Najlakse je da otkljucas bootloader, instaliras TWRP i onda iz njega fleshujes...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ja nista... Mada sam čitao da je dosta njih gasilo MTK logger...Sta ste sve zamrzli od sistemskih aplikacija?
http://www.kupujemprodajem.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-od-16-32-GB-30856904-oglas.htm?filter_id=56801973
32GB Mediatek, pre mesec dana mi je dala za 200. Nova Launcher je nešto što sam prvo ubacio i radi za medalju.
Ako sam dobro razumeo, nema nikakvih troškova dostave, samo treba da se naruči u EU? A pritom i brzo stiže... Je l' neko naručivao ovako?![]()
Jel neko kupio telefon od ovog prodavca sa AE i ako jeste kakvi su mu utisci,da pazarim jos jedan al SD verziju pa nek ide sve u p...
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
Ako sam dobro razumeo, nema nikakvih troškova dostave, samo treba da se naruči u EU? A pritom i brzo stiže... Je l' neko naručivao ovako?
Ako sam dobro razumeo, nema nikakvih troškova dostave, samo treba da se naruči u EU? A pritom i brzo stiže... Je l' neko naručivao ovako?
Čitao sam da se mtk verzija greje dosta. Moj sd je hladan ko špricer kad nije na punjaču.Da li je iko imao problema sa zagrevanjem telefona, od pre 2 dana telefon mi se nenormalno greje u predelu ispod prednje kamere..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari