Ja bih na tvom mestu odštampao izvode sa paypala i račun sa sajta i otišao do carine da direktno vidim koji je postupak za žalbu.
Svakako pitaj i u temi carina na pošiljke.
Koja tema?
Ako je 60 eura necarinjenje onda mogu da mi carime 104 eura, tako da su oni obo procenili i više od 300.
Izvinjavam se ali baš to mi je i uradilo dugme izmeni.Nemoj pisati više poruka za redom jako je iritantno, imaš dugme promeni poruku pa dodaj.
Ma podigo sam. Odavno sam trebao da dam supruzi. Kad nisam imao volju da ga otvorim. Procenila ga na 300 eura. Klinci se sinoć igrali. Sviđa im se. MIUI je 66.77.33.00. Sad da joj to promenim. Skinuo xiaomi.eu_multi_hermes_5.10.16_v7-5.0.
Чекај са тим 5.10.16, изгледа да не може преко Mi recovery него мора TWRP прво. Боље стави 5.10.8 са истог сајта па чекамо следећи петак да видимо шта ће бити.Ma podigo sam. Odavno sam trebao da dam supruzi. Kad nisam imao volju da ga otvorim. Procenila ga na 300 eura. Klinci se sinoć igrali. Sviđa im se. MIUI je 66.77.33.00. Sad da joj to promenim. Skinuo xiaomi.eu_multi_hermes_5.10.16_v7-5.0.
Najbolja apk za daljinac je ona sa ruskog 4pda foruma. Imas link u m8 temi ja sam kacio. Probaj nju,meni je odlicno radila na mi4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari