Šta je novo?

Xiaomi Redmi 4, 4A, (prime, pro)

Stigao tel sa alija u cg, bez dazbina....jos samo da nadjem nekoga da ga donese u bg

Sent from my Z5

@nikolaf7,
Interesuje me koliku ustedu ostvarujes kada bude bio u tvojim rukama u Bg, u odnosu na varijantu da si kupio na KP.

Bilo je dosta slucajeva da su ljudi na slicne nacine zeleli da ustede, pa na kraju kad su stavili na papir sve troskove(cena telefona+troskovi da stigne do njih+u vecini slucajeva platili nekome da im flesuje global rom), cekanje da telefon stigne, itd - doneli su zakljucak da je bolje da su uzeli ovde.

Iskreno se nadam da ces nesto ustedeti, i biti zadovoljan celokupnom transakcijom. Telefonom ces biti sigurno zadovoljan... :)

Sent from my S7 Edge Gold Platinum

Stiglo MOFI staklo sa Alija. Leglo ko budali šamar (nema vazduha na sredini). Ona mrlja se vidi jedino kada gledam ekran pod uglom od 10 stepeni i manje. Tačkice (mreža) se vide kada je isključen ekran kao kod Kidenceta.

Mana da tako kažem je što je ekran manje osetljiv nego bez stakla jer sam ja navikao da maltene ne dodirujem ekran kada kucam pa mi se sad desi da proguta svako dvadeseto slovo. Stvar navike.

Za sad ostaje na telefonu [emoji39]
d9efd0dc3590166d05a5c6cc1244702b.jpg
e50488fdd5681125c39dc196abd31e80.jpg
7349b7a78305df9278ce0441f0838a9e.jpg
092105603c42803d4abcf06053f1e6a4.jpg

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Ne znam dal sam se ja nesto istripovao, ali mi se cini da taj crni okvir oko telefona nesto nisam vidjao kod nekih da kazem "marki", tipa sami, lg, moto, apple...bego samo kod kineskih telefona? Jel sam u pravu ili tripujem i ako jeste tako cudi me sto ne isprave to.

@nikolaf7,
Interesuje me koliku ustedu ostvarujes kada bude bio u tvojim rukama u Bg, u odnosu na varijantu da si kupio na KP.

Bilo je dosta slucajeva da su ljudi na slicne nacine zeleli da ustede, pa na kraju kad su stavili na papir sve troskove(cena telefona+troskovi da stigne do njih+u vecini slucajeva platili nekome da im flesuje global rom), cekanje da telefon stigne, itd - doneli su zakljucak da je bolje da su uzeli ovde.

Iskreno se nadam da ces nesto ustedeti, i biti zadovoljan celokupnom transakcijom. Telefonom ces biti sigurno zadovoljan... :)

Sent from my S7 Edge Gold Platinum
Pa ovaj prodavac ga sad isporucuje sa global romom. Evo slike upravo upaljen prvi put
fadf5ddaaccd6b1a939c9a3666934dfd.jpg

Kad sam ja kupio 137,99$ je bio zlatni, sa staklom i silikonom 142$,(sad je 10$ skuplji)jos sam dobio cashback oko 10-12$
Nema carine ni pdv, kostace me 5e soferu busa da ga donese u bg.

Znaci oko 130-135e me ispalo sve.

Sent from my Z5

U tom slučaju se isplati

Pa da, dok recimo tamno sivi je dosta skuplji, i da sam kupovao njega uzeo bi sa kupujem prodajem.

Sent from my Z5

Pa lepsi zlatni kada je crni ubogaljen sa mat folijom :)

@deklaracija

Ahahahaaa ;)
Lepota je u oku posmatraca :)

Kakvom mat folijom?

Ovi ludi indijci izvode scratch test :

Kupanje u Coca Coli:

Pa nov telefon ima mat foliju na ekranu. :)

Mene bre ovaj telefon,tj.baterija sve vise i vise odusevljava...
Svakim danom sve bolja... :)
uploadfromtaptalk1486071808156.png
uploadfromtaptalk1486071814789.png
Dva dana teskog mucenja, a baterija.... ;) I ima jos... :)

Poslednja izmena:
Da li je primetna razlika u performansama u odnosu na sd808/650 telefone? Pošto u testovima sd625 ima mnogo slabije single core performanse.

mi4c miui8

Ja sam dugo koristio RN3 pro sa SD650 i sada R4P sa 625 i sve lepo radi i na MIUI i na CM(LOS).
Ne igram igrice, ali za svakodnevno koriscenje ovaj SD625 je winwin... ;)

Ajde priznaj koliko imaš od svakog prodatog redmija 4 na forumu :d

Kakva baterija ***, mnogo jako.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

A evo ga final score :))

uploadfromtaptalk1486109599171.png

:eyebrows: :smoke:
Vidim da ću morati opet u shopping :d

Ja ga napunio u ponedeljak ujutru, do srede uveče, sa redovnim korišćeme na poslu i kući, baterija došla na 45%. Izvukao bih ladno i 4 dan.

Nema sta, sledeci mob je ovaj. Kako kida baterija.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Bice mrtva trka, izbacice Xiaomi uskoro mnogo dobrih telefona...Mi5c, RN5, Redmi PRO 2.
Videcemo, ali svi ovi modeli obecavaju ;)

Pa ovaj prodavac ga sad isporucuje sa global romom. Evo slike upravo upaljen prvi put
fadf5ddaaccd6b1a939c9a3666934dfd.jpg

Kad sam ja kupio 137,99$ je bio zlatni, sa staklom i silikonom 142$,(sad je 10$ skuplji)jos sam dobio cashback oko 10-12$
Nema carine ni pdv, kostace me 5e soferu busa da ga donese u bg.

Znaci oko 130-135e me ispalo sve.

Sent from my Z5
Jel moze pojasnjenje kao to u Cg stize bez carine i pdv? Oni nisu u Eu ako je magacin bio u Eu?

U CG do 150e nema dažbina...Svi su bolji od nas ;(

Tako je, dok god vrijednost sa shippingom ne prelazi 150€ nema carine i PDV-a... Nemaju veze skladišta u EU, čak iz EU skladišta ne isporučuju u CG već direkt iz Kine/HK.
To je čisto CG praksa, svuda u okruženju (ne samo u Srbiji) stanje po tom pitanju je veoma slično - mnogo nepovoljnije za online kupce ;)

Međutim, predlogom novog zakona o PDV-u u CG (koji je u proceduri, a možda i neće biti usvojen u tom obliku) je predviđeno da se PDV plaća na sve pošiljke preko 22€ (carina se i dalje neće plaćati, mada je carina svakako znatno manja od PDV-a)

Mojim drugovima je prolazilo i preko 150e bez carine i pdv

Sent from my Z5

Hvala na odgovorima

Hhahhaha....sto je najgore, kaze mi ako ne lazu da je prosao dhl sa sportsdirecta 190e bez dazbina[emoji15]

Sent from my Z5

Nazad
Vrh Dno