Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Kako stojite sa led notifikacijama?
Izgleda da je po defaultu isključeno na aicp-u

Meni radi, ali sam uradio clean install. Samo se pitam zasto mi ne radi Magisk Manager, ne instalira se lepo prilikom flasha, i posle ne radi.
Zar mora rucno da se opet snimi...

Takođe i home butt neće redovno da reaguje na dodir, već se mora ponoviti. Malo klimav zadnji build...
Meni radi Magisk, ali nem pojma čemu služi [emoji16]

Poslednja izmena:
Koliko sam ja skontao, Magisk je isto što i SuperSu. Obezbedjuje root privilegiju.

Meni lici na Xposed framework jer ima neke module za skinut :)

Btw
AICP rulez
I to ne samo za mi4ce vec i ostale u podrzanoj listi

Jel ima neko link pri ruci/proveren tutorial za flash preko zaključanog bootloader-a?

Nema flesovanja preko zakljucanog, moras da otkljucas pa onda da radis standardnim putem flash ROMa.

Ok, tnx. Pokušao da nadjem ali nisam pa ajde da pitam.

Za Redmi Note 3 pro ima tutorijal za flash preko zaključanog bootloader-a, i radi provereno.

Neće da mi otvori Quick Settings u okviru AICP Extras, pukne. Obrisao keš, ista stvar. Predzadnji i zadnji build.

Da citiram sebe i prenesem rešenje: Settings - Apps (show system aps) - Aicp Extras - Clear Data

Jako, jako dobro radi zadnji build. Multitasking je inače odličan, sad je još bolji, vrhunski. Smoooth je bukvalno sve. Nakon nadogradnje obrisao dalvik i keš, Aicp Extras data i sve je picikato. Zvuk je takođe popravljen, bolje se čuje sagovornik.

Doniraću im neku cifru, potpuno zasluženo.

http://dwnld.aicp-rom.com/?device=libra

Poslednja izmena:
Reci mi samo koji TWRP koristis? Posto mi mirise da ova 2.7.2 verzija ima problem sa Makisk menagerom...

Sad sam stavio taj TWRP, pa cemo videti kako radi AICP, samo da sacuvam podatke :)

I ja sam flešnuo najnoviji aicp, sve je super samo i dalje traffic indicator ne pokazuje dobru brzinu.

Novi TWRP je resio sve probleme sa AICP i Magiskom i ostalim glupostima. Hvala risc na predlogu za TWRP :)

Jel jos nekog zeza kalendar? Uvek kad kliknem na njega izadje ovo:
f9d48b1b551f1be41bcea223ee05ab8c.jpg

Build je:
bae20226764a3d17a3a9ca0f58d15b80.jpg

Jel ima resenja? Mami bas treba kalendar, a on zeza.

Da je moj zamlacivao bih se svako malo za update...nego ovako cekam prvi dobar i stabilan xiaomi.eu rom na nugatu pa da ga metnem (nadam se da ce uskoro). Do tad rekoh da pitam mozda ima neko drugo resenje za ovaj kalendar.

Mali savet za sve sa AICP romom :)
Drzite battery profil na efficiency i automatic optimization na ON. Daleko je bolja idle potrosnja od balanced rezima.

Da, pod tim režimom preko 30 sati na bateriji i preko 5 sati SOT-a.
Ono što sam primetio je da pidešavanja vibracije ne rade korektno. Ja svugde gasim vib, gde god naiđem u podešavanjima. Ali zadnja dva builda, sa novim kernelom, pređu preko tih podešavanja. To primetih kad odgovaram na poziv i još kod Anymote aplikacije. U tim app vibr je i dalje aktivna. Moguće da je neki konflikt na relaciji stari-novi kernel.

Jel su sredili dugme na kameri da uvek okine kad pritisneš dugme? I ima li nekih krupnijih bagova na aicp-u? Na miui mi sve odlično radi ali baterija se mnogo brzo troši i u idle režimu. Isti slučaj je bio i na RR 5.8.0. Sumnjam da baterija polako ispušta dušu pa sam naručio novu sa alija ali stići će tek za ccca mesec dana pa bih mogao i aicp da probam :)

mi4c miui8

Nazad
Vrh Dno