Da li 14 Pro+ zaslužuje da košta 400-500 evra??? Od kad je to mid range budžet opcija?
Pogotovu poznajući njihov sistem pretrpan reklamama, i raznoraznim bagovima (iznaređao sam sve od Redmi Note Pro 5 do 11), ali pre svega, nakaradnom, nepopravljivom kamerom. Nikad mi kamera nije bila tolko bitna, ali već sa ovim cenama mislim da nema više smisla birati Redmi.
Da li postoji bolja opcija za taj novac?
Ovo za kameru, ajde bicu fin, ali totalna neistina.Prednju kameru ne palim - dobro, možda 2x godišnje...meni je to kamera za žene šalim se...ali samo malo, malo je i istina
Ali zadnja je loša u realnoj upotrebi, jer j*beš ti situaciju gde će neko da ti se namesti na popodnevnom suncu, da ti natenane fokusiraš, stabilizuješ ruku i škljocneš. To su dobro radili i telefoni od pre 10 godina.
Ako hoćeš da slikaš u slabijem osvetljenju (ne čak mraku i sumraku), nego npr. slabije osvetljenoj sobi ili ako si u kafani/restoranu/kafiću/klubu/gde god - i hoćeš da brzo uhvatiš neki dobar trenutak - ZABORAVI. Slike mutne i pikselovane ko na SonyEricson C702 cybershot 3MP kameri. Da ne pričam za snimke - neupotrebljivi. Možda nekad i deluju pristojno na ekranu elefona, dok ih ne prebaciš na komp.
Kamera im je jedno nenadjebivo ***** u realnoj upotrebi i to je to. Mislim da je namerno osakate da ne bi bila bolja čak ni od 3-4 godine starog Xiaomija. Jer mislim da RN14P+ i dalje nema bolju kameru od npr. Mi11
I to je možda ok, ali dati za to 400-500 evra je umobolno. 24FE ima za te pare da se nađe!!!
Treba da se nađu neki novi midrange kraljevi, ali ne znam koji su to...da li Realme, Vivo ili neko treći ima tu šta da ponudi. Samsung A serija ne pije dobre kritike, Honor odavno nisam pratio, kao ni Motorolu, Huawei nema Google Play...
također, probao da "zavolim" ali ne ide, ne leži.Ne volim zakrivljene ekrane pa ću tražiti nešto drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari