Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

E svasta....makar da stavim refresh na sat vremena...ni to ne mogu da nadjem.

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Moze npr.ovako,mozes kakav hoces widget da napravis...ali accu weather po default je provider ali refresh rate mozes da menjas

Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti

Nema na cemu...a sa Kidencetom sam prijatelj privatno tako da malo sale i zezancije..da ne kazem lozenja...✌

Grrr Dacke, ne zezaj nas tako hahah :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Drugari oprostite ako mozete...ali to je jace od mene [emoji12]

Eto...Kidence je sad ljut..***...ja sam kriv i evo javno se izvinjavam...usput mi rece da se nece pojavljivati neko vreme na temi upravo zbog ovakvih prozivki...zao mi je zaista

Kada smo vec kod MIUI launcher-a i widgeta, evo jedan mali trick kako koristiti widget iz druge teme, izuzev onih koji nudi MIUI laucher kao default.
Mozda vecina vas i zna za foru, ali verujem da ima i onih sto ne znaju...
Treba da imate mi acc i da imate skinutu temu iz koje zelite da koristite widget...
Postavite neki widget koji zelite koristite na ekran, kao npr. weather widget...Kada ga postavite na ekran,zadrzite duze prvo kapac.dugme(sa leve strane kao kada hocete da menjate wall) i na widgetu koji vam je na ekranu pojavice se u gornjem desnom cosku jeda mali znak, tapnite na njega i idite na offline...Tu su svi weather widget-i iz ostalih MIUI tema i mozete ih koristiti u svojoj temi...(ili skinuti nove u stavci online,ali skida celu temu da znate)
Ako zelite sat kao widget, onda odaberite sat na ekranu i isti je postupak kao za weather widget,samo ce vam u offline izlistati clock widgete... :D

@Dacke

xaxaxaxa :)

Poslednja izmena:
Kidence se ipak pojavio juhuuuuuuu

Ali ne moze se podesava refresh time.

MIUI 7 ili 8? Nisam trenutno na MIUI,ali probaj u weather app da zadrzis duze prvo kap.dugme, valjda su tu setovanja...Koliko me secanje sluzi jedino tu mogu da se menjaju podesavanja za weather widget...

Miui 7..koje dugme? Levo le lokacija a desno details i share.

b416be5dd82a248c98435929414dcfce.jpg

Poslednja izmena:
Što se trudiš, ionako laže k'o pas :)

MIUI 7 ima podesavanja, a u tim podesavanjima ima i refresh...

ovo dugme :D

Prilozi

• images.jpg
    images.jpg
    9.7 KB · Pregleda: 145
Pa moguce u zelji da priblize MIUI 8 korisnicima da su zadnjim update-om promenili weather app(znam da je bilo price o tome) i ubacili weather iz MIUI 8... Ako su to uradili, nisam bas to ispratio, zato nece...

I meni se cini da sa zadnim updateom sam tu mogucnost izgibio...koja glupost...isada nema nikakvog podesavanja za weather ???

Nema jer ima samo jedan weather provider, ali kada bude izbacena zvanicna M8 bice vracena setovanja, tako pricaju...

Mislim da nije problem u update-u, već u verziji roma. Npr, Weather kod moje supruge na Redmi 3 Pro (kineski rom) ima više opcija nego kod mene na Redmi Note 3 SD (global rom). Čak se i vizuelno razlikuju dosta. Ja nikad nisam imao refresh time opciju koja je kod nje prisutna.

Dear Sir or Madam
This is the customer service from Geekbuying,thanks for your order .
We are sorry to tell you that we just got the information from factory ,
the item you ordered “Smartphone 207813 ” is too popular to meet all the demands ,
we just need to get them from the factory again .
it is estimated that it will be in stock a week.Would you mind waiting for it ?
please don't worry ,once it is in stock , we will ship it out ASAP.
We are sorry for the inconvenience caused.
Best regards,
Janice
:mad:

Imao sam problema sa jednim RN3Pro koji sam poručio drugaru, pa je morao nazad u Kinu na servis. Telefon se stalno pregrevao i trošio bateriju i kad je isključen.
Iako sam sumnjao kad će se i da li vratiti u ispravnom stanju, stigao je pre nekoliko dana i za sada sve radi OK. Eto, mala pohvala za Kineze što su ispoštovali svoju obavezu :)

Poslednja izmena:
Dear Sir or Madam
the item you ordered “Smartphone 207813 ” is too popular to meet all the demands ,
Best regards,
Janice
I ja sam naručio sa geekbuying-a, rekoše mi da će u toku ove nedelje poslati, da bi mi juče saopštili kako je potražnja velika, i da će poslati u toku sledeće nedelje. Ništa od toga ne bi bio problem da nisam stavio CG kao adresu za dostavu, dok su mi rođaci dole u svojoj kući, sad se samo nadam da ce im pošiljka nekako stići do 14. avgusta [emoji53]

Dear Sir or Madam
Best regards,
Janice
Zato sam bio oprezan oko porudzbine.Dali super cenu ,lager nemaju i na kraju tako ispade.
Šta si na kraju odlučiio?

Nije za mene ali da li iima neki nacin odbrikovati telefon koji ne reaguje uopste..? negde sam cuo da moze da se otvori pa da se na ploci nesto restartuje..sta je to?

Koji model? MTK ili SD? Ako je SD imas video u nekom mom postu, pa potrazi...

Nazad
Vrh Dno