Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

@ivan555 Kasno bilo pa nisam kačio, pomogao mi Kidence da se smirim. Ispalo je da mi front panel usb nije davao dovoljno struje. Prebacio na zadnji i sve ispalo ok. Eto moje iskustvo mozda nekom pomogne. Tutorial je ok, i sve sam odradio kako treba nego samo taj jbn prednji usb. Skratio mi zivot.

E pa super, nema razloga nerviranju kad je flash roma u pitanju, samo strpljivo i natenane :) Prednji usb ne bih ni očekivao da zeza kod tebe jer nemaš neko random kinesko kućište, ali eto, dešava se :)

Pozdrav ljudi.

Odlucih i ja da uzmem RN3. Procitao sam celu temu, pa me interesuje da li je 2/16GB i dalje bestbuy, kao sto ste ranije pisali, ili se isplati dodati 50e za full/pro verziju?

Zavisi od tvojih zahteva...ako si neki prosecan user/zavrsice ti posao 2/16gb verzija. Meni evo vec skoro pola godie 2/16gb sasvim dovoljna,fon koristim za surf,okine se po koja slicica,mali yt,tt,navigacija,i nema sta,radi savrseno....btw,nisam od onih koji drze filmove i tonu fotografija i kojekakvih klipova po telefonu,pa mi je 16gb sasvim dovoljno. A u nekom realnom radu,ubedjen sam da prosecan user svakako nece osetiti razliku izmedju 2/3 gb verzije.....tako da sam moras zakljuciti sta ti odgovara,tj uzeti fon prema sopstvenim potrebama.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

I kod mene je slicna situacija. Nisam neki zahtevan korisnik i do sada mi je posao zavrsavao telefon sa 1/8Gb... Uglavnom, Vera ce mi sutra poslati 2/16 varijantu, pa se javljam kad stigne.

Javi utiske kad ti stigne,neces se pokajati u svakom slucaju,i siguran sam da ce ti 2/16gb verzija biti i vise nego dovoljna...

Opet ja,

Da li je istina da se telefon preterano greje prilikom punjenja i multitaskinga ?

Ne, pisano je o tome...

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока

Ja svoj stavim u čarapu kad mi je hladno na nogama. Jos jedan plus kod RN3, radi kao grejalica....
Nema nikakvog abnormalnog zagrevanja!

Ja sam za sada odusevljen najvise baterijom. Prvo punjenje 8h+ SOT, a bas sam ga koristio (kao i svako kada kupi novi tel).
Ima tu i tamo lag-a, npr pri otvaranju Swiftkey-a nekada, ili pri otkljucavanju tj kada se kuca pin, ali sve u svemu za sada sasvim korektno.

Lag se javlja najcesce sa temama koje su lose optimizovane, def.tema nema lag...barem na 7.1.8 verziji MIUI-a... :) Sve radi kao zmaj, ali mora na 6-7 dana jedan restart telefona da padne...to je pod obavezno...recimo posle 10 dana bez gasenja hoce malo da trokira... :D

Edit: Vidim da stize novi rom, verzija 7.3.1... da vidimo sta novo donosi :D
Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
Sto to niko do sad nije pomenuo >.< Salim se :) Meni se svidja fabricka MIUI tema tako da nadam se da necu imati problema sa time :D

Jutros sam dobio novi ota od nekih 240MB.
Sada sam na verziji 7.3.2.0 LHOMIDD (SD verija je u pitanju). Spisak promena je poduži

takodje sam na SD verziji trenutno 7.2.5.0,nikakav update nema,proverio,hmm zanimljivo

Cekamo da cirkus dodje i u nase selo :)

Evo ga
Screenshot_2016-05-16-12-58-49_com android updater-1.png Screenshot_2016-05-16-07-37-58_com.android.updater-2.png Screenshot_2016-05-16-07-38-12_com.android.updater-3.png
Screenshot_2016-05-16-07-38-23_com.android.updater-4.png Screenshot_2016-05-16-07-38-35_com.android.updater-5.png

Poslednja izmena:
Meni nije bas najjasniji ovaj pregled potrosnje baterije .... Prilicno sam siguran da nisam stavljao telefon da se dopuni ... ali opet mi nisu jasni ovi "prazni hodovi".

Screenshot_2016-05-16-21-08-05_com.miui.securitycenter.png Screenshot_2016-05-16-21-08-14_com.miui.securitycenter.png

Nikakav rezim stednje ili slicno nije setovan...

Cini mi se kao da je malo "pobrljavio"... Ako nisi gasio telefon u to vreme, tj. ako ga nisi punio tada dok je bio ugasen,ne obaziri se.Neki put ne "crta" bas tacno...Ali po ovome ja bi rekao da je tebi bio ugasen telefon u tim "rupama" jer se poklapaju sa signalom i budjenjem telefona...Inace, koliko se ja secam, ako je mob ugasen dok se dopunjava...ne registruje to...

Pozdrav, dugo vec pratim temu doslo je vreme da menjam stari mob i skroz sam sludjen sa ovim kinezima stalno stancaju nove :)
Nisam ranije ima susret sa njima pa mi je to novo. Cekao sam da vidim LE 2 medjutim malo informacija o njemu za sada a vidim nije tema otvorena za njega.
Glupo je vise da se pita koji je predlog izmedju Xiaomi Redmi Note 3 pro sd verzije i recimo Le 2 :)
S obzirom da sam laik i da ne bi bas sada ista menjao na sistemu jer nisam to nikad radio a nisam ima ni susret sa njihovim sistemom koliko je moguce koristiti ono da se kaze out of box Redmi not 3 pro sd?

kupi RN3 pro i uzivaj

"Ako planiras da pobedis ne smes da izgubis"

Stigo update uvece cu da ga instaliram. Da li je jos neko imao problema sa bluetutom slusalicama krcka mi zvuk i prekida sa 725 a sa fabrickim je bilo ok?

Evo stigao i mene,nego me zanima gube li se svi podaci ako odradim update na Stable-u
Cini mi se da sam nedje davno procitao da se gube pa da provjerim,bolje [emoji2]

Poslednja izmena:
Evo stigao i mene,nego me zanima gube li se svi podaci ako odradim update na Stable-u
Cini mi se da sam nedje davno procitao da se gube pa da provjerim,bolje [emoji2]

Ne gubi se nista od podataka,sad uradih update

"Ako planiras da pobedis ne smes da izgubis"

Kada se radi OTA update ne gubi se nista od podataka, to je nadogradnja postojeceg sistema, a ne fleshovanje od nule.Moze se ponekad desiti da neka aplikacija ne radi sa novom verzijom sistema ili neki drugi problem, pa ako imas nesto bas bitno prebacis na komp i miran si :D

Evo oradio i ja poslednji update, jel ovo samo kod mene ili ima jos vas sa ovim, sad ti znaj jel su ovo namerno ovako uradili ili ce ubrzo doci jos jedan update :D

13240746_10208285637050124_1159263875918531439_n.jpg

Pozdrav.

Stigao mi je telefon. Sta prvo da radim? Hocu li da ubacujem Loxar ili ... ?

Nazad
Vrh Dno