pedjadroid
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2015
- Poena
- 95
To je tada bilo ispipavanje tržišta ali bojim se da je sada gotovo kad su svi proizvođači osim Huaweia izbacili punjače iz kutija. Prilično sam siguran da je ovo samo najava i prijelazni modeli i da je Xiaomi 14 zadnji model koji ima punjač za EU. Vidjet ćemo jel su moja predviđanja točna ali ne vidim zašto bi Xiaomi davao punjač kad svi drugi ne daju i radio si nepotreban dodatan trošak.Počeli su još sa Redmi 12, pa 13, 14T i nije teško pogoditi da naredni modeli neće imati punjač.
Prvi deo
I meni to palo na pamet. Posle RN12 Pro 5G ispada da nazaduju, jer ne vidim neki boljitak a za cene da ne pričamo. RN14 Pro plus 300e max, sve preko toga bacanje para u bunarnekoliko
estetski mi se ne sviđa zakrivljen ekran i ne želim da se navikavam.Ako ne lepis staklo,ostavis fabricku foliju nema problema.Navikao sam se brzo na zakrivljeni ekran.
upitno je da li je i koliko imx882 lošiji od ovog 200mpx hp3 senzora. i da jeste, vredi ravnog ekrana.Sa Pocom dobiješ sve isto, samo goru kameru.
Ne znam na koji model misliš. Do sada se nekako pokazalo da je na svim Poco pandanima Redmi Note modelima, bila gora kamera nego na Redmiju.upitno je da li je i koliko imx882 lošiji od ovog 200mpx hp3 senzora. i da jeste, vredi ravnog ekrana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari