Шта ће ти дебагинг? Не везујеш га на комп.Stigao danas. Odrali sa carinom - 7000 dinara.
Azurirao bih ga odmah na sedmicu pa me zanima da li je predlažete 5.8 ili 5.16?
I da li je potrebno i za njega prvo pokrenuti debuggiing?
Hvala.
Pa kako kome ?i po cenu da cekam i 2meseca od sad cu da se zalim na svaku vecu procenuКоме да се жалиш?
@epicurus001 Ajde molim te javi kako si prošao sa povraćajem kod coolicoola. Ja razmišljam da naručim preko njih. 175 dolara mi ispada sa osiguranjem.
I da li je to kod tebe td verzija? Rekao bih da tu prodaju iako nigde to eksplicitno ne kažu (bar ne eksplicitno kao na aliju).
Ovde kažu da je podržan, jeste poslednji na spisku tako da kad izađe videćemo. Kao i obično mož da bidne, ne mora da znači.en.miui.com/thread-174163-1-1.html
Наравно нема наше машине.
Da ali ipak postoji internacionalna FDD verzija ili se ja varam? 🙂
И мени је слајдер на мало више од полаekran jeste na auto, ali i kad je na auto mozes da mu menjas osvetljenje, pa moze da bude na auto i na min, med ili max. meni je uvek na malo vise od medium, a kad sam napolju na max.
На рмн1 траје непуна два дана... Јесте слабији телефон али...to je to... baterija samo nestaje....
Cek cek vratili ti svih 7000 ili kako? Sta?Мора да се похвалим да сам добио поврат свих трошкова. Легло је на ПП а на картицу би онда требало или у току дана или сутра.
Jel` ovo za novi update, treba instalirati TWPR?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari