Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ljudi mesate pojmove...Svaki RN3 i MTK i SD fabricki dolazi sa zakljucanim bootloader-om...E sta posle rade Kinezi, to je invidualno i zavisi od koga se kupi telefon.Flesovanje officialnog rom-a zakljucava bootloader(ako je bio otkljucan).

@nuk
Xiaomi.eu ima update, ako stavis weekly rom...Ali nije OTA, nego se flesuje preko TWRP.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ček, ček, znači, na eu rom, ne može update eu roma preko updater app? Apdejt preko twrp podrazumeva full wipe ili grešim?

db43855fe370305248cbbaf0b4fefede.jpg

Pročitao sam ovo, nego sam mislio da se ovo odnosi isključivo na dev rom

Ko zeli,hoce i moze da flesne dev.global,otkljuca bootloader i flesne twrp,super-su...neka trazi pomoc...ima i ova varijanta...ne mora china-dev...moze i sa global dev...ostaje se na dev global miui 8 ver.6.7.5...ili dalje preporuka MoKee rom MM...Za SD verziju vazi!!!

Aj jedno mozda malo glupo pitanje,al ko pita ne skita [emoji16]
Moze li sa Stable-a na Developer da se predje preko updater aplikacije,i brise li mi se sve sa telefona tim prelaskom.
Koliko se sjecam gubi se sve,nego bolje da pitam [emoji15]

Poslednja izmena:
Ja sam sa stable 7.3.7.0 presao na Beta 6.7.5 iz updatera, sve mi je pisalo da ce obrisati, ali mi je ostao backup na telefonu u internoj memoriji.. Kad se podigao MIUI 8, odradio sam restore aplikacija i podesavanja iz backup&restore

Opet ja da smaram sa video kamerom :)

Druze, jel' mozes da mi kazes da li su na tom 6.7.5 MIUI 8 sredili low-light video snimanje? Znaci da li je fps jednako stabilan po slabijem kao i pri optimalnom osvetljenju ili i dalje opadne na oko 15-16 fps po slabijem svetlu?

I ja sam na 7.3.7.0 stable i presao bih na dev 6.7.5 samo ako su to sredili. U suprotnom, za sada ne vidim poentu.

Naravno, na ovo moze da odgovori bilo ko ko je na 6.7.5 i ne mrzi ga da baci pogled na kameru.

Hvala!

Poslednja izmena:
Narucih pro 3/32 GB sa Geekbuyinga. Jel zna neko s kojim romom salju posto nisam imao opciju odabira roma.

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Koliko očekuješ da će ti putovati?
Jesi provalio da nije mozda kineska verzija?

Poslednja izmena:
Pozdrav! Imam RN3 MTK verzija instalirao sam rom RaineStorm miui 8 i sad sam odkljucao bootloader, ako je neko voljan samo da mi kaze da li moram root ponovo i koji twrp da instaliram i koji mi rom preporucujete posto sa ovim nesto nisam bas zadovoljan.

Još jednom hvala @Kidence, čovek je kraljina, uvek voljan da pomogne.

Elem, kako da isključim u potpunosti Google keyboard? Postavim SwiftKey kao podrazumevanu i nakon nekog vremena telefon se sam prebaci na Google tastaturu.

Trenutno sam "zaključao" SwiftKey, pa tako radi, ali ima li neko trajnije rešenje?

Probaj u podesavanjima pod Language & input, stavka Current keyboard da ostavis samo Swift, ukloni tu GK ...tj.pomeri switch na off...i imaces samo Swift...

Evo ovako izgleda postavka kod mene:

f803895d04a124824bf1030740091055.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1469116041546.png
    uploadfromtaptalk1469116041546.png
    47.8 KB · Pregleda: 129
Poslednja izmena:
Choose Keyboard i ugasi Google keyboard, da tu pise samo Swift.

Ubacio sam i drugu sliku, ne mogu da ugasim Google keyboard.

Probaj onda u njenim podesavanima, tebi je verovatno podeseno Use system language...Tu je izgasi skroz.

U toj opciji, kada isključim Use system language, ona sama automatski uključi prvu sledeću stavku:

uploadfromtaptalk1469116944568.png

A prošao sam kroz njen meni sa opcijama, nigde nema disable.

Poslednja izmena:
Probaj sada postupak iz posta #2532

@Kidence: Zahvaljujem se na pomoći, malo kombinovanja ali na kraju rešena stvar :) Hvala još jednom i čitamo se.

Preporuka za Benchmark ekipu da čoveka uključi u tim na malo višem nivou, pošto mu ne oskudeva ni znanja ni kolegijalnosti.

Koliko očekuješ da će ti putovati?
Jesi provalio da nije mozda kineska verzija?
Zar ima kineska verzija telefona? Znam da mogu poslati sa kneskim softwareom al tu je ekipa ako zapne [emoji1]
Nista ne očekujem po pitanju roka isporuke, jer ja sam vec oborio rekord kada sam cekao telefon sa JD-a [emoji1]

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk

@Kidence: Zahvaljujem se na pomoći, malo kombinovanja ali na kraju rešena stvar :) Hvala još jednom i čitamo se.

Preporuka za Benchmark ekipu da čoveka uključi u tim na malo višem nivou, pošto mu ne oskudeva ni znanja ni kolegijalnosti.
I ja rado čitam šta piše @Kidence i zaista nije mu tesko da svakom pomogne bez imalo sebičnosti što je u današnjem vremenu retkost..

Svako dobro i svaka mu dala

Nikako da nadjem kako da promenim update za weather njegov fabricki...?

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Sve je to lepo drugari,ali nije bas tako kao sto vi svi pisete...uostalom ko je taj "Kidence",sta mi znamo o njemu,i najvaznije zasto on sve to radi...nesto mi tu "smrdi" ne zvao se ja Lorimer

Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti
Neka "smrdi" koliko hoces ali covek je stvarno pomogao ljudima ovde. Pa i da radi za xiaomi ili da prodaje telefone to nema nikakve veze po meni.

Pa ne bih se bas slozio sa tobom...nije sve "bas" kako izgleda..znam je i ko je on,proverio sam i sta radi i zasto to radi!!!

Ali kako moze da ti naskodi sta god da radi....sta, radi romove pa nas spijunira??? Napisi onda da i mi znamo ko je i sta radi..

Ma šala mala garant, hoće da probudi Iliju Čvorovića u nekom od nas, nisi ga razumeo. :)

Kako ovo da resim jel zna neko?

Ima negde sigurno...znam da sam video...samo da pronadjem...na miui7 sam menjao accu weather i tencent,siguran sam...na miui8 izgleda da ne moze,nema opcija

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno