doktor1964
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.09.2022
- Poena
- 85
Izgleda još slave. 🤣
Meni otvara pdf preko mi browsera, a mozes da instaliras i Microsoft 365Имам проблем да не могу да отворим .pdf.
Да ли треба нека дозвола?
Nivo 4g signala može biti uzrok. Ukoliko nemaš max nivo (sve crtice) onda ti modem vuče struju da bi obezbedio stabilnu vezu telefona i bazne stanice. Napravi test zako što ćeš isključiti 4g na jedan dan pa prati potrošnju..Sve sam to vec proverio i sve mi deluje ok, zato i ne mogu da skontam sta se desava... Jednostavno, kao da je los kapacitet baterije i zato se brzo isprazni
Koliku ulogu u cuvanju ociju ima PWM?Kad bi ekran bio konstantno na 120Hz, to bi bilo odlično za oči! Međutim, tada bi baterija trajala smešno kratko. Upravo na tom cimanju 60-120-60 pri komstantnom skrolovanju vi zapravo razvaljujete vaše oči!!!
Razvaljujete, jer očni živac i očni mišići komstantno pojačano rade na adaptaciji, čega niste ni svesni. Gimmick efekat 'klizanja slike' dugoročno plaćate mnogo skuplje nego što slutite.. Naravno, niko od proizvođača nije lud da to istražuje jer, ko bi onda prodao takve ekrane..
Da li postoji opcija da se Gemini ugasi
Probaj samo da ugasis i upalis telefon, iskreno to nisam mnogo ni gledao jer nije ni tacno, kao ni ono za koliko ce minuta da se napuniDefinitivno moj RN13 Pro ima neki problem sa baterijom. Koliko god da imam %, remaining time mi je 21h 34m.
Ajde jos neko da proveri, ako nije problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari