auto brightness ume malo da posizi i oko ukljucivanja prenosa podataka ali ni to mi se vise ne desava. Na zalost, ne postoji softver bez greske :D Za ovih 220e koliko sam ga platio, ja sam zadovoljan. Meni se ovaj sistem dopada i onih par igara sto sam probao (real racing 3, world of tanks, clash of clans i sky force reloaded) sve radi kako treba. E sad, niko ti be moze reci da li je dobar ili ne jer svako misli drugacije :)

Hteo sam da uzmem Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 GB
Treba mi telefon koji ću da koristim naredne dve godine, a da ne zapucava, da nema bug-ova i da sve radi na njemu.
Da li je ovo dobar izbor?
Kakav je za gaming?
Kakav je ovaj sistem što dolazi uz telefon, da li sve radi kako treba?
Pojuri nexus 5x star par meseci, za te pare je bolji... A i bice "dugovecniji", ako planiras da drzis par godina

Dve godine je predug period, sta se sve promeni za 6 meseci na polju mob.telefona...a kamoli za 24... :D
Ako planiras da ga koristis kao telefon, moze da traje i 4 god..., a ako planiras kao "igracku", tesko da mozes da budes zadovoljan u naredne dve godine.
Ljudi koji dolaze ovde traze od nekog drugog da im kaze da li da kupe ovaj telefon ili ne, sto je suludo...Postoji tema, procitas...nadjes nekog ko ima telefon, poigras se malo sa njim i zakljucis sam da li je vredan kupovine ili ne.U temi je opisana vecina problema, potencijalna resenja, mane i vrline ovog telefona...Zato tema i postoji.A da li je ovaj telefon dobra kupovina, nadjes i ostale telefone u tom cenovnom rangu , uporedis prednosti i mane i sam izvedes zakljucak...

Dve godine je predug period, sta se sve promeni za 6 meseci na polju mob.telefona...a kamoli za 24... :D
Ako planiras da ga koristis kao telefon, moze da traje i 4 god..., a ako planiras kao "igracku", tesko da mozes da budes zadovoljan u naredne dve godine.
Ljudi koji dolaze ovde traze od nekog drugog da im kaze da li da kupe ovaj telefon ili ne, sto je suludo...Postoji tema, procitas...nadjes nekog ko ima telefon, poigras se malo sa njim i zakljucis sam da li je vredan kupovine ili ne.U temi je opisana vecina problema, potencijalna resenja, mane i vrline ovog telefona...Zato tema i postoji.A da li je ovaj telefon dobra kupovina, nadjes i ostale telefone u tom cenovnom rangu , uporedis prednosti i mane i sam izvedes zakljucak...

Tebra, znam kako se kupuje telefon. :)
Ono što mene zanima jeste kako sam telefon radi. Možda sam se loše izrazio, meni ne treba telefon koji će da se sam od sebe restartuje dok igram igrice ili telefon koji posle 5 meseci ne može da pošalje poruku. Mene samo interesuju iskustva ljudi koji ga imaju duže vreme i koriste fabrički sistem na njemu jer bitno mi je kako telefon radi.

MIUI je malo drugaciji nego stock android, ali lepo radi....Malo je vise agresivan po pitanju RAM-a( takodje mora lepo da se podesi, tj.za svaku app posebno sta i kako), ali u globalu radi extra...

To mi je bitno, da lepo radi. Neću da dam 220€ za neko ****** koje ću da menjam posle godinu dana...

Pro 16gb sam platio 175e, a ta doplata 45e je bacen novac. Isto rade 2 i 3gb, potpuno isto, jedina razlika je 16gb vise.

Ko koristi jedan sim, drugi slot moze za sd card...tako da moze i ta varijanta, 2/16 + sd card...

Ipak ću uzeti sa više memorije, trenutno imam Xperia T 16 GB i 32 na kartici. Fon lepo radi posle više od dve godine korišćenja, ali memorija me malo nervira jer je particionisana. Zato ću da uzmem sa više memorije.

Da li je neko kupio redmi 3s sa snapdragon 430 i ako ima neka iskustva?

Vrh Dno