Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Beograd.

Godinama naručujem i drapnuli me kad sam najskuplji uređaj kupio.

Gospođa Katarina Radujko je odokativnom metodom procenila telefon na okruglo 200$.

Sada ću probati da izvučem sav novac od Coolicool-a jer sam platio Insurance koji se doduše odnosi samo na carinu a ne i na PDV ali sam čitao da su neki uspeli i čitav iznos da vrate. Ako i ovde ima nekog sa takvim iskustvom kod CC, nadam se savetu.

Uzas.. Bas je krenuo da se puni budzet pred novogodisnje praznike.. Blago nama

Stigao danas. Odrali sa carinom - 7000 dinara.

Azurirao bih ga odmah na sedmicu pa me zanima da li je predlažete 5.8 ili 5.16?

I da li je potrebno i za njega prvo pokrenuti debuggiing?

Hvala.
Шта ће ти дебагинг? Не везујеш га на комп.
Ако си узео фдд онда то и није толико више.

Dajte ljudi danas 1k-2k sutra duplo red je da se pisu zalbe

@epicurus001 Ajde molim te javi kako si prošao sa povraćajem kod coolicoola. Ja razmišljam da naručim preko njih. 175 dolara mi ispada sa osiguranjem.
I da li je to kod tebe td verzija? Rekao bih da tu prodaju iako nigde to eksplicitno ne kažu (bar ne eksplicitno kao na aliju).

Evo neki utisci. Rekao bih da je prijem odlican i da ima vrlo dobar wi fi. Tranzicije su dobre tako da se odredjeno cekanje dok se otvore aplikacije ne vidi zbog toga. Malo mj je klizav ovaj zadnji poklopac i baterija za 3k mora vise da drzi. Juce recimo oko 4h sot, nije lose ali bar 4,5h za taj kapacitet. Ne znam, ali za 134 e vala top. Poslije desetak promijenjenih telefona u posljednjih sest mjeseci nekih mnogo skupljih, ovaj cu koristiti sigurno neko vrijeme. Da sto se ticr ekrana djelovao mi je malo cudan poslije opo a, ali vec danas potpuno ok!

Što se tiče baterije podesite CPU na balance, resetujte i manje će da troši. Meni je bolje ovako.

en.miui.com/thread-174163-1-1.html

Наравно нема наше машине.

@epicurus001 Ajde molim te javi kako si prošao sa povraćajem kod coolicoola. Ja razmišljam da naručim preko njih. 175 dolara mi ispada sa osiguranjem.
I da li je to kod tebe td verzija? Rekao bih da tu prodaju iako nigde to eksplicitno ne kažu (bar ne eksplicitno kao na aliju).

Послао сам им усликану уплатницу из поште која је у ствари пуни износ, па да пробам тако. Ако траже онај папир, послаћу им то мада је тамо разграничен ПДВ од царине тако да бих тиме повратио само пар долара (20$ од царине - 13.54$ које сам уплатио као осигурање). Јавићу шта су ми одговорили.

Иначе, на пакету су написали као опис "Cell phone - 59$" а горе на врху паковања `ладно откуцали "Xiaomi Redmi Note 2" тако да није требало много Г-ђи Катарини Радујко да звизне процену на 200$.

Што се тиче верзије, ево усликао сам дно кутије - ако нешто значи.

Телефон ми се иначе веома свиђа. Спомињу како има лошу камеру али то уопште није случај јер мислим да је сасвим пристојна. Изгубио сам пуно времена на враћање бекап података са, сада већ старог Самсунга и ЦМ12, па ћу нешто више о телефону сутра написати.

П.С. Плашио сам се да ми неће наставити низ са Ми Бенда али је све то лепо одрадио и сви подаци од фебруара су ту.

Prilozi

• IMG_20151022_235831~01.jpg
    IMG_20151022_235831~01.jpg
    352.2 KB · Pregleda: 137
rn2 bi prema gsm areni trebalo da ima istu kameru kao lg g3 minus ois. nije ni cudo da ne valja nista :d

Verovatno će izaći i za naš telefon na xiaomi.eu čim će biti kineska verzija, zvanično se ovaj telefon ni ne prodaje van kine tako da. . .

Da ali ipak postoji internacionalna FDD verzija ili se ja varam? 🙂
Edit - ladno imaju 10 dana da posalju paket, pa lol bre!

Nije mi jasni samo sto je nestabilno u ovoj verziji sa xiaomi.eu 🙂

Ir Blaster aplikacija je nestabilna. . .Zato sam ga skinuo i stavio istu tu aplikaciju koja radi.

Da ali ipak postoji internacionalna FDD verzija ili se ja varam? 🙂

Ne, postoji Unicom verzija (ima FDD mreže po defaultu) koja i odgovara većem delu inostranog tržišta. . . pa se često meša sa Internacionalnom verzijom.

Poslednja izmena:
Jel` ovo za novi update, treba instalirati TWPR?

Мора да се похвалим да сам добио поврат свих трошкова. Легло је на ПП а на картицу би онда требало или у току дана или сутра.

Телефон само једну замерку од мене има-батерија. Морала је да буде јача. Сада сам на 41%, скинут са пуњача у 7. Јесам хард корисник али опет... Надам се да ће успети да то поправе софтверски.

baterija je hardverski ok, 3k mah. ali ima neki trip sa telefonom, ne znam sto tako malo drzi... ja mislim da je ekran glavni krivac, previse trosi jednostavno... na max osvetljenju kida.

Дефинитивно. Мени је на ауто и на екран иде неких 70%.

Мада, могла је да буде бар неких 3600.

uploadfromtaptalk1445601361252.png

А није баш да сам цео дан буљио у екран, на послу сам и углавном је била размена порука.

Poslednja izmena:
ekran jeste na auto, ali i kad je na auto mozes da mu menjas osvetljenje, pa moze da bude na auto i na min, med ili max. meni je uvek na malo vise od medium, a kad sam napolju na max.

Мора да се похвалим да сам добио поврат свих трошкова. Легло је на ПП а на картицу би онда требало или у току дана или сутра.
Cek cek vratili ti svih 7000 ili kako? Sta?

Kako stvari stoje, prestacu citati sve forume o xiaomi i ostalim kinezima, i ne kupovat nista. Sto vise citam, to sam vise zbunjen...

Nazad
Vrh Dno