Na kom si sad romu?Stvarno vam sva čast svima koji ste i dalje na tom miui/hyperu. Ne znam kako možete. Na stranu što je đubre od sistema, vidim da vas pored toga i baterija zeza. Ja zaboravim kad sam punio bateriju. 😁
Koristim Xiaomi kad 99% ovog foruma nije ni culo za njih, jos od cuvene crvene riže, 1s vise od 10god sa kratkim izletima na meizu i realme. Kad bi samo Xiaomi slusao i gledao feedback korisnika i koristio krsteni OS a ne ovaj nasminkani Miui/hyper bio bi telefon No1. Tek kad predjete na neki Custom Rom vidite tek kakav je Xiaomi zver od telefona, pricam za srednju i visu klasu...Ja koristim Xiaomi još od modela Redmi Note 3 i opet kažem ne znam o čemu pričaš a i ne želim da ulazim u raspravu...
Telefon radi nakon updatea brže kao što rekoh, ali čini mi se da se i baterija prazni brže.Meni je baterija bila dobra, i sada je, ali ne znam da li je bolja ili lošija. Uglavnom telefon radi sasvim dobro, čini mi se bar malo bolje. U suštini, za telefon ovoga cjenovnog ranga radi perfektno.
sta mislis da apple radi? high end procesori da ne mogu da izdrze vise od 4 godine je malo upitnoTelefon radi nakon updatea brže kao što rekoh, ali čini mi se da se i baterija prazni brže.
Pričao mi je jedan drug da vremenom oni namerno update-ima degradiraju bateriju (i telefon generalno), ako je to uopšte moguće.
sve ok, ali ovakve tvrdnje moraju imati neko uporište?Kad bi ekran bio konstantno na 120Hz, to bi bilo odlično za oči! Međutim, tada bi baterija trajala smešno kratko. Upravo na tom cimanju 60-120-60 pri komstantnom skrolovanju vi zapravo razvaljujete vaše oči!!!
Razvaljujete, jer očni živac i očni mišići komstantno pojačano rade na adaptaciji, čega niste ni svesni. Gimmick efekat 'klizanja slike' dugoročno plaćate mnogo skuplje nego što slutite.. Naravno, niko od proizvođača nije lud da to istražuje jer, ko bi onda prodao takve ekrane..
šok za oči su i monitori i televizori, pogotovo brza izmjena slika i motion flow (filmovi, serije), titlovi... mislim da je čak i gore od promene frekvencije osveženja na mobitelima.Nije problem kada je skok na 120. Glavni adaptacioni šok je povratak na 60! To se na ovim midrange uređajima dešava pri svakom skrolu..
Uostalom, uključite da vam stalno prikazuje frekvenciju, pa ćete videti koliko se to često dešava..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari