Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ma i ja sam stalno na 4g i to baš jak signal nego imam problem često tipa otvorim stranicu i iskoči mi poruka "stranicu trenutno nije moguće otvoriti... network error" i tek iz drugog trećeg refresh-a otvori (probao više browser-a). Ista priča i za fejs, čak mi i TapaTalk učitava jedva kada otvorim pristigle notifikacije (nekad iskoči i network error).
Prebacim net na Telenor i sve radi u sekundi iako je dosta sporiji njihov 4g a i ima jednu crticu manje.
Sim 1 je je micro , sim 2 nano... Hteo sam da ti predlozim da zamenis mesta karticama, pa da probas i tu varijantu ako mozes...Meni je Vip kao sim 1 i net mi je na njoj.
Da li imate problem sa bluetooth slusalicama?
Cesto mi se desi da moram rucno da povezujem.
Sa svim telefonima do sada se upari slusalica cim je upalim, bluetooth na telefonu nikad ne gasim.
Kad smo već kod battery managmenta, da bi uštedeo bateriju stavio sam većinu app zaključanu u ram memoriji ali nisam siguran da li treba u battery saver-u da isključim ograničenja za sve te aplikacije ili tu isključujem samo za one za koje idu obaveštenja (Viber, mail itd.) ? Šta se više isplati ?
Koja je poenta zakljucava app u memoriji,ako im ne dozvoljavas pozadinske procese?
Te app cim se ekran ugasi, vise ne rade.MIUI im ugasi pozadinske procese...
Jedino sto ih brze otvara prilikom MT jer su stalno u RAM-u, ne mora ponovo da ih ucitava, mada mora da ih ''osvezi", tako da dodje ti na isto kao da je ponovo ucitavas.
Ahahahaha, uzivaj u telefonu
Nema razloga da stedis bateriju, sem ako ne juris SOT.
Baterija drzi vise nego dovoljno.Dva dana uz silno mucenje je odlicno.