Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

sta te zbunjuje?

kad ti rn2 stigne pratis uputstvo za instalaciju da instaliras rom i posle vise ne moras nista da pipas, koristis ga as is. mom drugu sam ja stavio miui 7 i eno ga koristi svakodnevno, nije ni jednom nista pitao, a prvi mu ovo smartfon

Jedni hvale, drugi kude.te ne valja ekran te slaba baterija,hehe. Nije frka za instalaciju, nije mi prvi smartfon trebao bi se moci snaci sta se toga tice, trenutno sam na meizu m1 note (kinez). A mozda ga prodam pa razmisljam sta onda....

m1 note ti je ok, bolji je u svoje vreme bio nego sto je m2 note sad. pritom mislim da je cak i brzi od m2 note. ja sam skroz zadovoljan sa xiaomijem. baterija bi mogla duze da traje, ali i ovo je vise nego sto su mi telefoni do sad drzali 😀

Ovaj moj ne podrzava nase 3g mreze pa planiram menjat. A xiaomi me vuce odavno. Jos nasao kod nas u bosni prime veziju sa folijom i zadnjom zastitnim maskom za cirka 230eura.

Ah sto. Haha. Nisam citao oglas kako treba... sve je pisalo ali ja poleteo, svidela mi se cena.....

Edit: ovaj mob je brz . I zadovoljan sam ekranom, svetlinom . Nije ni kamera losa. FlymeOS nije los. Malo da se covek privikne....
Videcu jos, zavisi kako ce se odvijati situacija oko prodaje, jos pregovaram sa kupcem....

Poslednja izmena:
pa kad si se nasao sa covekom mogao je da ti kaze o cemu se radi i da odustanes....

Kupio sam.preko.oglasa. na pik.ba, posle kad sam skonto sta sam uzeo zvao sam. Prodavac kaze pisalo je , reko ja njemu da jeste, i nisam dalje hteo da se prepirem. Navikne se covek. Haha.

Sa redmi 2 nema tih problema. Naše, njihove mreže i to. Ne možeš da se zezneš. [emoji2]

On me vuce odavno da ga uzmem. Mada i ovi meizu nisu losi. Ali mi se cini da je xiaomi ipak veci i ozbiljniji brend. Mozda gresim ali imam takav osecaj.

Ako nisi obažavatelj brendova, ne računaj da ćeš se usrećiti samom zamenom Meizu za Mi logo. Bolje proveri kako ti se sviđa Miui, meni npr. Flyme mnogo više odgovara od Miui-a.

pa izmedju m2n i rn2 ako bira usrecice se. onoliko koliko je brzi procesor. ti gotivis meizu to je ok, ja ne gotivim ni jednog, meni ni jedan ne valja, samo gledam cinjenice- da sto bolje prodjem za ulozeni novac.

Nisam zaljubljenik ni jednog brenda a sto se tice OS-a flyme je ok.navikao sam se. Najveci problem i jeste sto sam uzeo ovaj meizu, da Nisam bilo bi lako, jamio bi xiaomi i kraj, ovako veliko dvoumljenje. Nadam se da ne spamam temu

Edit: m2n ne bi uzeo. O njemu Nisam ni mislio. Ili rn2 ili ostati na ovome samo sa nasim mrezama, naravno ukoliko ne bi imao vise love pa uzeo nesto jos bolje. Nekad sam gledao samo da uzmem mob koji ima mnogo custom romova, ali me to proslo vec....

Poslednja izmena:
Sacekaj par dana(10,20 🙂 ) da se raskristalise prica oko meizu m1 metal moba.. Ako bude radio sa google servisima on ti je verovatno bolja kupovina od redmi note 2

Nije zurba, ako dogovorim prodaju. Bice pare na mestu, pa ce biti lakse i uzeti. Ne mozes verovati kako se covek navikne da nema 3G. Hahahha

Sacekaj par dana(10,20 🙂 ) da se raskristalise prica oko meizu m1 metal moba.. Ako bude radio sa google servisima on ti je verovatno bolja kupovina od redmi note 2
ja ga opet ne bi kupio. iako ima isti proc, izgleda da nema ir blaster i unibody je. ne znam za kartice da li je dual 4G + sd sve u isto vreme?

nije bolji od rn2, a skuplji je. no deal for me.

U gomili istih ili slicnih na kraju presudi stvar licnog ukusa... zavisno sta ko voli ili koristi na uredjaju od funkcija koje nudi.

U gomili istih ili slicnih na kraju presudi stvar licnog ukusa... zavisno sta ko voli ili koristi na uredjaju od funkcija koje nudi.
Svakako. Izgled,senzor za otisak i dupli tap za paljenje ekrana su mi sigurno bitniji od ir porta i baterije koja se vadi..

Bitno je da postoji izbor

Izbor je najbitniji, al bolje da ga nema lakse bi odabrali. hahaha....

Да,

приликом куповине сам доплатио 13$ за осигурање од царине (наглашено је НЕ и од пдв-а) на ЦЦ.

Укупне дажбине овде су ми биле 6941 дин. а на уплатници је био износ без поштанског дела од неких 150 дин.

Нисам ЦЦ-у слао оно што би требало (папир од царине) јер су ту одвојене ставке царине и пдв и знао сам да бих тако добио само царинске трошкове већ сам пробао са уплатницом, сликао је са пакетом и послао им на мејл синоћ. Јутрос су ми написали одговор:

Dear Customer,
Thank you for your message.
We have applied the refund for you. It will be paid in your account in 5-7 business days. Please check it after that time.
Any further questions, please do not hesitate to contact us.
Kind regards,
Shirina

а онда и од ПејПал-а

AUKEY INTERNATIONAL LIMITED just sent you a partial refund of $60.00 USD for your purchase.

If you have any questions about this refund, please contact AUKEY INTERNATIONAL LIMITED.

The refund will go to the card you paid with.

To see all the transaction details, please log into your PayPal account. It may take a few moments for this transaction to appear in your account.

Био сам скептик да ли уопште враћају икакве паре али су ме пријатно изненадили. Телефон ме је на крају изашао 168 евра што је одлична цена.

Svakako. Izgled,senzor za otisak i dupli tap za paljenje ekrana su mi sigurno bitniji od ir porta i baterije koja se vadi..

Bitno je da postoji izbor

imaj u vidu da ne poredis telefone iste cene. 50 usd je skuplji taj novi meizu note... rn2 krece vec od 150 usd, a ja sam moj sa 32gb platio 180.

jel ima na kraju dual 4G + SD ?

Poslednja izmena:
Sve treba gledat,da. Ulozeni novac i sta se moze maximalno dobit iz ulozenog novca....

Колико видим, после ривалства Самсунг - Јабука имамо и Меицу - Шаоми 🙂

Bice to pravo rivalstvo. Hehe.

И ево данашњих резултата. Телефон скинут са пуњача јутрос око 7 па сада до 19сати.

uploadfromtaptalk1445620063861.pnguploadfromtaptalk1445620078892.png

Poslednja izmena:
Zato sam naglasio, da ne bi bilo zbunjivanja, ovaj mob radi samo na 2g mrezi.... mada ja vecinom bTeriju ubijam igricama i citanjem e novina i slicno.

Па пази, и мени су и вајрлес и синхронизација били укључени све време.

Значи да ми солидан резултат 🙂

П.С. Батерија ми се са 1% на 52% напунила за 43 минута што ми се свиђа.

Nazad
Vrh Dno