Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Kad će taj Miui 8? Jel ima neko problem sa logovanjem na forum preko Tapatalk?

koliko sam uspeo da vidim Developer China ROM ce biti objavljen 17 juna... :wall:

miui.jpg

miui 2.jpg

Poslednja izmena:
Stigla mi je Aixuan futrola, baš je dobra. Precizna, kvalitetna, odlična na dodir (uzeo sam onu kao peskirnu). Preporuka.

Ja prvi porucio taj case i jos uvek cekam....p0pizdeo sam....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Obzirom da kada se kupuje od madjara ne dolazi kaljeno staklo niti neka zastitna maska, jel moze neka preporuka za kaljeno staklo i masku ovde kod nas ili preko AliExpress-a?

Ne otvara mi dobro taj link, probao na 2 pretrazivaca i oba prikazuju damo pocetnu AE stranu..

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Stigla mi je Aixuan futrola, baš je dobra. Precizna, kvalitetna, odlična na dodir (uzeo sam onu kao peskirnu). Preporuka.

E bas lepo sto si nas pocastio sa kojom fotkicom da vidimo kako izgleda live na telefonu.....:) daj bre sta si se stiso,okaci neku fotku...:)

Kako da slika telefonom ako mu je maska na telefonu. :D ? Salim se....

Na moju veliku zalost nisi u pravu. Ja sam kupio kod bas tog lika i mogu ti reci da je staklo krs. Tac radi nesto losije, odlapljuje se po uglovima i NIJE teracell kao na slici nego neka no name kineska firma. Taj lik i jos par njih negde u Zemunu u centru, iza meka, nabavljaju te sp i preprodaju.
E sad ono cime sam zadovoljan je maska. Kupio sam kod tog lika tanak silikon i stvarno je ok. ne menja mnogo ni debljinu ni izgled telefona a stiti ako nista bar od grebanja. Kod njega je 400 din sto mi je prihvatljivije nego da cekam da mi stigne iz kine za dolar ili dva.

Kada smo kod teme stakala, sva ta kineska, jeftina...koja su tamo <1$ su tezak krs. To ne vredi uzimati, niti stite nesto,mozda od grebanja, ali od pada ne.A tek sto se maste, vise nego folija... Ipak treba uzeti neko firmirano ili malo skuplje...Ta jeftina kineska su bacene pare...

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo od njega staklo. Mislim da je pakovanje bilo crno sa žutim slovima. Ne odlepljuje se, touch radi odlično. E sad, možda je posle nabavio neke krš, ovo moje je odlično.

Evo dns drugaru stigano RN3 3/32 Pro verzija i posle update-a evo sta je u telefonu. Inace telefon je kupljen preko Top One prodavnice sa AE.
4f385025d05bb229b335bfd9e2d11647.jpg

Stigao mu sa Developer ROM-om... bolje nek predje na Global(Stable) ROM dok ne skocka mob, posle je vece cimanje podesavati sve...

Poslednja izmena:
Sta se pokazalo kao pametnija kupovina, snapdragon ili mediatek?

Jos se nije pokazalo sta je pametnije ali ce se sigurno u budućnosti pokazati da je Snapdragon pametnija kupovina.

Oba telefona su odlicna, koji god da uzmes...neces pogresiti.

Dobra kupovina :) Moja preporuka je ko ne voli da se igra oko telefona, da fleshuje rom-ove i ostalo neka pazari SD verziju jer ima zvanicni Global rom bez kineski aplikacija i servisa, ko voli da se igra...moze da bira :D

Jel ima negde detaljno kako flesovati weekly rom tj developer na SD verziju? Vidim da nije isto kao na note 2..

Evo stigla maskica za telefon, kacim vcrs slike kako izgleda na telefonu samo da dovatim dobar aparat.
81cf8f65737c85001292f1621ccf1cd6.jpg
ee626fee6bb8afb8614f21eae2749c08.jpg
d71ef634aa0f3d29af558f14d2e321fd.jpg
7e2dca071ccb1db0f3d2400f627b30ef.jpg
31a8aa781c70cb3092d8c538bbbc6242.jpg
5e9d06ad3c0223eccd85cecff66731d4.jpg

Jel ima negde detaljno kako flesovati weekly rom tj developer na SD verziju? Vidim da nije isto kao na note 2..
Najlakse je da otkljucas bootloader, instaliras TWRP i onda iz njega fleshujes...

Kad ubacite novu, moze disable mi home. Jedino se gubi mogucnost menjanja wall-a na lock screenu.

Nazad
Vrh Dno