Na Mi-Store sajtu. Tastatura nije išla kao naknadni poklon već su je zvanično prodavali za 1 rsd, tako da sam je odmah dobio.Pozdrav. Gde si naručio tablet, kad ti je odmah stigla tastatura?
Povećao osvetljenje i prebacio na 144Hz, pošto to nije bilo default.@bbK1ng ja imam pitanjce, sta si dodatno podesavao na ekranu?
Ako je doplata mala ne vidim što ne bi. Mi Pad 5 komotno može da se utopi na 250eu. Tih 90eu razlike vredi nova baterija, malo bolje performanse i futrola sa tastaturom (samo ona 50tak eu).Nema apsolutno nikakve potrebe da se prelazi sa 5 na 6, u svakodnevnom radu se ništa ne oseti. Ko nema a treba mu, neka kupi 6, ko ima 5 a kupi 6, taj baš i nije čist. Imao sam prilike da ih uporedo koristim 2 dana, ekran nije svetliji. Da napomenem da meni tablet uglavnom stoji, nekad sredim neku fotku u Lr ili pogledam malo YouTube I Netflix, baterija oko 5-7 dana traje 😁
Tesko, evo ja sam stavio moj na oglas u savrsenom stanju + originalni cover i ne javlja se niko.Mi Pad 5 komotno može da se utopi na 250eu.
37200 (1 dinar tastatura) preko Tehnomedije. Nije potrebna registracija na sajtu kao kod Gigatrona. Pozvaće me kada porudžbina stigne kod njih. Tražio sam da mi je isporuče na prodavnicu, mada mogu da promenim i na kućnu adresu posle. Imam par pitanja, ne razumem se baš najbolje. Kako da povežem slušalice na IPAD jer nema onaj standardni otvor kao mobilni telefon. Isto se odnosi i na miša. Da li ZTE MF927U4 LTE MiFi može da se poveže na njega kako bih koristio mobilni net kada sam u gradu ili na putu? Hvala.37199 sa sve tastaturom?
Povezuješ slušalice preko bluetooth-a. Ili, kao alternativa, moraš da kupiš USB-C na 3.5mm adapter da koristiš žičane slušalice. Miš mislim da podržava, isto se povezuje preko Bluetooth-a.37200 (1 dinar tastatura) preko Tehnomedije. Nije potrebna registracija na sajtu kao kod Gigatrona. Pozvaće me kada porudžbina stigne kod njih. Tražio sam da mi je isporuče na prodavnicu, mada mogu da promenim i na kućnu adresu posle. Imam par pitanja, ne razumem se baš najbolje. Kako da povežem slušalice na IPAD jer nema onaj standardni otvor kao mobilni telefon. Isto se odnosi i na miša. Da li ZTE MF927U4 LTE MiFi može da se poveže na njega kako bih koristio mobilni net kada sam u gradu ili na putu? Hvala.
Kakva glupost što mora da se čeka 🤬Vi sto ste kupili u gigatronu tablet, kad ste se registrovali za poklon jeste dobili povratni mail?
Jel počela isporuka tastature iz gigatrona, zna li se nešto?Kakva glupost što mora da se čeka 🤬
Ja prodao moj sa godinu dana garancije za 300. I porucio pad 6, danas treba da stigne, samo sto mi istekla akcija za tastaturu. Nije velika doplata ispala, 50 evrica. Ja zadovoljan. 😊Tesko, evo ja sam stavio moj na oglas u savrsenom stanju + originalni cover i ne javlja se niko.
Verovatno si prodao poznaniku nekomJa prodao moj sa godinu dana garancije za 300. I porucio pad 6, danas treba da stigne, samo sto mi istekla akcija za tastaturu. Nije velika doplata ispala, 50 evrica. Ja zadovoljan. 😊
Prodao si ga za top cenu. Realna cena mu je 250. Na toliko je Bozic Bata uspeo da ga proda mislim. Doduše, on je dobio keyb, tako da ste na istom.Ja prodao moj sa godinu dana garancije za 300. I porucio pad 6, danas treba da stigne, samo sto mi istekla akcija za tastaturu. Nije velika doplata ispala, 50 evrica. Ja zadovoljan. 😊
Nisam uspeo da prodam za 250, javila mi se gomila nekih smaraca samo, tako da za sada mislim da odustajem od prodaje.Prodao si ga za top cenu. Realna cena mu je 250. Na toliko je Bozic Bata uspeo da ga proda mislim. Doduše, on je dobio keyb, tako da ste na istom.
U svakom slučaju, 50eu doplate za novu bateriju, brži čipset i nekorišćen uređaj je TOP TOP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari