Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

I sa Novom se dobija manja potrošnja baterije. Miui Launcher je ogroman...

Tako je...moras da dobijes prvo dozvolu da otkljucas Bootloader, pa kada ti stigne, probas sa tvojim rom-om da otkljucas.Ako nece, predjes na Developer rom i onda otkljucas bootloader i fleshujes TWRP.Posle iz TWRP-a instaliras sta hoces...Ako ponovo fleshujes Global(Stable) rom, zakljucava se bootloader...pa mora opet sve iz pocetka...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo da se upisem uzeo i ja od vere sd 2gb 16 gb. Sa MIUI Global 7.1 Stable 7.1.9.0.0 ima nesto novije ?

dobrivoj, i meni je stigao isti telefon sa tim istim romom, radio je telefon sve ok ali OTA update nije, iako je aktuelna zvanična verzija tada bila 7.2.3.0 za Global Stable ROM. Meni bilo dosadno, pa sam po vrlo detaljnom uputstvu sa MIUI foruma ubacio tadašnji 7.2.3.0 (http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html), a u međuvremenu se sam OTA update-ovao na 7.2.5.0 i sve i dalje radi bez greške :) Znači probaj i ti iz About sekcije u podešavanjima da li hoće da ti uradi update, ali koliko sam ja mogao da zaključim taj 7.1.9.0 je neki očišćeni kuvani ROM pa mu zato update ne radi.

Pre nego sto krenete u akciju sa SP Flash tool, probajte da skinete ROM sa sajta, on je u zip formatu...Kopirajte ga na telefon i preimenujte u update.zip(mada i ne mora)... onda u Updater-u gornji desni cosak, kruzic sa tri tackice, tapnite tu, izaberite Choose update package, selektujte ROM koji ste skinuli i onda update...Ako ROM nije menjan("kuvan"-custom) odradice update normalno...ako izbaci gresku da ne moze da verifikuje, onda idu akrobacije sa SP flash tool...

Edit:

Pretpostavljam da dosta ljudi zna za ovu alatku, ali mozda nekome i zatreba...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2499926

Sve sti radite, radite na sopstvenu odgovornost !!! :D

Poslednja izmena:
Јел се неком на МТК верзији после флешовања новог рома појавила ова Фантомска WI-FI мрежа?
NWVRAM WARNING: Err = 0x10
Видим да се често појављује и постоје ваљда нека решења за то али ако не прави штету него само тако "постоји" да не чачкам...

Ja sad cackam ovaj telefon i sve ok radi, ali nije mi jasno zasto nece da mi prepozna fingerprint :)
I na ajfonu imam iste probleme, jednom od 20 pokusaja ga otkljuca....
Vec razmisljam da se bacim u neke nelegalne vode posto mi moderna tehnologija ne prepoznaje otiske :)

Prilozi

• Screenshot_2016-05-11-23-10-19_com.android.settings[1].png
    Screenshot_2016-05-11-23-10-19_com.android.settings[1].png
    124.9 KB · Pregleda: 149
Poslednja izmena:
Da ti se ne znoje mozda previse ruke, prsti? Ja sam primetio kada su malo vlazne ruke da hoce da zeza...A stavi vise prstiju, (ili isti vise puta)mozes do 5 otisaka da stavis...

Ma jok, nit mi se znoje, nit su masne, no eto ... tesko mi prepoznaje otisak svaki telefon :)

Probaj ovo sto sam ti rekao, stavi isti prst vise puta...Isto tako, ako si podesio otisak bez case-a ili silikona i posle ga ubacio hoce da zeza jer je drugaciji ugao pod kojim drzis prst sa i bez case-a.Samo mi to pada na pamet. Mada ako kazes da te zeza i na jabuci gde je na home dugmetu,onda mozda imas specificne otiske :D

uzeh sinoc od Vladimira SD verziju 2/16 za 190€ (zena otela MTK 3/32)...stigao sa global ROM 7.2.3.0 i update uradio na 7.2.5.0...plus Kidencetova aixuan stigla kod mene i necu da mu vratim [emoji2]
b9e78a118df0da7d3f40c0c5fc2d4de2.jpg

e7c1e595650988cf0101e6083fc491b9.jpg

b540adb27baad435ed2251c4a964b323.jpg

Nije lose ima neka slicna kod nas ili Mora kina ?

case je odlican,zaista minimalno uvecava telefon,odlicno lezi,msm da nema kod nas
7236a43c9603ad54557c69290bfb6e1d.jpg

9e788ba2658bba5fdbe76880b5f6d98d.jpg

9c1af56535795502d2a628694f2748c3.jpg

2ba2bfce32a38c4404c7ecde256413ff.jpg

c306010ec1e33e4c2673bce649227458.jpg

Veoma iritirajuce, svaciji otisak prihvata sem moj :) svima prodje registracija fingerprinta sem meni... a moj telefon :) tuga :p

5647837f0e3d22c860fac907a7a9ae44.jpg

Jel neko kupio telefon od ovog prodavca sa AE i ako jeste kakvi su mu utisci,da pazarim jos jedan al SD verziju pa nek ide sve u p...

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
Ako sam dobro razumeo, nema nikakvih troškova dostave, samo treba da se naruči u EU? A pritom i brzo stiže... Je l' neko naručivao ovako?

Jel neko uspeo da se registruje na en.miui forum? Meni ne salje aktivacioni link na email :(

Da li je iko imao problema sa zagrevanjem telefona, od pre 2 dana telefon mi se nenormalno greje u predelu ispod prednje kamere..

Ako sam dobro razumeo, nema nikakvih troškova dostave, samo treba da se naruči u EU? A pritom i brzo stiže... Je l' neko naručivao ovako?

nisi dobro razumeo. Ako platis DHL dostavu nema drugih troskova u Evropi, ako naeucis obicnom postom onda je velika veravotnoca da ce ih biti i u evropi

Da li je iko imao problema sa zagrevanjem telefona, od pre 2 dana telefon mi se nenormalno greje u predelu ispod prednje kamere..

Čitao sam da se mtk verzija greje dosta. Moj sd je hladan ko špricer kad nije na punjaču.

I moj MTK je hladan kao rumenko. Jel se greje dok igras neke igrice?

E izgleda sam resio stvar, samo sam ga reboot-ovao, Kidence brat spasao stvar, zaglavi se neka aplikacija pa CPU radi kao blesav :)

ivan555 Kidence Hvala obojici nije htelo sa update.zip pa sam odradio celu proceduru. Evo me sad na zadnjem 7.2.5.0 jos da mi pokazete kako do roota naj lakse :smash:. Imam problem sa njihovim sajtom gde trazim unlock kode nece da mi posalje sms na moj broj, kao posalje ali isti nestize?

Znaci imao si i ti neki "custom" ROM, bitno da si odradio uspesno.Vidim da skoro svaki telefon dolazi sa nekim preradjenim ROM-om, retko koji dodje sa zvanicnim.Ko zna sta cackaju zutaci.Pogledaj moj post #1328, imas u njemu link ka jednom programu...

Sent from my Redmi Note 3

Vrh Dno