Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Imas srece, stigao ti je sa global romom, ne moras da se cimas oko flesovanja. :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

E super, vidim i nema bloata, onaj sto mi je stigao pogresan pre neki dan bio pun onih go*ana za ciscenje i sta vec ne, samo izlecu gluposti po ekranu....

mada, mozda i nemam srece, zakljucan mu je bootloader sigurno... :D ali ko ga sisa, kevi i sestri ce biti ok i fabricki rom :) to je to, da se apdejtuje i spremno za koriscenje :)

primetio sam da imaju malo razlicite ekrane... jedan topao,jedan hladan... naravno nije mnogo izrazeno

Poslednja izmena:
videcu za to :)

inace, ekran je posramio moj nexus 5x, predobar ekran... sad mi na nexusu izgleda ocajno... :D
i odmah prvi problemi,stavio sam Adguard, ugasio se sam posle 5 minuta... sad sam ga zakljucao,videcemo kako ce da radi...

i da,jel postoji nacin da disable-ujem stock laucher... stavio sam Novu, ali se povremeno vrati samo na stock... Naravno, bez roota

Idi u podesavanja, pa System apps i imas dole na dnu kao zupcanik pise nesto Default...Tapni tu i izaberi Launcher - Nova...(pisem ti iz glave, mozda nije 100% tacno, ali snaci ces se).

Idi u podesavanja, pa System apps i imas dole na dnu kao zupcanik pise nesto Default...Tapni tu i izaberi Launcher - Nova...(pisem ti iz glave, mozda nije 100% tacno, ali snaci ces se).

ma default mi je nova, nego izgleda kao da i nju ugasi nekad pa vrati na stock.... onda stisnem home dugme i vrati se na novu...

najbolje bi bilo kada bih disable-ovao taj stock, ali ga ne nalazim... izgleda ne moze bez roota, ne znam kako da resim...

ispravka, nasao sam ga,ali ne moze disable... :/

Ali se lako grebe,to mu je velika mana.

ne nalazim to nigde da bas ne gasi aplikaciju koju izaberem...

a da li valja staviti Manage apps battery usage / Power saving modes/ na OFF ? Bilo je na standard.

ahaaaaaa, kad vratim na standard,imam i aplikacije da podesavam :D

nego valja li drzati na off?

onda neka ga tako... podesio sam te aplikacije da se ne gase,a stock launcher sam stavio da gasi uvek :D :D :D videcemo kako ce da radi :)

Poslao sam zahtev za otkljucavanje,pa dok cekam da pitam na koji bese rom treba da se bude da bi mogao da se otkljuca bootloader posto sam trenutno na Loxar-u?

Dev rom, ja sam sa china dev miui 8 otkljucao bez problema, iz prve...

Ne moze, samo dev rom moze unlock.Custom rom nema trika officijalno...

Ok to,nego nismo se lepo razumeli,jel moze direktno dev rom preko loxar-a

E tu je zackoljica....hmmmm....
Noruzaj se strpljenjem, dacu ti ja neke drajvere i pomoli se... Ja sam popio brick na nacin kako su oni opisali flash, jedva sam ga vratio.Ali mislim da sada "mozda" znam nacin da se ne popije brick...Ali nije testiran jos uvek... :D

Hteo sam ja da napisem ovde, ali sam shvatio koliki bi rizik preuzeo na sebe pa nisam.Ako hoces da testiras, ti se javi....pa ako prodje uspesno, napisacemo i ovde... ;D

Vazi,bicu zamorce ;) A sta mislis da se instalira neki drugi rom preko Loxara npr. Epic rom pa onda preko dev rom.

Ma jok, caka je u preloader opciji...Pojasnicu ti kada se budemo culi...

jel vam radi chat heads od fb messengera? znam da mi na meizu nije radio dok se ne podesi onaj overlay,ili kako bese, ali ovde nema sanse da nadjem

Vrh Dno